Obupana mama: hčerka želi postati 'čefurka'

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Hm, moja 'vera' je svojčas predstavljala problem staršem 19 letne muslimanke, s katero sem...
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

1. verjetno gre za provokacijo
2. če je to res, je problem v mami, ne v hčeri. Na med.over.net ista mama tudi piše, da ne bi želela, da bi bila hče "metalka". Domnevam, da je mama hčero močno tiščala v kalupe, za katere je sama menila, da so pravilni, namesto da bi ji pustila malo svobode. In potem pride srednja šola (ali v nekaterih primerih faks), ko kontrola ne more biti tako močna - in taki otroci se uprejo in to kažejo na način, ki starše najbolj boli. Hčerka ni nič kriva, ima pa potencial, da zaide na kriva pota ali vsaj povsem zabluzi - pa ne zaradi "počefurjenja", ampak zarati tiranskih staršev.

se strinjam... zelim_da_je_moja_hcerka_klon_Helene_Blagne?.press
hysterical-1.gif

A tiste Helene Blagne, ki je bila v mladih letih precej radoživo dekle?
grims-1.gif

o ne ne.....
ne-ne-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Pa sej so "stari modreci" v obeh verah veselo porivali za današnje čase konketno mladnoletne osebe
grims-1.gif

Ja, to je nazadnjaška vzgoja-posiljevanje z običaji, ki so že davno zreli za smetišče zgodovine. Btw, v tej državi imaš pravico do samoodločbe glede veroizpovedi, kar gladko kršijo vse krščanske, muslimanske itd familije, ki posiljujejo svoj podmladek s svojimi verskimi prepričanji.
P.S. Pa saj je tudi tipček daleč od obeh ver
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hm, moja 'vera' je svojčas predstavljala problem staršem 19 letne muslimanke, s katero sem...
cheer.gif

Vecini normalnih starsev bi nasla se kaksno vecjo napako na tebi poleg vere ampak vseeno... Ona ze v osnovi krsi temelj svoje vere tako da je tvoja "vera" pri zadevi nepomembna. Tudi ce iz tebe naredi novega Osamo je versko gledano na istem. Gre bolj za frustracije starsev.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hčerka ene izmed njiju hodi z muslimanom, stara je 17 let in če hočeta nadaljevat vezo, bi morala spremenit vero na zahtevo njegovih staršev.
crazy1.gif

Prav.
Ampak potem naj mama in mula od musliča zahtevata, naj si namontira nazaj majkajočo kožico.

Namreč, še noben bat ni dobro deloval brez batnega obročka...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa sej so "stari modreci" v obeh verah veselo porivali za današnje čase konketno mladnoletne osebe
grims-1.gif

Ja, to je nazadnjaška vzgoja-posiljevanje z običaji, ki so že davno zreli za smetišče zgodovine. Btw, v tej državi imaš pravico do samoodločbe glede veroizpovedi, kar gladko kršijo vse krščanske, muslimanske itd familije, ki posiljujejo svoj podmladek s svojimi verskimi prepričanji.
evil.gif

Govorimo o normalnih pripadnikih in ne ekstremih. Kdorkoli se ob novici da bi se njegova mladoletna hcerka rada redno ... spotakne (predvsem) na vero njenega ... ima resne probleme v glavi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
grims-1.gif

Verska vzgoja.

Kolikor poznam jaz punc, ki so hodile na katoliške gimnazije, so vse radodajke.

Da ne bo kdo mislil, da imam kaj proti.
hysterical-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Se dogaja tudi v pristnih slovenskih družinah. Je on moral prestopiti iz RKC v neko ekstremistično krščansko sekto, če se je hotel poročiti z njo. Oba iz tipičnih dolenjskih družin.
crazy1.gif

Kakšna pa je tipična dolenjska družina?
evil.gif

Cvajček, frajtonarca in vsako nedeljo k tabelim.
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
grims-1.gif

evil.gif

Govorimo o normalnih pripadnikih in ne ekstremih. Kdorkoli se ob novici da bi se njegova mladoletna hcerka rada redno ... spotakne (predvsem) na vero njenega ... ima resne probleme v glavi.
In kdo se spotika v njegovo vero? Rahlo nepismen?
confused-1.gif

Spotika so njegovi starši s svojim predlogom o menjavi njene vere. Pa naj jo tipček zamenja
tongue-1.gif

Ozeroma najbolje, da oba nehata verovati(kar najverjetneje že tako ali tako ne in sta "verna" le na ljubo staršev)
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
grims-1.gif

evil.gif

In kdo se spotika v njegovo vero? Rahlo nepismen?
confused-1.gif

Spotika so njegovi starši s svojim predlogom o menjavi njene vere. Pa naj jo tipček zamenja
tongue-1.gif

Ozeroma najbolje, da oba nehata verovati(kar najverjetneje že tako ali tako ne in sta "verna" le na ljubo staršev)
evil.gif

sej to ti pravim... noben od njih ni ravno nek vernik in je cisto vseeno kdo si kaj o tem misli, vera je tukaj res zadnji problem ce ze govorimo o problemih

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni nijno da gre za provokacijo, je pa res, da niso bili nikoli problemi med Srbi, Hrvati, Makedonci in nami. Se vidi da smo kultivirani narodi, druga stvar pa so musliji, otroc so res katastrova in to zato ker jim starši vse pustijo, večina odraslih je čisto OK. Enostavno jih je preveč.

Takih sočnih in bogatih kletvic, kot sem jih v nedeljo slišal od ene slovenske!!! familije, ker sem jim potrobil, ko so lebdeli iz cerkve po sredi ceste, to ne slišiš vsak dan, pravi odraz dunajske šole lepega obnašanja, čiste krščanske vzgoje in dobrote, ki je vela iz njih. Ta starejši sin (okoli 15 let) je bil drugi najbolj sočen za mamo.

Dej ne trapaj neumnosti.

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
cheer.gif

Pa ja ni bil problem že, če sta bila samo skupaj, držala navijaške trakove, skakala in navijala za svoje tekmovalce?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tud tale komentar na MON ni kr tko:

kmet123
Re: Hčerka hoče postati čefurka, kako naj to preprečim

19.06.12 22:36
PRODAJAM DRVA 0184878587

grims-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kolikor poznam jaz punc, ki so hodile na katoliške gimnazije, so vse radodajke.

Torej se ne razlikujejo od deklet, ki obiskujejo klasične gimnazije?

evil.gif

Nazadnje urejeno: