Opravičilo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
no...bottom line je to, da te danes lahko nategnejo praktično na vsakem področju, če boš pokazal premalo interesa in/ali znanja o zadevi.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
če nekaj napiše, naj potem svoje sam zbriše....... ne pa da ko jest v mojem postu dam njegov citat, potem mojega briše...

potem te jest prosim, da briši njegovo opravičilo.... ker se laže, da ni poimensko imenoval le če mu una oseba dovoli??

dvojna merila..

bomo videli

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
brisal sem njegovo temo ter del tvojega posta, kjer si citiral ravno tist del, za katerega me je prosil, da ga izbrišem. kaj ti sedaj tu ni jasno?
in ne moreš ti prosit za brisanje tujih stvari (njegovo opravičilo), prav tako kot kdo drug ne more zahtevati brisanja tvojih, razen če vsebujejo njihove stavke, slike, ipd. pa še to mora biti zraven določen razlog.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
to je bil en od dejavnikov...

drgače je bil odločilna cena, ko so mi na paket hiša, avtomobili motor dal bistveno ugodnejšo ceno....

če te že zanima... res pa je da nisem mel takrat namena, ampak po enmu prepotentnemu agentu, sem se pač okrog pozanimal...to...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
jest nebi....

Če je tok nor, da gre javno poimensko pluvat, pa naj še stoji za svojimi besedami, ne samo to, potem popljuvano razkrito osebo, drugim še priporoča....

men je drgač jasno, teb očitno ni....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jaz naprimer imam enega super agenta od Triglava, res se lahko z njim zmeniš za termin kjerkoli in kadarkoli in ti vse lepo razloži, pokaže pa še za ceno se da handlat. Najpomembneje pa je da ko pride do škode da ni težav z izplačili. Žal v Sloveniji razen Triglava, Wienera ter Tilie (vsaj nazadnje je bilo tako) ne poznam zavarovanice ki ne bi komplicirala z izplačili oz. ti ponujala mizernih zneskov. Torej v stilu "vzemi ali pa nas toži".

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
jest nebi....

Če je tok nor, da gre javno poimensko pluvat, pa naj še stoji za svojimi besedami, ne samo to, potem popljuvano razkrito osebo, drugim še priporoča....

men je drgač jasno, teb očitno ni....

pa je če tip lepo povedal, da je prišlo do nesporazuma in da mu je žal?

.....eh, kaj se sploh še ukvarjam s tem....... over&out.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
tud jest imam sedaj takega agenta... so what..., kr se tiče Triglava, sem mu par cenilskih izkušenj z njim, prej kot da ne prst u rit...

suzuki swift GTI kot nov... mi je en z kljuko u rikverc prbu (počena luč, smernik in odbijač), pridem na Triglav pove model avto je 8 let star po eurotaxu je tok ekonomska totalka

račun pa je bil 150€... Po pregovarjanju pooblaščenca so to komej zrihtal... izkušnje dobre... kaj pa vem..... men se ni zdel..

Res pa je da danes mam precej več balasta in je to kr velik strošek, tko da sem tud nato mal pozorn in Triglav ni kej posebej pocen.... Kr se tiče pa izplačil, pa se mi zdi kot ostale zavarovalnice, raj ne kot ja...

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Lej bodi odkrit, 8 let star suzuki swift, zadnji odbijač, luč ter žmigavec, ter montaža in barvanje in poglej predračun koliko to stane na pooblaščencu ter koliko je avto vreden po Eurotaxu. Boš vido zakaj znese to ekonomsko totalko. Jasno. Zakaj bi bila zaradi tega slaba zavarovalnica? Račun za vse našteto je bil 150€? Koga farbaš
smile-1.gif
? Sicer pa najbolj pomembno da ste se dogovorili na koncu. Jaz npr. imam pri ZT zavarovanih ene 5-6 vozil, nepremičnine so pri Wiener Stadtische in lahko rečem da sem imel že dvomestno številko škod in vedno je bilo korektno. Vse kar me je cenilec vprašal kje bom popravljal in če je še kaj druga za ocenit. Je pa res da nisem imel nobene škode v takšni meri da bi bilo zrelo za kakšno totalko. Je pa logično da lahko imaš z vsako zavarovalnico slabe izkušnje.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
predni odbijač, tip je rikverc pelu in me zadel... kokr se še spovnem je bil odbijač v farbi vozila, smernik in počena luč... Blo je nekih kva vem 150 -250€... rekl so da je vrednost popravila več kot 50% vrednosti vozila...

Takrat vem, da se je Jeršin skregal gor... dobu sem pa rabljeno luč in odbijač gor..... ampak razočaran... Če pr kurčevem odbijaču komplicirajo, potem naj dol zaprejo...
moje mnenje... ampak to še vedno ni bil razlog menjave, ker sem bil prelen, da bi sploh menjal......

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Nevem no, meni npr. na mojem Audiju vsako leta plačajo brez vprašanj in pripomb 2 sprednji vetrobranski stekli z dežnim senzorjem v vrednosti 750€ po steklu...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
super... jest sem ti čist realno povedal..... za avto sem takrat dal 890 jurčkov takratnih naših tolarjev in najmanj kar sem pričakoval, da mi bodo bluzili za odbijač luč in žmigovc na odbijaču...

Lahko pa, da sem pač laik tak... peljou sem ga na servis, majstr je zamahnu eh to ni noben problem... čez 3 dni me pa pokliče, da na zavarovalnc komplicirajo...

točno tko je blo pr men........ men se je takrat zdel zajebantsko, da gre neka zavarovalnica komplicirat za odbijač..... mislim kap... Ne vem zakaj bi zdej moral rečt, da pač so oni boljši od Generali..... isti drek po mojem mnenju..

ne samo to, še arogantnega pankrta imajo za agenta... (to je moje lastno mnenje) in ja še dražji so kot konkurenca.. so to je to...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kar se tiče npr. cene avtomobilskega zavarovanja, dve leti zaporedoma sem dal delat izračune pri: ZM, Tilia, Generalli, Grawe ter Triglav in prav Triglav je bil najcenejši. Zdaj pa nevem al agenti ne znajo popustov dajat al pa je nekaj druga narobe...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ne v graveju so mi dal popuste na vse....... ker golfa sem mu polno in mi je na bajto in še dva avtomobila dal 20 procentni popust... Drgač res ni neke razlike, če pa popust šteješ pa je...

Na Triglavu sem lahko le sanjal o tem....... Na adriaticu so mi ponudl 15%, če še PZZ pr njih vzamem...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kar se tiče npr. cene avtomobilskega zavarovanja, dve leti zaporedoma sem dal delat izračune pri: ZM, Tilia, Generalli, Grawe ter Triglav in prav Triglav je bil najcenejši. Zdaj pa nevem al agenti ne znajo popustov dajat al pa je nekaj druga narobe...

tako je bilo v tvojem primeru, za tvoj avto.... za kateri drug avto pod drugimi pogoji (drugi PR in ostalo) pa mimogrede nanese drugače, tega se vseeno moraš zavedat
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Vem da so razlike, pač v tem primeru mojga avta gre za komplet kasko in vse ostale kombinacije in vrednost višji cenovni razred in so računalniki pač tako pokazali...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
ja sej. pravim samo, da če je v tvojem primeru triglav najcenejši, pač ni nujno da bo tudi za druge, simpl as that.
smile-1.gif

a pol še vedno po dvakrat menjaš šipo al kako?
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
1x vsako leto, lani sem moral 2x. Ne morem pomagat če mi kamen vrže not in pooooook. Saj ne misliš da jih za nalašč lomim? Ne bi imel nič od tega...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ampak dobro ker si me že izzval, ko sem imel avte na AS sem imel vedno bitke za ta vetrobranska stekla. Pilkington Pilkington in še enkrat Pilkington. Ma kaki Pilkington, steklo mora biti originalno z logotipom, fertik debate, sploh ni kaj tu debatirat.