Pa kaj folk ne razmišlja čisto nič al še manj?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz sem 1x najdu en ženski kolo. Ga nesem na policijo...izpolnim no policaj ga je tisti najdeno tam pa tam obrazec... kliče čez eno leto, da se noben ni javil, da ga išče če ga hočem imet naj ga pridem iskat.
.....
Ne vem pa kako rešujejo recimo če najdem 10 kil droge
sprasujem se.gif
Po enem letu si ti lastnik, in ko postane droga tvoja, te zahakljajo zaradi posedovanja, saj si ti lastnik a ne in plačaš kazen :)
Sranje sem se vedu, da bo ena fora.
cry12bpy.gif
Ja pa oni smejo to prej testirat? Ker sem videl tam na oglasni deski, da je pisalo "nahrbtnik z neznanimi semeni in steklenica z neznano rumeno tekočino"

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
ce bi vrnil denarnico, valjda v nabiralnik, ven pobral denar, noter pustil ene 10 € tolk da ni prazna, da ne izpadeš preveč prasec do sebe.

edit: pregledal bi seveda osebno izkaznico, lahko da je kakšna dobra mrha, pravih let
srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ce bi vrnil denarnico, valjda v nabiralnik, ven pobral denar, noter pustil ene 10 € tolk da ni prazna, da ne izpadeš preveč prasec do sebe.

edit: pregledal bi seveda osebno izkaznico, lahko da je kakšna dobra mrha, pravih let
srce-1.gif

ti si edini pošteno napisal
zmaga.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ma dans ni noben več pošten oz. dobrota je sirota.

Če najdeš ti je bilo že namenjeno. Dokumente pa pač vrneš, ker je zoprno to urejat. Pa itak za nobeno stvar ni noben hvaležen. Pika.

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
A-a, če je rečmo 200 eur, pol ok, menda bo preživel brez tega..., če je noter 10 000 eur, je lahko kaki mafijski denar, pustiš noter, če pa je not 30 eur, pa mu vrneš še teh par eur...
smile-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Denarnic se ne vrača osebno... zahvaljujoč ljudem kot je bila določena ženska, ki je na policiji podala prijavo. da ji je moj fotr vrnil denarnico brez denarja, ona pa je imela notri menda celo bogastvo. Trdila je da ji je zihr on vzel, poleg je bil še tako predrzen da je pozvonil in ji denarnico brez denarja osebno izročil - po njeno je verjetno želel še nagrado. Postopki so bili taki da je imel potem kar lep čas hebo zaradi tega.

Dobrota je res marsikdaj sirota!

Jaz sem na parkirišču videl ključe, ki jih je nekdo očitno pozabil v ključavnici svojega avtomobila. Dobra duša kot sem, karma pa to, sem jih nesel na policijsko postajo čeprav se mi je mudilo. Sem mislil samo ključe dam, registrsko, znamko in barvo avtomobila in adijo. Makaki, stopi noter, vsedi se, zapisnik, vprašanja, osebni podatki. Jaz nočem nič dati vprašam zakaj pa saj samo ključe sem prinesel in vse informacije kaj jih imam, več ne vem, naključni mimoidoči, ne rabite me več. In policaj pove da to zato ker si lahko lastnik avtomobila zmisli da sem mu še kaj ukradel iz avta. Sem rekel aha potem pa nič da bom imel še probleme zaradi dobrega dejanja, ampak me več ni spustil in sem moral dati podatke.
stupid-1.gif
Da pa bi zaradi tega imel težave, jao, še avto sem mu zaklenil in preveril prtljažnik haha.

Ampak take te ne smejo spraviti iz tira. Drugače bomo res ostali "sami" na tem planetu. Tudi mene so enkrat že klicali policaji da je nekdo prinesel ploščico od mojega avto radia ki sem ga pozabil na strehi svoje avta.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.809
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Bognedaj, da še ima potni list noter...
grin1.gif

potni list maš pa pol da brez davka kupuješ pri nas, žig z bosanske meje pa tak dobiš za par 10 €
evil.gif

če pa maš nesrečo pa je denarnica od janeza pa ga prodaš
d055.gif

Nazadnje urejeno: