Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Mislim, da kak Fiat že v osnovi ne more biti zanesljiva izbira
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Kaj pa Rover tam okol l.97 slišal sem, da naj bi imel problem z dihtngo in s samo glavo motorja. Jaz mislim, da bi pri Roverju dobil veliko za malo denarja. Servise bi sam delov, kakašna bolj zahtevna popravila bi mi pa delov domači mehanik.
lp
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Kaj pa Rover tam okol l.97 slišal sem, da naj bi imel problem z dihtngo in s samo glavo motorja. Jaz mislim, da bi pri Roverju dobil veliko za malo denarja. Servise bi sam delov, kakašna bolj zahtevna popravila bi mi pa delov domači mehanik.
lp
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1744022
(tega sem jaz servisiral).
Glede dihtunge...če je šla v franže jo je bilo treba menjati, ampak to je tako....če crkne se takrat okoli motaš, dokler ne...ne pipaš.
poraba pri fotru pa se je vrtela okoli 7 litrov.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Sam sem mel bravota 1.4 12v, ki bi naj bili zalo slabi. Delal ko šus, prodal ko je imel 160k km,
brez težav, nisem menjal niti brisalcev, kamoli kaj pod pokrovom. Če bi še kdaj naletelo na fiata,
bi ga prec vzel, sploh tanovi bravo je kr monster, če bi ga obul v kake 19'....
No sej pravim. Moj stric je tudi Corso staro 5 let z 10.000 km prodajal za x. Sem mu rekel, da ne bo nič. Po enem mesecu je šla za 25% nižjo ceno. V roke znanca. That's life.Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ceno je 'dločil' foter...tako da jaz nimam nič zraven! Za moje pojme bo dobil v najboljšem primeru zanj 2.500 EUR.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pri klaseku stoji včasih en hud črn z črnimi šajbami in 18''.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Sam sem mel bravota 1.4 12v, ki bi naj bili zalo slabi. Delal ko šus, prodal ko je imel 160k km,
brez težav, nisem menjal niti brisalcev, kamoli kaj pod pokrovom. Če bi še kdaj naletelo na fiata,
bi ga prec vzel, sploh tanovi bravo je kr monster, če bi ga obul v kake 19'....
Ne razumem zakaj bi podhranjen avto obul v 19...
Taka zver se potem rabi:
- reze na haubi za hlajenje motorja.
- karbonasto haubo
- aluminjasto streho ...
pa verjetno potem felne + gume stanejo vec kot avto
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Prosim, če več ne piješ in pol forumiraš. (tokrat naredil izjemo in sem ti dal krepko del citata ki si ga spregledal ker si bil nametan)
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Prosim, če več ne piješ in pol forumiraš. (tokrat naredil izjemo in sem ti dal krepko del citata ki si ga spregledal ker si bil nametan)
ON TOPIC
<zajfa>: kaj je zdaj, že kaj kupljenega, a še vedno samo "povpraševanje"?
Noker
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ceno je 'dločil' foter...tako da jaz nimam nič zraven! Za moje pojme bo dobil v najboljšem primeru zanj 2.500 EUR.
Ohranjen pa je...ker razee prevoženih kilometrov ni videl dnevne svetlobe (vedno v garaži)..pozimi itak praktično nevožen...pa tudi ko je bil vožen več od 3.000 vrtljajev ni videl.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jetra za 1000 ojrov kupuješ že skor celo leto pa miljon tem si že odprl in probaš odkriti toplo vodo (guess what, neboš je). Kupi že tega trojko dizla ali pa ostani na tej konzervi. trojka, sploh pa dizl je über avto, do l. 2002 ni avta ki bi se meril z njim, hepi?
Na babo se tui tak spravljaš?
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
se ni treba nič bati za mene.