eh, te bejbe

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
aja, sej res ... kaj je v vsem mojem napisanem ženskega? to, da mi ni jasno, kaj bejbam dogaja? da srečam vsak dan več pacientk kot nepacientk?

ja, za to sem moral na kliniko po posebno vakcino ...
bonk.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Sej ne vem kaj nej ti rečem.

Z eno si se zaklepetal v soboto, z drugo govoril 10 min in to je zdej že tako hudo da je bilo treba temo odpret
17758-icon_confused.gif
.
Mislim ti si se fajn konektal da dobivaš srčke in poljubčke. To pa si si sam kriv, si že napeljeval v to smer. Vedno sta potrebna dva.

Ja, mislim da imaš ti problem in da v vsaki ženski vidiš eno, ki bo skakala do lufta da bo s tabo ti pa prav tako.

Nista samo oni dve prismuknjeni ampak si tudi ti.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ti moreš par stvari se naučit, zapiši si :D

to do:
1.) nehat poskušat razumet ženske
2.) iskat pošteno punco, ker jih ni
3.) nehat poskušat razumet ženske
...

aja ona ti pa piše zato, ker ji je tečno
wink-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
aja, sej res ... kaj je v vsem mojem napisanem ženskega? to, da mi ni jasno, kaj bejbam dogaja? da srečam vsak dan več pacientk kot nepacientk?

ja, za to sem moral na kliniko po posebno vakcino ...
bonk.gif

Pa to srecujemo vsi, samo gre povecini mimo nas.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pa naj se sprijazni da fotografi samo slikajo pa imajo trdega, poriva pa drug, tisti ki ima denar in avte.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Jaz mam zdaj neke na vidiku. 26 in 31... ampak se ne vidim z dobeno, svija pa nisem, da bi samo malo povrtal. (no ono starejso ze mogoce
smile-1.gif
). Ker 26 letna pa ni custveno stabilna, pa si se potem kaj naredi.

A 26 in 31 let je tista meja ko ženska prestopi iz nestabilnega v stabilno? Ni možno, da je to kasneje oz. prej?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Naslov bi bil lahko tudi tak:

eh, ta Dizzy (reply to Dizzy)

Glej, v enem postu sem že nekje predlagal, da naj Tjaša vstopi v Dizzy's klub. Ne rečem, da je karkoli narobe z vama (mislim si svoje, seveda, in sam vem, da imata težave, a pustimo to), ampak zagotovo sta ustvarjena en za drugega. Mislim, da sta duši dvojčici. Zakaj ne bi poskusila? Vama bo lepo, ostalim pa tudi, ko se bosta dve neizpeti zgodbi enkrat končali.

Pazi, še enkrat: nič nimam ne proti tebi, niti priti Tjaši. Ljudje smo že v osnovi zelo zakomplicirana bitja. Nekateri pa še dodatno komplicirajo. recimo vidva s Tjašo. Ampak, ni hudič, da ne bi poskusila. V dvoje je lepše, mar ne? Četudi bosta samo reševala vajine težave ...

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Jaz mam zdaj neke na vidiku. 26 in 31... ampak se ne vidim z dobeno, svija pa nisem, da bi samo malo povrtal. (no ono starejso ze mogoce
smile-1.gif

A 26 in 31 let je tista meja ko ženska prestopi iz nestabilnega v stabilno? Ni možno, da je to kasneje oz. prej?

26setka je zdaj baje mela same neke bedne zveze... (baje je mela same kretene
rolleyes-1.gif
pri 26 je ze malo obcutljiva.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOL,

do solz sm se narežala
hysterical-1.gif
. Js se s tem ne obremenjujem, svetujem da se tudi kdo drug ne in vse skup jemljete z rezervo in ne tok smrtno resno. Come on, to je samo forum kjer pač pišemo...

Dizzy no dej, kdaj pol? Požgat pa reševat skupne probleme? Si za? Sej vidš da so nama vsi naklonjeni, za razliko od raznih telenovel kjer ponavad vsi nasprotujejo dvema da bi bla skup
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pa le nis tok smotana
zmaga.gif

Za Dizzya: why da fak, ne sodejuješ v tej slavni temi? Materiala bi moralo biti dovolj ...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
2. primer - 29-letnica: spoznala sva se prejsnji teden, se mal zaklepetala ampak pozabla izmenjat osnovni bonton - zvijo, sm Dizzy ... skratka, zravn je bla njena kolegica, k me je zvohala na FB-ju, me dodala in mi poslala sporocilo, da je njena kolegica, ta s katero sva se zadebatirala, cist frapirana in navdusena nad mano. dodam na FB-ju, povabim ven, nic. potem kolegica poslje najprej sporocilo, da je kolegica cist navdusena nad fotkami, da se vid da sm pozitivc, da sm ji full vsec, pa tko ... poslem se en mail - nic. vmes pa vsaj se dva maila o navdusenosti kolegice nad mano, kolegice same pa od nikjer.

Narobe si naredil, da si takoj začel z agresivo, dokler si bil v prednosti. Moral bi počasi, malo stik navezat..., da bi že skoraj prosila, da se dobita. Ne pa iz prve povabit na "date". Pol pa še enkrat.
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
smile-1.gif

Je, ampak redko kot voda v sahari.

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Čuj, Dizzy, tole si prečitaj:

Ladder Theory

Ti si mislo, da si na pravi lojtri, ampak si v resnici samo zelo visoko na prijateljski lojtri, tak da tote pupike žal nea boš pokotal.

Za zmirom vaš, Batate