Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
.... Kot fikcijski roman bo verjetno dobra za brat glede na to da so blogi precej berljivi. Ampak kje lahko dobim to knjigo?
Že dolgo niso več berljivi, oz.., zanimivi. Vse se je skrčilo na kvazišankovsko bla... bla... bla, ... in pljuvanje kar tja počez, brez argumentov.
Tiste Patriotske igre pa je razvlekel kot mehiško nadaljevanko, da bi lahko v tem času prišel peš iz Ljubljane v Beograd in nazaj in niti na polovici še ni. Od turbo štancanja nadaljevanj, ki jih vseskozi napoveduje, pa niti sledu. Skratka, vseskozi nekaj obljublja pa tega nikoli ne izpolni. Kako češ takšnega tipa, z zgodbami vred, jemati resno?
Kar se mene tiče, mu že dolgo nič ne verjamem, če tudi bi mu rad, ker sem ga pač ujel na laži. Namreč, v prvi osebi je "natančno" doživeto opisoval nek dogodek, ki se v resnici lokacijsko, tehnično in organizacijsko ni pokrival. Pa tudi dogajanje okrog tistega primera, katerega je opisoval, je bilo tehnično gledano povsem drugačno. Torej, če svoje "pristno doživete" zgodbe vpenja v kraje, objekte in osebe, ki so v resnici le površen približek, zvodenijo vse njegove dogodovščine. Ja, za kašnega scenarista bi bil pa res dober.
Po moje je to le nekašen beden pamflet, ki ga pišejo NN v njegovem imenu, katerega jim je najbrž prodal za kašno ušivo flašo šmarnice.