No, ena znanka je prijavila, in to konkretno v javnosti nekaj v tem smislu: ''vem, da bi lahko našla boljšega, ampak nočem, moj lubi je zakon'' Zdej če bi bil ''lubi'' res zakon, vsaj v mojih moških očeh, bi tej genialni punci æe pokazal hudiča, hej, še celo slovenet bi po taki prijavi naučil ženskuro kozjih molitvic...un tipo pa nič ne vem, da bi kaj reagiral...pa neka njena kolegica jo ful podpira k da je ja dala ven kako tako: ''moj lubi je najboljši tip na svetu oh sploh ah uh...''
tko da mi ni nič jasn...
- ima ona tko en mal cimetov sindrom pa se je samo mal zagovorila al ona dejansko tko misl
- je njen tip v resnici moški al pa sem jaz zastarel pa sodobni moški ne znori pa odjebe ženske ob takih prijavah
- a njena kolegica ne dojema čist al je pač v resnic evil pa upa, da se bosta ta ženska pa njen 'tip' razšla pa bo pobrala vojni plen
tko da mi ni nič jasn...
- ima ona tko en mal cimetov sindrom pa se je samo mal zagovorila al ona dejansko tko misl
- je njen tip v resnici moški al pa sem jaz zastarel pa sodobni moški ne znori pa odjebe ženske ob takih prijavah
- a njena kolegica ne dojema čist al je pač v resnic evil pa upa, da se bosta ta ženska pa njen 'tip' razšla pa bo pobrala vojni plen