Obupana mama: hčerka želi postati 'čefurka'

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Saj ne vem, ali gre za resen post ali uibr provokacijo...
hysterical-1.gif

Vir

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Samo dva citata iz komentarjev...
" Jaz hočem, da je moja hčerka normalna najstnica, ki se obnaša normalno"...
17758-icon_confused.gif

"no saj je pravzaprav čisto klasična slovenka - kolikor gledam okoli je osnovna značilnost slovenceljnov, da lezejo v rit vsem po vrsti in prevzemajo vse kar je tujega." ...
cry12bpy.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Zame zmaga tale komentar: ''Še ti se očefuri, pa ravno toliko, da ji bo nerodno. Daj si povečati prsi (ali vsaj pushup modrc), nosi dekolte, visoke petke, sončna očala, obnašaj se 20 let mlajšo, pa bomo videli, katera bo prej odnehala.''

hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
ne vemo, ali gre v tem primeru za resen post ali provokacijo, se pa opisan primer dogaja, poznam osebno nekaj podobnih primerov.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Ni nijno da gre za provokacijo, je pa res, da niso bili nikoli problemi med Srbi, Hrvati, Makedonci in nami. Se vidi da smo kultivirani narodi, druga stvar pa so musliji, otroc so res katastrova in to zato ker jim starši vse pustijo, večina odraslih je čisto OK. Enostavno jih je preveč.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Je treba že pri malih začet pravilno vzgajat, pri 14 je prepozno.
tongue-1.gif

Sem zadnjič poslušal dve mamici. Hčerka ene izmed njiju hodi z muslimanom, stara je 17 let in če hočeta nadaljevat vezo, bi morala spremenit vero na zahtevo njegovih staršev.
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kretenizacija ni problem Slovencev ali Balkana. To je potrosniska kultura,ki ga propagirajo zahodni mediji. Ce zgled za mladino postane Kim Kardashian, P. Hilton in itd potem konec ni dalec. Na MTVju lahko vsak vecer vidis replike slovenskih najstnic.

Seveda je lokalnim nacistom za moralni propad 2mio naroda najlazje kriviti nekaj tisoc "cefurjev".

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
tongue-1.gif

Sem zadnjič poslušal dve mamici. Hčerka ene izmed njiju hodi z muslimanom, stara je 17 let in če hočeta nadaljevat vezo, bi morala spremenit vero na zahtevo njegovih staršev.
crazy1.gif

seveda se tebi najbolj cudno v tej zgodbi zdi da starsi zelijo da spremeni vero (kar je za vse muslimane brezpredmetno btw)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
tongue-1.gif

crazy1.gif

seveda se tebi najbolj cudno v tej zgodbi zdi da starsi zelijo da spremeni vero (kar je za vse muslimane brezpredmetno btw)
Saj to je najbolj glupo v tej zgodbi
smirk-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

1. verjetno gre za provokacijo
2. če je to res, je problem v mami, ne v hčeri. Na med.over.net ista mama tudi piše, da ne bi želela, da bi bila hče "metalka". Domnevam, da je mama hčero močno tiščala v kalupe, za katere je sama menila, da so pravilni, namesto da bi ji pustila malo svobode. In potem pride srednja šola (ali v nekaterih primerih faks), ko kontrola ne more biti tako močna - in taki otroci se uprejo in to kažejo na način, ki starše najbolj boli. Hčerka ni nič kriva, ima pa potencial, da zaide na kriva pota ali vsaj povsem zabluzi - pa ne zaradi "počefurjenja", ampak zarati tiranskih staršev.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
tongue-1.gif

crazy1.gif

Saj to je najbolj glupo v tej zgodbi
smirk-1.gif

a res? ce bi se tvoja 17 letna hcerka ze redno ... bi tebi najvecji problem predstavljala vera njenega fanta?
bonk.gif
kako naj bi se potem obnasla pri 17?

v islamu ni prisile, sploh pa ne za "17 letno Slovenko, ki zeli nadaljevati vezo
bonk.gif
".... pa tudi ce pustimo vso debilnost zadeve ob strani....

poleg tega da ze v startu krsi vec ali manj temelje obeh ver in je hudo vazno katero vero (ne)uposteva
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

2. če je to res, je problem v mami, ne v hčeri. Na med.over.net ista mama tudi piše, da ne bi želela, da bi bila hče "metalka". Domnevam, da je mama hčero močno tiščala v kalupe, za katere je sama menila, da so pravilni, namesto da bi ji pustila malo svobode. In potem pride srednja šola (ali v nekaterih primerih faks), ko kontrola ne more biti tako močna - in taki otroci se uprejo in to kažejo na način, ki starše najbolj boli. Hčerka ni nič kriva, ima pa potencial, da zaide na kriva pota ali vsaj povsem zabluzi - pa ne zaradi "počefurjenja", ampak zarati tiranskih staršev.

se strinjam... zelim_da_je_moja_hcerka_klon_Helene_Blagne?.press
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
In kaj je tako čudnega, če pri 17tih "že redno"?
confused-1.gif

Citat:
poleg tega da ze v startu krsi vec ali manj temelje obeh ver in je hudo vazno katero vero (ne)uposteva
Al pa če otroke boli za nazadnjaške običaje njihovih staršev
smirk-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Se dogaja tudi v pristnih slovenskih družinah. Je on moral prestopiti iz RKC v neko ekstremistično krščansko sekto, če se je hotel poročiti z njo. Oba iz tipičnih dolenjskih družin.
crazy1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

se strinjam... zelim_da_je_moja_hcerka_klon_Helene_Blagne?.press
hysterical-1.gif

A tiste Helene Blagne, ki je bila v mladih letih precej radoživo dekle?
grims-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Se dogaja tudi v pristnih slovenskih družinah. Je on moral prestopiti iz RKC v neko ekstremistično krščansko sekto, če se je hotel poročiti z njo. Oba iz tipičnih dolenjskih družin.
crazy1.gif

Kakšna pa je tipična dolenjska družina?
evil.gif

Glih sem jaz koga vprašal kako mislim živet.
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In kaj je tako čudnega, če pri 17tih "že redno"?
confused-1.gif

Citat:
Al pa če otroke boli za nazadnjaške običaje njihovih staršev
smirk-1.gif

1. nic... povsem normalno je za nekoga ,ki se cigarete/alkohola nima pravice kupit
2. to niso nazadnjaski obicaji ampak vzgoja in v taksni primerih je problem vzgoja in ne vera (taksna punca je dalec od obeh ver)