Odlomek z bloga Mitje Kunstlja (Mikstone)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V tem primeru ima verjetno pravico do svojega mnenja. O dogodkih iz WW2 ne more pisati resnice, saj ga ni bilo zraven.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.192
11.110
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
V tem primeru ima verjetno pravico do svojega mnenja. O dogodkih iz WW2 ne more pisati resnice, saj ga ni bilo zraven.

Klasična relativizacija.
rolleyes-1.gif
Apollo je že večkrat opozoril na laži in "napake" v njegovih tekstih.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Tudi mene zanima, kje je bilo to dokazano?
Imam občutek, da se glede Kunstlja namenoma ustvarja občutek, da je lažnjivec in da ga je treba diskreditirati samo zato, ker ni vaš (SDSov) ... + objave desničarskih medijev, ki so ga prikazal v izjemno izkrivljenih in močno prirejenih zgodbah!

Glej, ti še naprej kar lepo verjemi kunstlju, jaz pa mu ne bom. Določene zadeve, o katerih govori, dobro poznam in mi je zelo jasno, kam spadajo njegove navedbe.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Torej si mnenja, da je bil Kunstelj zraven, ko naj bi Urška dala Janši pogoj zdravljenje ali ločitev?
Pri meni je minilo že 7 let, ko sem zapustil prejšnjo firmo, pa vem marsikaj, kar jih večina, ki so še vedno zaposleni v firmi, ne vedo. Pa ne špilam nobenega detektiva.
Jaz Kunstlju precej verjamem. To pa zato, ker piše o ljudeh, ki tožijo vse povprek, če kdo izjavi kaj takega kar ni res. Kunstlja pa ne tožijo, pa piše take, da človeku rata slabo, ko pomisli, če je to vse res.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Daj malo pomisli, zakaj ga ne tožijo...če bi tožbe dobili in bi sodišče naložilo piscu, da jim izplača visoke odškodnine, bi se zgodilo kaj že?
confused-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Ah, sej ni vse samo denarno zadoščenje teh ki bi tožili... Kaj pa osebno zadoščenje in da javnost izve kaj naj bi bila resnica po njihovo-torej, da oni niso takšni kot jih Kunstelj opisuje?
Torej, če v vseh letih ne gre nobenemu v nos, da ga Kunstelj na tak način prikazuje, potem dvomim, da se zmišljuje zgodbice na Blogih...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
...
Glej, ti še naprej kar lepo verjemi kunstlju, jaz pa mu ne bom. Določene zadeve, o katerih govori, dobro poznam in mi je zelo jasno, kam spadajo njegove navedbe.
In katere so to "določene zadeve"? Sex & drugs & bestialije?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ne.
Torej pretepanje & streljanje & preživetje v zaporu ??

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Torej si mnenja, da je bil Kunstelj zraven, ko naj bi Urška dala Janši pogoj zdravljenje ali ločitev?

Ti si dal primer iz WW2, ne jaz! In samo to sem komentiral.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Z odebeljenim stavkom impliciraš, da gre pri ostalih zadevah za dejstva

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Z odebeljenim stavkom impliciraš, da gre pri ostalih zadevah za dejstva

To spet ti impliciraš. Če ni belo, mora biti črno, ali ne?
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
KSZ

Nekaj uporabnikov je zelelo da argumentiram trditev da je bil Kunstelj ze veckrat dobljen na lazi. Gre za uporabnike ki so na forumu kak mesec ali dva. Vsem skupaj predlagam uporabo iskalnika in nasli boste obsirno temo o Kunstlju in blogu kjer sem svojo trditev veckrat argumentiral. Tudi v bodoce vam priporocam da ne odpirate nekih tem ki ze obstajajo. Ce ste pa alterji od kunstlja pol vas je pa itak treba pobanat.

Ena izmed Kunstljevih lazi je recimo v mojem PM inboxu kjer je njegov PM meni kjer trdi da me pozna. Kar je recimo laz.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
ti si dal link do opravicila tistih, ki so v lady napisali da jansa hodi na psihiatrijo.

Se ti ne zdi da sam sebi dokazujes da je zadeva izmisljena?

I

Izbrisan uporabnik #488

Med pisanjem vprašanja sem kasneje našel odgovor, malo je nepregledno postalo pa vendar tudi ti razumeš.