Obupana mama: hčerka želi postati 'čefurka'

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
To me na mojega očeta - lokalnega nacionalista spominja.

Bolj je pizdil, večje cigane sem domov vlačil in bolj naglas je bila Dragana Mirkoviæ

ti si pravi cigan, nisi od očeta seme

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

1. verjetno gre za provokacijo
2. če je to res, je problem v mami, ne v hčeri. Na med.over.net ista mama tudi piše, da ne bi želela, da bi bila hče "metalka". Domnevam, da je mama hčero močno tiščala v kalupe, za katere je sama menila, da so pravilni, namesto da bi ji pustila malo svobode. In potem pride srednja šola (ali v nekaterih primerih faks), ko kontrola ne more biti tako močna - in taki otroci se uprejo in to kažejo na način, ki starše najbolj boli. Hčerka ni nič kriva, ima pa potencial, da zaide na kriva pota ali vsaj povsem zabluzi - pa ne zaradi "počefurjenja", ampak zarati tiranskih staršev.

se strinjam... zelim_da_je_moja_hcerka_klon_Helene_Blagne?.press
hysterical-1.gif

A tiste Helene Blagne, ki je bila v mladih letih precej radoživo dekle?
grims-1.gif

Tisto ni bila Helena Blagne, ampak Jelena Blagojeviæ - ime in priimek je spremenila kasneje; verjetno zaradi numerologije
hysterical-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
Ustno izročilo pravi da je v tistih časih pela pri tejle skupini. Predvsem na veselicah po Gorenjski.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Tisto ni bila Helena Blagne, ampak Jelena Blagojeviæ - ime in priimek je spremenila kasneje; verjetno zaradi numerologije
hysterical-1.gif

Je to pisalo v Slovenskih novicah ali še kje drugje?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Dolga leta nazaj je Mladina napisala njeno kratko biografijo, kjer je to pisalo. Malo sem pobrskal, vendar ne najdem več. Sicer je pa to tabu tema, ravno tako, kot njene lepotne operacije.

60419509.jpg

Še malo ON - verjetno je bila njena podobno mama obupana, ko se je odločila postati "slovenka".

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Glede na to da je 15 let živela 20 metrov od mene, da je njen foter jožef blagne bi se lahko tako reklo
smile-1.gif
je pa njen mož šiptar ki si je spremenil priimek.