Polo vs Punto

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Amm.....čaki malo......kak si zaj spet bol pameten od modelov ko vozijo gti-je???
crazy1.gif
Pač občutljiv motor ...ne prebavi vsake svinjarije kot škodilak......kaj naj zaj....

Kaj pa majo moje luči veze z vw-ji.....če si dobro bral....si videl da sem menjal luči in niso serijske....sicer pa sem bil sam kriv za to.....in ni bilo nič narobe....pa če se še malo bol podučiš te luči sploh niso hermetično zaprte oz ne tesnijo kot orginal luči zarad pritiskov ...itd neda se mi razlagat.....zato res spet nevem kaj tu neke nakladaš???

Od kdaj mam gti-ja ...od te ko sn ga kupo....se prideš pelat??
smile-1.gif

PS: Pa me veseli, da tako nazorno spremljaš moje poste.....te bom za konc leta prosil za kak graf in analizo stanja
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
OWNED

Nevem od kdaj ja 1,4 16V GTI ampak nima veze če pa si ga mislo montirat, to še ne pomeni da ga maš.
KLIKNI ME TU DA IZVEŠ RESNICO

Pa še to kak vem da maš ta motor

Ja seveda nebi vidli drugega motorja
stupid-1.gif

541301-Sonick.JPG

Priponke

• 541301-Sonick.JPG
    541301-Sonick.JPG
    18,4 KB · Ogledi: 166
Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
hehehe...........prav čestital ti bi kak si se potrudo pa vse poiskal......pa na vlko objavil.....lej nesi še kazat to tam ko hodim tehnične delat pa si zmagal
zmaga.gif

Pa kaj ti zaj tu ni jasno......Madona mam rad ljudi ko vejo več o meni ko jaz sam.....
smile-1.gif

Pa malo poglej, kdaj so bli posti pisani......

Kak je lahko bit prek foruma pameten in vseved....
crazy1.gif
Če mi gre pa kaj na organ pa mi gre to....to pametnjačenje v tri dni...

PS: Pa moj avto je bolši od navadnega gti-ja
hysterical-1.gif

Aja pa če še boš kaj mimo mene hodo mi še liter olja lahko zraven prineseš
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mtk

Zelenc'
1. nov 2008
10
1
3
Okey sem se odloču, da bom kaj takega v bližnji prihodnosti. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2456610

Se spodobi, da tazadnji model kupiš, če že kupuješ. Poloti so pa res malo predragi, vsaj da bi se primerjal s Puntotom.
Kakšen Stilo JTD, ima pa lahko v 5 letih 300k km, tko da odpade.

Danes sem malo gledal še novo Fabio, kaj je vizualno manjša ali je res manjša? ( imam občutek, da so gobec skrajšal in na ta račun kabino malo povečal, pa pokrov motorja je malo bolj zaokrožen, da spet manjše zgleda)

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Malo spet na prazno streljaš veš..najbolše da si vsak tedn pri meni v garaži, boma skup šraufala boš najbol vedo kaj je kje....
smile-1.gif

čakaj čakaj??? a zdaj govoriš da ga vsaki teden šraufaš v garaži?
17758-icon_confused.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Poglej tega punta kako ima airbag plastiko na volanu par odtenkov temnejšo. Pa poglej vsaj za 1,4 motorčkom, stroški ne bodo nič večji, vsaj malo bolje se pa boš peljal.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kaj to naj bi pomenilo, da je bila menjana?

edit: saj je pri vseh tako

6.jpg

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja ga....ampak tukaj ne gre za nobeno okvaro or something like that.....lahko bi se temi rekla nadgradnja....

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
A tak kot pravijo "honaši"? Namesto da avte peljejo na servis jih pelajo na "tjuning"?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ja ga....ampak tukaj ne gre za nobeno okvaro or something like that.....lahko bi se temi rekla nadgradnja....

Jst tega avta nebi vzeu.....mi smrdi tale airbag na sliki.......pa še prodajalc na mejlu mi je znan......prej je delu v finnovi....avti od tm so bli pa 3/4 "tjunani"
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj to naj bi pomenilo, da je bila menjana?

edit: saj je pri vseh tako

6.jpg

Pa jst prou klele vidm da je tud radio mal sumljiv.....še kasetar če se ne motim?
confused-1.gif