V vsakem sistemu in ne glede na to, kako je zakon napisal, si lahko "sumljiv" in policaji te lahko jebejo, čes e jim zameriš. To z zdajšnjim, prejšnjim ali katerimkoli ZVCP nima zveze.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hardcore đanki k ga poha vsak dan, spet si ga počesu
@SJTV1 - itaq da se po 14ih dneh nič ne pozna, ampak lahko nanese da si policaju sumljiv zaradi preutrujenih oči, kot sem že napisal ali pa mu enostavno nisi všeč in bi te rad mal zdrk4l, ker te ravno lahko. pol maš pa probleme. in še enkrat - to je primer.
Uživanje trave ni prepovedano po naših zakonih.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
'trava' je (prepovedana) droga in tisti, ki jo redno uživa ni nič drugega kot narkoman, ki ga je treba tretirati temu ustrezno. Kaj je to smešnega pa ne vem. Si skadil kak joint pa ti je vse smešno?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Seveda je prepovedano po slovenskih zakonih. Zdaj mi počasi postaja jasno, zakaj ne razumeš prometne problematike. Prekršek.press
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uživanje trave ni prepovedano po naših zakonih.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V vsakem sistemu in ne glede na to, kako je zakon napisal, si lahko "sumljiv" in policaji te lahko jebejo, čes e jim zameriš. To z zdajšnjim, prejšnjim ali katerimkoli ZVCP nima zveze.
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Čemu se pa potem pušači tako vestno skrivajo po grmovju? Zakaj ga pa mirno pred lokalom ne zažgejo?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Seveda je prepovedano po slovenskih zakonih. Zdaj mi počasi postaja jasno, zakaj ne razumeš prometne problematike. Prekršek.press
Lahko najprej navedeš člen iz KZ, ki prepoveduje uživanje trave? (mamil).Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V vsakem sistemu in ne glede na to, kako je zakon napisal, si lahko "sumljiv" in policaji te lahko jebejo, čes e jim zameriš. To z zdajšnjim, prejšnjim ali katerimkoli ZVCP nima zveze.
tudi to je res. sam bom še enkrat napisal - vprašali ste me po prekršku, s katerim ne ogrožaš ostalih udeležencev v prometu a vseeno lahko z lahkoto izgubiš izpit in to sem vam napisal.
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Pozabimo za trenutek, da če si tako utrujen da zgledaš zadet nisi v stanju da sedeš za volan (čeprav je to napaka, ki jo študenti precej radi počnemo, ko se spomneš šele dan pred izpitom da bi bilo mogoče dobro malo pogledat v knjige in se to razvleče čez celo noč zjutraj pa na faks :S) mi povej kako naj policist v tem primeru ukrepa. Ko te ustavi kažeš vse znake zadetosti, test pa kasneje samo še potrdi njegov sum (kolikor vem testi za travo ne kažejo kdaj si kadil oz če sploh, ampak samo da si v nekem časovnem obdobju bil dosti blizu trave da se ti pozna v telesu). V tem primeru bi bilo imo zelo neodgovorno od policista da predvideva da tedaj dejansko nisi zadet. Ker če pogledaš s te perspektive, kam i pa prišli, če bi se vsak ki je zadet lahko zgovarjal na to, da ubistvu on ni kadil, da je bil samo pred par tedni zraven, čudno pa gleda samo zato ker je utrujen.
KZ ureja to, al mamila smeš uživat ali ne. In očitno jih smeš. če tam to ni prepovedano.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Mislim, da KZ ni ravno temeljni zakon za urejanje tega, katere snovi se sme uživati in potem sesti za volan, kajne? Tudi uživanje alkota je prepovedano v zvezi z vožnjo, mar ne? Pa tudi KZ o tem ne govori.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ali pa makovka ...