Ona noče iskati boljšega?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
verjetno je problem v definicije boljši

kako boljši ? v čem boljši ? itd

Moški kriteriji za boljšo žensko so ponavadi vezani pretežno na videz, malo pa tudi inteligenco in simpatičnost.Mi, ko rečemo "boljša" največkrat mislimo lepša.

"Boljši" moški v očeh ženske pa je lahko: pametnejši, bogatejši, lepše oblečen, z boljšim avtom, fizično močnejši, boljši jebaæ...Odvisno pač, kakšne preference ima posameznica.

Nazadnje urejeno:

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj

A je šel pogovor tkole:

ti: "Bi bla z mano, jst sm boljši, kot tvoj tip, pa sej vidiš, da te ne spoštuje, bla-bla...dej, no pa sej to ti je pa ja jasno!"
ona (nekaj časa molči, začudeno gleda): "Vem, da bi lahko našla boljšega, ampak nočem, moj lubi je zakon''

Če je blo, tko, upam, da on ni tvoj kolega
evil.gif
.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne, ni šel. Jaz sem bil samo nemi opazovalec.
tongue-1.gif

Stari ne sekiraj se, geyi ponavadi zelo dobro razumejo ženske (zato ji je mogoče zakon), če je temu tko, bo mal bol bed, ko bo fante out of closet
evil.gif
!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Saj se ne seiram, ona je sicer kao lepa, sam glede na to, da očitno 'poznaš slovensko sceno', pol veš, zakaj sem napisal kao...
grin1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Ne poznam dobro slovenske scene, mam pa veliko prijateljic in nekaj izkušenj, pa odprto glavo in oči...sem zadela z dialogom, ne?
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Saj se ne seiram, ona je sicer kao lepa, sam glede na to, da očitno 'poznaš slovensko sceno', pol veš, zakaj sem napisal kao...
grin1.gif

Daj prilimej njeno (kao lepo) sliko, da alter sodišče razsodi o tem, a je, a ni lepa ... vse ostalo je brezpredmetno.

Ti za nas nisi verodostojna priča.

jancha

Zelenc'
1. feb 2010
17
0
1
če imaš nekoga res rad pol nikol ne rečeš, da bi lahk dobu boljše partenrja, kr s tem prizadaneš partnerja,kr dobi občutek da ni nič vreden in je zguba....če imaš tako mišljenje je najboljš da res daš konec pa premisliš kva bi rad in skom bi rad bil....