Ok, ta si pa zasluži svojo temo!

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Če me spomin ne vara je ta desni tip večja legenda od vseveda a ni to kremni? Apropo kje ta človek hodi?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Oglasa ni več.....
shocked-1.gif

Pa ravno sem šel na banko iskat 30k€ za avto ki pooseblja uravnoteženost med materialom in funkcijo
hysterical-1.gif

Meni tudi ni odpisal na mojo m3 + 10k ponudbo.

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
Povej več. Morda skapiram ljudi, katerim je cilj tunati avte, dajati plače v avte, čas v avte, vse to zato, da se kaka glava obrne, nič hudega, če se človek ustraši, ne pa občuduje, samo, da se obrne. In ko se obrne, šofer reče: yessss. In to je to.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Ta je tut dober

4-5 če bi bil dobre volje bi bil vreden...
864944-megane.jpg

Priponke

• 864944-megane.jpg
    864944-megane.jpg
    85,9 KB · Ogledi: 99

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Mathew pravi:
Če me spomin ne vara je ta desni tip večja legenda od vseveda a ni to kremni? Apropo kje ta človek hodi?

Vzel ga je avtomobilizem.com
smile-1.gif

Vseveda tudi, pod nickom Pro_Tuning se skriva.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
... vse to zato, da se kaka glava obrne, nič hudega, če se človek ustraši, ne pa občuduje, samo, da se obrne. In ko se obrne, šofer reče: yessss. In to je to.

rolleyes-1.gif
...ni to fora tuninga...

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
Priznam, bolje je sigurno od zbiranja znamk (ker to je pa čisto adijo
smile-1.gif
)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
mene sploh ne moti da se nekdo ljubiteljsko ukvarja z tuningom in take ljudi tudi razumem. vsakega pač nekaj veseli. eni zbirajo znamke, drugi šraufajo honde,... ampak mene so učili, da kolko zmečeš v avto je tvoja stvar, ki pri prodaji avta ne igra bistvene vloge. tako pač trg funkcionira. in potem logično da se zjočeš od smeha ko vidiš kup riža starejšega od mene za ceno nove rakete
stupid-1.gif
pri hobijih denar ponavadi potuje v eno smer, ržarji pa mislijo da se ta trud in vložen denar kdaj vrne nazaj in potem vidimo take smešne oglase.
in potem so lastniki teh stvaritev maximalno užaljeni če se kdo norca dela iz njih, hondaši pa so posebna kasta v tem pogledu. če kaj rečeš čez hondo si dead madafaka
evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sicer ste že malce zašli in sedaj pišete same neumnosti. Sam se je odločil narest mugen integro in vse skupaj je zelo težko dobiti, še posebej ker je originalno Mugen.. Na srečo tudi ne spade med tiste, ki kupujejo ponarajene m3 odbijače za trojko, ledice, angel eyes ter seveda vse neokusne predelave.

Edino kar še manjka so nalepke, upam, da jih bo dal gor.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Takoje....piše se same gluposti, je pa zanimivo videt kako folk nima kaj drucga za počet oz. nima svojih hobijev baba pa ne da.
hysterical-1.gif

Japonci na raznih Nissanih, Hondah, Mazdah ipd. niti ne poznajo nekega rižanja, v glavnem se gre za tuning. Rižarje so pa ustvarili debili iz drugih držav tudi Slovenije pa že dolgo Honda nikakor ni izjema.

Če je bil avto dobro predelan je vreden več in pika. Seveda se ne dobi toliko kot so bili deli novi ampak dodatna vrednost pa je. Pri tej Hondi je pač treba bit izreden ljubitelj JDM scene in njihovih "for" pa še to le pri izgledu in ceni. Predelave na motorju, lahke kvalitetne feltne, podvozje ipd. je pa treba bit konkreten [censored] da ne opazi dodane vrednosti. Kupcev za to ceno skorajda ni, kar pa ne pomeni da ni nobenega, za 20k€ bi pa po EU hitro šla.

Se proda kakšna nevozna stara kripa za konkretne denarje pa ima samo nekaj zgodovine, katere ljubitelj oz. zbiratelj je treba bit.

Na izjavo, da avta nima kaj prodajat na avto.net.
hysterical-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
... mene osebno, če bi me tuning zanimal, bi si kupila avto v original stanju in bi si ga predelala kakor je meni všeč, z dodatki ki so meni všeč, ne pa da že kupim eno stunano skrapucalo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja ker si baba in pot tuning pojmuješ samo plastiko.
stupid-1.gif

Slo scena itak. A3M 4 life.
hysterical-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
No lej, me ne poznaš in tako ne boš govoril o meni, še manj pa veš kaj je meni všeč
wink-1.gif
in to niti ni pomembno, povedala sem samo svoje mišljenje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
prvo kot prvo - ta integra definitivno ni skrapucalo
in drugo kot drugo - bolje stunati ( = predelava tehnike v plus) tako integro v NA smislu je že zelo težko, na zunaj je pa itaq skoraj serijska. jst rečem samo kapo dol.

@ everyone - pa dajte za foro pomislit, da tip maybe sploh ne prodaja za tako ceno ampak jo je pač samo tako napisal zraven, ker se mu s prodajo ne mudi ali pa je dejansko ne prodaja, če bi se pa že našel kakšen entuziast, ki bi pa nakartal toliko €€€ bi pa takoj leteli delat prepis.