Ok, ta si pa zasluži svojo temo!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pač, je stuniral svoj avto, tle not je očitno vloženega precej dela ...

pa vseeno moraš ostati realen pri ceni, pa če je od leta '98 po 8 ur dnevno vlagal vanj!

Ker je ravno par mesecev nazaj kolega kupil S2000 (prodal CRX-a) mislim da letnik 2004 za 17.000 jurjev, prevoženih 60 jurjev od tega s trenutno mašino, ki je noter 40 jurjev (prvo zaradi neke napake menjali pod garancijo).

honda je imela napako na motorju. tko k reno. bučke

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

honda je imela napako na motorju. tko k reno. bučke

Prid v petek zvečer na pivo, pa boš zvedel iz prve roke, ker jaz sem po vsej verjetnosti spet cifre malo pobrkal
evil.gif

Bojda ga je V-TEC hebal
cheer.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Dvomim da jo....v taki obliki pa sploh ne.
tongue-1.gif

Je CE tablica sam tudi ta ni prava pa dvomim da je to ta, sicer ji pa ne sledim več mamo hujše stroje doma.
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Sicer je bilo vseveda zanimivo brat, ker je kar nekaj vedel o avtih (ok pustimo mazdo v višavah :I) in mu privoščim, ampak na tej sliki mi ne deluje kot nekdo, ki bi bil sposoben toliko denarja vložiti v avto. Razen, če 15 let ni videl pijače, ženske, kina, west blue in ostalih cukrov v življenju....
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bernie_Ecclestone_F1_Boss.jpg

Meni tudi tale tip ne deluje, da je lastnik najbolj gledanega avtomobilističnega športa na svetu, pa je.
grin1.gif

Ior

Zelenc'
10. feb 2010
3
0
1
za vse vas seljote, ki se pridno poslužujete BMW, VW, ALFA, in ostalo sranje iz sosednjih držav..... žal mi je za vas ker zapletate v vode tuninga ki ga niste nikdar izkusili.... žalostno je, da vaše "krom" letvice ne pridejo do izraza med trolami LPP. pa tud Jokra in Remus, so daleeeeeč pozabljene zgodbe. pojdite jokat svojim mamam, naj vam dajo kredite za novega VW lupota 3L, da se boste vsaj enkrat normalno počutili dobro v svojem avtu.

in ja... tempomati so tut daleč iz svoje zgodovine že.....

smile-1.gif

TriX

Zelenc'
10. feb 2010
2
0
1
Citat:
Če se lahk vmešam,..... Gsila...(hvala za tale link) tale post z alter.karkoli....

Mičo, in pa vsi ostali privrženci predelav avtov, motorjev....

Karkoli mi delamo, smo delali, so in bodo delali ljudje za nami... vemo, vedo,...kaj hočemo. Ultimativni efekt materiala. Funkcija. Vedno smo iskali perfekcijo v domišliji, povezani z določeno filozofijo (JDM). Kdor tega ni izkusil, nikoli ne bo vedel, kakšno zadovoljstvo lahko iz tega iztisneš... Ko stvar "zalaufa in gre" je vse poplačano. Užitek v ustvarjenem stvoru je nepopisen. ( pa če je to fakin' navaden VTI iz leta '92). Veš, da si to naredil ti, tvoji prijatelji in ljudje ki te podpirajo.. denar itak igra vlogo v tem. nekateri so si zmožni privoščit več, nekateri manj.. druži nas pa le eno. Ideja!

Ljudje, ki tega ne razumejo, bodo še naprej obešali na svoje avte krom letvice, barvali havbe v barve ki jim bodo drugi priporočili in se vozili na feltnah alessio 18", seveda,...

uradna izjava! Tak projekt, ki je bil tvoj in še vedno je.... GA ŠE DOLGO NE BO! kar si ti probal, ni pri nas probal še nihče, ...od victorX do TWM itb, odmičnih, sestavnih delov motorja(in vseh ostalih stvari okrog, katere so zakrite ali pa odkrite)..... IZGLEDA! Kar si si zaželel, si izpeljal.. Kapo dol!

Še veliko takih projektov!

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Oglasa ni več.....
shocked-1.gif

Pa ravno sem šel na banko iskat 30k€ za avto ki pooseblja uravnoteženost med materialom in funkcijo
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Damn, sem si moral solzico obrisat po prebranju tega posta.
Go girl, go
zmaga.gif
.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik Ior pravi:
za vse vas seljote, ki se pridno poslužujete BMW, VW, ALFA, in ostalo sranje iz sosednjih držav..... žal mi je za vas ker zapletate v vode tuninga ki ga niste nikdar izkusili.... žalostno je, da vaše "krom" letvice ne pridejo do izraza med trolami LPP. pa tud Jokra in Remus, so daleeeeeč pozabljene zgodbe. pojdite jokat svojim mamam, naj vam dajo kredite za novega VW lupota 3L, da se boste vsaj enkrat normalno počutili dobro v svojem avtu.
Citat:
Živjo!!

Jaz sem Gromska strela, na forumu sem nov,
čeprav nisem nikogar ubou.
Sem tisti, ki BMWja še kupuje,
in nad tem se marsikdo zmrduje.
Trenutno vozim Hondo,
v njej prevažam svojo bjondo.
Bjonda rada ima pospeške,
ki ji tresejo njene joške.
Ko pa vklopi se v-tek,
glave se obračajo vse vprek.
A na koncu le ugotovimo:
ni važno, a je riž al bavarc, samo da nam je fino!!

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Citat:
Uporabnik Ior pravi:
aja,,,SAD, chip tuning ni VSE!
Vem, so še kromirane lajšte
srce-1.gif
. Pa tankanje za 5 EUR.

Ej, jaz vas podpiram. Samo se mi zdi, da je tisti, kateri prodaja ta avto malo sfalil medij za oglaševanje. Če se bo to prodalo, se bo verjetno na kakšnem JAP forumu, ne pa na avto.net-u. Spoh pa ne v Sloveniji. Tukaj, če nimaš Audija, Bimerja ali Mečke, ajde še za reveže VW pride čez, potem si nula in je vredno tam enih 500 EUR.
write.gif