Opravičilo

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ni res, še vseeno ima zavarovalnica par 100€ v dobrem
grin1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
potem se ti ne splača to zavarovat...... enostavno

To sem tud jest ugotovu pr seb... na avtomobilih k mam 50 proc bonifikacije, sem zmetal zaradi šip kup dnarja in kva dobiš na koncu.. prepucavanje......

ko jih jebe......

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz
Meni ni težko javno priznat napake, se javno opravičit, in mi po drugi strani tudi ni težko sprejet tovrstnega opravičila.
Sedaj pa če to nekdo vzame kot nekaj slabega... Ne vem no.

Boljše zgladit spor in si podat roko kot pa kuhat neke zamere, a ne?

Mateyu pa še enkrat hvala, da je tole uredil in izbrisal neprimerno temo in citat.
nahrung002.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Sicer ne vem, kva je točno v ozadju..... če si mel slabe izkušnje, si jo pač mel. Da pa maš koleričen poimenski napad, potem pa greš v drugo skrajnost, da isto še drugmu priporočaš in se opravičuješ...

ne štekam lih dobr..

Če je dotična baba šalabajzer in si pač napisal kar si, bi post enostavno zbrisal, ne pa da se opravičuješ neki koki po forumu... Tukaj ne more bit nekega tko očitnega nesporazuma, razen če si tip ki na prvo žogo znori.......

Več kot očitno si povedal, da si zamenjal zavarovalnico, torej ta koka ni tako dobra, kot jo v opravičilu opravičuješ in priporočuješ...

to je moje mnenje...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Če je dotična baba šalabajzer

Pazi, kaj hitro utegneš tudi ti bit potencialna tožena stranka, da se neboš tudi ti potem Opravičeval
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
če bi jest se odloču, da poimensko z naslovom nekoga popljuvam... bi za tem stavu......

res pa je, da je zgodba nadvse čudna.......

najprej šalabajzer, potem sem šu na drugo zavarovalnico, ampak vseno bi jo priporočal vsem... wtf...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
ti tole kaj pomaga pri razumevanju?
grin1.gif

Citat:
Uporabnik grajbos pravi: V tistem trenutku je očitno med najinim telefonskim pogovorom prišlo do nesporazuma in se nisva dobro razumela (ker je bila v avtomobilu)

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
aha trenutek nerazumevanja -
razlog (ker je bila v space šatlu) far, far away

je poču živc, zamenjal zavarovalnico, poimensko popluval na forumu

nato pa se ji opravičil in jo priporočil vsem, zraven pa ostal na drugi zavarovalnici...

vse to se je zgodilo v afektu...

evo zdej vse razumem..... vse pa je bilo na ravni:
Speedy_Gonzales.jpg

Nazadnje urejeno: