Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
1. verjetno gre za provokacijo
2. če je to res, je problem v mami, ne v hčeri. Na med.over.net ista mama tudi piše, da ne bi želela, da bi bila hče "metalka". Domnevam, da je mama hčero močno tiščala v kalupe, za katere je sama menila, da so pravilni, namesto da bi ji pustila malo svobode. In potem pride srednja šola (ali v nekaterih primerih faks), ko kontrola ne more biti tako močna - in taki otroci se uprejo in to kažejo na način, ki starše najbolj boli. Hčerka ni nič kriva, ima pa potencial, da zaide na kriva pota ali vsaj povsem zabluzi - pa ne zaradi "počefurjenja", ampak zarati tiranskih staršev.
se strinjam... zelim_da_je_moja_hcerka_klon_Helene_Blagne?.press
A tiste Helene Blagne, ki je bila v mladih letih precej radoživo dekle?
A to pa niCitat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj materi 17 letnice ne predstavlja problema vera njenega fanta.
upam da res ne, to bi res bilo ....
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hm, moja 'vera' je svojčas predstavljala problem staršem 19 letne muslimanke, s katero sem...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hčerka ene izmed njiju hodi z muslimanom, stara je 17 let in če hočeta nadaljevat vezo, bi morala spremenit vero na zahtevo njegovih staršev.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa sej so "stari modreci" v obeh verah veselo porivali za današnje čase konketno mladnoletne osebe
Ja, to je nazadnjaška vzgoja-posiljevanje z običaji, ki so že davno zreli za smetišče zgodovine. Btw, v tej državi imaš pravico do samoodločbe glede veroizpovedi, kar gladko kršijo vse krščanske, muslimanske itd familije, ki posiljujejo svoj podmladek s svojimi verskimi prepričanji.
P.S. Pa saj je tudi tipček daleč od obeh ver
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
A to pa niCitat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj materi 17 letnice ne predstavlja problema vera njenega fanta.
upam da res ne, to bi res bilo ....
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa sej so "stari modreci" v obeh verah veselo porivali za današnje čase konketno mladnoletne osebe
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Se dogaja tudi v pristnih slovenskih družinah. Je on moral prestopiti iz RKC v neko ekstremistično krščansko sekto, če se je hotel poročiti z njo. Oba iz tipičnih dolenjskih družin.
Kakšna pa je tipična dolenjska družina?
In kdo se spotika v njegovo vero? Rahlo nepismen?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ja, to je nazadnjaška vzgoja-posiljevanje z običaji, ki so že davno zreli za smetišče zgodovine. Btw, v tej državi imaš pravico do samoodločbe glede veroizpovedi, kar gladko kršijo vse krščanske, muslimanske itd familije, ki posiljujejo svoj podmladek s svojimi verskimi prepričanji.
Govorimo o normalnih pripadnikih in ne ekstremih. Kdorkoli se ob novici da bi se njegova mladoletna hcerka rada redno ... spotakne (predvsem) na vero njenega ... ima resne probleme v glavi.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In kdo se spotika v njegovo vero? Rahlo nepismen?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Govorimo o normalnih pripadnikih in ne ekstremih. Kdorkoli se ob novici da bi se njegova mladoletna hcerka rada redno ... spotakne (predvsem) na vero njenega ... ima resne probleme v glavi.
Spotika so njegovi starši s svojim predlogom o menjavi njene vere. Pa naj jo tipček zamenja
Ozeroma najbolje, da oba nehata verovati(kar najverjetneje že tako ali tako ne in sta "verna" le na ljubo staršev)
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni nijno da gre za provokacijo, je pa res, da niso bili nikoli problemi med Srbi, Hrvati, Makedonci in nami. Se vidi da smo kultivirani narodi, druga stvar pa so musliji, otroc so res katastrova in to zato ker jim starši vse pustijo, večina odraslih je čisto OK. Enostavno jih je preveč.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hm, moja 'vera' je svojčas predstavljala problem staršem 19 letne muslimanke, s katero sem...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kolikor poznam jaz punc, ki so hodile na katoliške gimnazije, so vse radodajke.
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Torej se ne razlikujejo od deklet, ki obiskujejo klasične gimnazije?
Citat:
Uporabnik patriot pravi: