Kar je v večino dobro, ker na žalost se ženske izvoli ali nastavi na kakšna pomembna mesta zgolj zaradi tega ker so ženske in ne zato, ker bi bile res sposobne ali najboljša možna izbira...Amerika nikoli nebo imela predsednice. Nevem kaj te Demokrati razmišljajo. Očitno nič
njegov adut je sigurno tudi da večino predlaganih rešitev z njegove strani je marksističnih idej.Poglej priponko 89450
Nekaj ponudbe je že. Pete Buttigieg je naprimer že kandidiral v demokratski stranki, da bi ga predlagali za predsednika in prišel kar daleč, je bivši vojak in ... poročen z moškim.
Sem napisal par dni nazaj, da bo odstopil. Da vidimo, koga bodo demokrati izbrali. Čeprav po moje, bo to le igrica. Trump je že zmagal, saj imajo volilci v Ameriki še krajši spomin kot v Sloveniji.
Saj se že. Po prvem soočenju in sploh po atentatu je takoj začel bolj spravljivo nagovarjati ostale volivce. Konec je. Sploh, če bo Harrisova. Lool.Trump se bo moral malo lepše na zborovanjih obnašat ker tole pluvanje čez vse je ponavadi kontraproduktivno.
Ne vem kaj se smejiš. Sebi?"spravljivo nagovarjati ostale volivce"
Sem ravno hotel prilimati.Je Trumpa v uho sploh zadela krogla?
Direktorica ameriške tajne službe prevzela odgovornost zaradi pomanjkljivega varovanja Trumpa
Direktorica ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je danes na zaslišanju v zveznem kongresu prevzela odgovornost za varnostne pomanjkljivosti na zborovanju v Pensilvaniji 13. julija, ko je bil na republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa izveden poskus atentata, poročajo ameriški...siol.net
Res so jo zelo napadali. Ona pa večine stvari ni odgovorila zaradi potekajočih preiskav.Tak zgleda da je prevzela odgovornost? Mkay.