Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam nuvi 350 - vse original naloženo,adrio sem posodobil. Zanima me,zakaj (če sploh) pri vožnji ne opozori,če sem prekoračil dovpljeno hitrost ? Hvala za odgovor !
Zakaj pa bi jo? Če hočeš imeti to opcijo si moraš naložiti POI točke radarji. Potem pa bo delalo. Rabiš program POI loader, ki ga dobiš na garmin.com in pa POI točke, ki jih imaš na Alterju.
Preko FW updata ne - če želiš da ti bo kazalo omejitve iz karte (npr. kot na 765T) ti ostane edino pot v trgovino (no - tej se tudi lahko izogneš in si novo napravo naročiš preko interneta
Meni je ne službenem (nuvi 205) v Italiji redno piskalo, če sem prekoračil hitrost. Karta je pa bila če se prav spomnim CN 2010 (vsekakor obvoznice pri Benetkah ni imela vnešene). A je mogoče kaj odvisno tudi od kart in ne samo od naprave?
Pa to ne govorim za POI ampak dejansko je pri recimo omejitvi 50 če si šel hitreje piskalo. Njabolj mi je bilo zoprno od Gorice proti Vilesse-ju, ko je tabla za 50 ob megli in je ta "škatlica" neumorno piskala...
Zanimivo,po nalaganju poi točk se v meniju pod uporabniške poi nahaja
cestnina,danger,darscameras,limit,radar,redlight,speed_100,speed_30,itd - deluje pa ne ? Te točke tudi pokaže na karti.
Naložena je Adriaroute 3.11 NT in City Navigator Europe NT v9
Snecer je zadevo zelo lepo naredil, ampak meni je vseeno bolj vsec poi iz Poiplaze,je več točk gori,prav pa pride tudi za tiste ki hodijo v avstrijo,italijo in hrvasko
World Speed Camera Oktober 2010 All World (cca.40700 kamer). Zajete države:A, AND, B, BIH, BR, BG, CH, CDN, CZ, CY, DK, D, ES, EST, FI, FRDR, FR, GR, GB, H, HR, IRL, IL, IS, I, HR, HK, KWT, LI, LT, L, MAL, MA, M, NAM, NL, NO, OM, PL, P, RCC, RCT, RO, RUS, SE, SGP, SRB, SK, SLO, TR, TN, UA, UAE, USA, ZA, ZW
Sem nalozil na Nuvi 765T ( World Speed Camera Oktober 2010 All World (cca.40700 kamer). Zajete države:A, AND, B, BIH, BR, BG, CH, CDN, CZ, CY, DK, D, ES, EST, FI, FRDR, FR, GR, GB, H, HR, IRL, IL, IS, I, HR, HK, KWT, LI, LT, L, MAL, MA, M, NAM, NL, NO, OM, PL, P, RCC, RCT, RO, RUS, SE, SGP, SRB, SK, SLO, TR, TN, UA, UAE, USA, ZA, ZW).
Meni po SLO ne dela, zal, ima kdo drugacne izkusnje?
Dobil sem odgovor od Garmina za Nuvi 350: Ta naprava ne podpira opozarjanja na preveliko hitrost, lahko pa nanjo naložite položaje stacionarnih radarjev ter položaje, kjer velikokrat stojijo mobilni radarji.
Zame to pomeni,da se za Garmin nikoli več ne bom odločil,da bi moral vsake dve leti kupovati novo škatlo res nima smisla. Splača se torej nabaviti nekaj takega,da čez leto ali dve zadevo posodobiš (včasih je dovolj samo kakšna spominska kartica ) in si spet poleg.
Če imaš navigacijo zato, da te opozarja na prekoračitev hitrosti, potem si zmontiraj v avto hamer, da te bo vedno tresnilo po glavi, ko boš prehitro vozil. Kake finte imate eni, da dol padeš. Kaj pa manjka POI točkam stacionarnih radarjev? Večina nas ima navigacijo zato, da nas pripelje na cilj, ne pa da nas opozarja o radarjih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.