Sedim na letaliscu,let ma ze 2uri zamude. Poleg naju sm se pogovarjal se z eno k ji na karti pise standby.... izkusnje? Kok % kart prevec prodajo letalske druzbe?
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Sedim na letaliscu,let ma ze 2uri zamude. Poleg naju sm se pogovarjal se z eno k ji na karti pise standby.... izkusnje? Kok % kart prevec prodajo letalske druzbe?
Vcasih je bilo tako da ce niso dobili volonterjev so pac nekoga dolocili in je bila pac dvojna "odskodnina" torej 600+hotel itdCitat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ponudil so volunterski odstop od leta za 300e+prevoz+hotel+karta jutri.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To se dejansko zgodi oziroma dogaja? Kak je pa smisel, da prodajo več kart kot je sedežev?
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Evo sm ze nazaj doma. Moja je mal cincala,k se je pa odlocla so pa rabl sam se enga volonterja. Mal mi je zal, ker bi 2x300e pokril lep del dopusta,pa ena izkusnja vec, problem sam da me je prevoz ze cakal v Zg.
Sva se pa vkrcala v zadnji skupini in jih je cez prst ostal dobrih 10 pred vrati.
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To se dejansko zgodi oziroma dogaja? Kak je pa smisel, da prodajo več kart kot je sedežev?
tudi sam se sprašujem, v čem je fora?
Odvisno od razreda karte. Lahko si noshow in pac naknadno dolocis kdaj bi sel. Je pa taka karta seveda konkretno drazja. Tudi zato pride do overbookinga. Ker je vedno nekaj takih kart in letalske druzbe vedo da seveda vseh ne bo na let.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Koliko dnara pa doviš nazaj, če kupiš karto potem pa zamudiš na let?