obnova amortizerejev

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Jaz imam tudi v Golf 2D Bilstein
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Daj mi rečt kje si to dobil iz zaloge? Lahko tudi na PM! hvala

Avto Roma, Miklavž pri Mariboru. Je pa menda bil zadnji par (glede na prej napisano ti tako ne bi ustrezali).
frown-1.gif

LP,

Milan

Poznam tam enga notri, bom ob priliki povprašal! Ampak si prepričan da si tam dobil originalne zadeve? Saj težko verjamem da bi AvtoRoma imela na zalogi kakšne originalne vložke ali celo amortizerje?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Dobil sem plinske od firme MEYLE. Po zagotovitvi kolega, ki tam dela, naj bi bili precej boljši od kakšnega QH in podobne robe. Ko zmontiram, bom poročal.

LP,

Milan

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ok, javi!

Lp

Takole, od včeraj so po delovni akciji, podobni postanku v boksih pri F1 (v manj kot 1uri je bil avo spet na kolesih, hvala Medo ), zmontirani novi blažilci in sem srečen kot otrok, saj sem dobil nazaj zanesljivo lego moje ladje. Sprednja dva sem dal od Meyle, zadnja dva ob Monroe, vsi so plinski, original trdote. Avto se spet pelje kot celota.
cheer.gif

Sprednja stara dva od Boge sta bila čisto zanič, zadnja dva pa bi še bila za silo.

LP,

Milan

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
avto roma ima meyle zadeve
wink-1.gif
meyle pa je kar dobra roba,vsaj tako na oko vidis ko dobis del, da je lep izdelek, to ze nekaj pove o kakovosti.