Citat:
Uporabnik JollyVTI pravi:
Prav zaprav, smo vam le zeleli nekateri dopovedati da mlatite prazno slamo in govorite o zadevah katere ne poznate niti minimalno, seveda pa razumem da si je to tezko priznati.
Delezni ste bili cisto normalne razlage "od kje taka cena" in ce bi se vam dalo bi lahko celo pogledali dokumentarec na to tematiko.
Lep primer laicnosti je bil ravno tvoj odgovor, "poliester party", ob enem pa zagovarjas stock look vozila kar je v bistu 99% vozil v tej tako imenovani JDM sceni..., tako da kdo tu "kotali buce"?
In prosim lepo ne me imeti za "hondasa"..., sm dalec od tega.
Aha, si razumel da te napadam, tole si pa spregledal?
Citat:
Tisti, ki pozna te avtomobile ve koliko je to vredno in tak avto bo kupil "poznavalec".
Tega jaz nisem napisala in rekla.
Citat:
zagovarjas stock look vozila
Kakšna je stock look Honda ne vem, ker me Honde ne zanimajo, vem pa kakšen je stock look BMW, ker me pač le te zanimajo.
In če tvoj prijatelj avto prodaja za tistih nekaih 27.000€ pač naj ga, in kot sem napisala zgoraj: Tisti, ki pozna te avtomobile ve koliko je to vredno in tak avto bo kupil "poznavalec", jaz tudi vem da je lep nepredelan primerek BMW E30 M3 vreden tudi do 44.000€ klik čeprav je star 20 let, ampak tudi vem zakaj je toliko vreden (pa še to je cena prodajalca, dejanska vrednost pa je ta ki jo bo za ta avto dobil), pa se 3/4 folka smeji, tako je pač z vami, Hondaši, pač imate "svoje vrednosti", nekdo drug pa ima spet svoje. Edino Hondaši pa tako branite to svojo japonsko mislenost, da ste pripravljeni it na nož.
Ti imej Hondo jaz pa BMW-ja pa bova oba