Obnašanje žensk med..

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Na tem forumu so pomembni decibeli, še nis pogruntala, bol se dere bolš dedc izpade hahaha lemerji...
hysterical-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ewo mene mal sem šla spet na potep okol, zlamala avto, barka še stoji sam sodelavci bolj tko tko, par bukl prebrala o železju in nenazadnje "rešla fuuuuuuul križank"
evil.gif
?

majč

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
izpade komu? Bejbam gotovo ne...si upam stavit
smirk-1.gif

@štibla: ne vem, kaj je tebi govorila intuicija...niti kaj si sploh lahko sklepal iz mojega posta kot to, da se mi praskanje do krvi ipd scene zdijo ipak mal tu mač. Ali ti je to všeč?
sprasujem se.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
všeč mi je to, da se ti zdi to tu mač, če se tires zdi tu mač? No nisem vedu, da ti moje mnenje tolk pomeni. :D pa moj nick je stieber, hvala lepa. Glej, že uno plesanje v belih hlačah je več nasilja, kot sem ga pripravljen prenašati.
tongue-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
oh, sj veš, da je dan, ko se ne strinjaš z mano, zame izgubljen dan
grin1.gif

glede nasilja-pomoje je najbolje, da prijaviš na najbližjo policijsko postajo ali pa pokličeš 113. Zraven pa še poišči kakšno organizacijo ali društvo za žrtve nasilja. Da le ne bi pustilo prevelikih posledic na tvoji psihi
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Zdej ste me pa nasmejal ko že dolg ne.
hysterical-1.gif
Neki legendarnih bi sam izpostavu:

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
ko ji je začelo prihajat, se je začela tresti, nato je pa padla v nekakšno stanje omedlelosti.
Prijela je za neizoliran električni kabel od nočne lučke.

Citat:
Uporabnik maggio pravi:
-potem je bilo ene par takih, ki so tudi med seksom in orgazmom pazile kako izgledajo - svašta

mhmm-jev slikovni odgovor
aplauz.gif

Citat:
Uporabnik Swich pravi:
čudn občutek je bil ko sm imel eno bolj chubby bunny za priložnostni obisk, pa se je drla ko bi jo klal
crazy1.gif
...grozn občutek takrat...lepi spomini sedaj...,ko sm že z eno nogo v grobu. je pa zanimivo da ko se ženska dere med sexom, te vzburja in ti pride hitreje, ampak ko se pa RES dere...tako da ji moraš uste zapirat...ma pa kontra učinek in ti ne pride pa da se ubiješ.

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOOOOOL, defribilator rabiš poleg... ročno edicijo

Ko si mal predstavlaš te situacije...
hysterical-1.gif

Drugač pa ja. Mešane izkušnje, čeprav v večini primerov pač mal tresenja, pol pa vsa mehka pa rdečica na ličkah (to rdečica zgleda tok nedolžna
grin1.gif

Verjetno bi ženske isto lahko velik povedale za izkušnje kako dobre fukače so imele.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citiraj me kje sem kaj omenil.

Če človek ni devičnik dejansko ni še jebač. No pa saj boš videl enkrat. Bogi, nima kaj napisat o obnašanju žensk.
smile-1.gif

Če človek misli, da je požrl vso pamet tega sveta in da ve vse o ženskah, še ne pomeni, da so vsi ostali devičniki.
bonk.gif

Meni osebno se zdijo vaše debate okoli sexa debilne, otročje in sluzaste. Se opravičujem.
smirk-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citiraj me kje sem kaj omenil.

Če človek ni devičnik dejansko ni še jebač. No pa saj boš videl enkrat. Bogi, nima kaj napisat o obnašanju žensk.
smile-1.gif

Če človek misli, da je požrl vso pamet tega sveta in da ve vse o ženskah, še ne pomeni, da so vsi ostali devičniki.
bonk.gif

Meni osebno se zdijo vaše debate okoli sexa debilne, otročje in sluzaste. Se opravičujem.
smirk-1.gif

In zakaj pol sodeluješ v njih, če ti je tok odvratno?

V drugi temi pa po ovinkih sprašuješ kako babe haklat.
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zgleda, da res drži to kar pravijo, da samo 10 % ženske populacije doživi orgazem. Ker javila se še ni nobena, razen Čebele Majč, ampak ta itak skoz čez dece tolče, tko da vprašanje če je že kaj mesnatega dobila.
Moja prejšnja je pred orgazmom cela otrdela, pa čist rdeča je postala v obraz. Sem se velikokrat ustrašil, da ji je "odšlo"
grin1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Mogoče se nam pa samo ne razpravlja o lastnem seksualnem življenju.
tongue-1.gif

A tebi se o tvojem
evil.gif
? Razen ejakulacije, seveda.
A zakričiš? K kakšni tipi tud to delajo menda... A samo s tabelim pogledaš? Al kaj vmes?
evil.gif

Tole zdej (napol
grin1.gif
) resno:
Sicer pa lahko menda z nekimi psihološkimi al kakšnimi tehnikami menda moški doživi orgazem tud brez izliva.
Neke filozofije so zadaj, al kaj.
Fantje, a kdo kej ve o tem?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Mogoče se nam pa samo ne razpravlja o lastnem seksualnem življenju.
tongue-1.gif

bi nadaljevala... zaradi različnih takih in drugačnih zelo neumestnih komentarjev

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ma ja samo pm pošljita pa se lahko kaj zmenimo pol pa lahko iz prve roke napišem kako izgledata ko sta na poti v nebesa!
evil.gif