Obnašanje žensk med..

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kolega, s čim se pa ti tokrat ukvarjaš ... uf ... to pa ni za sm, tuki so samo otroci ...
evil.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Hehe kakšni odgovori...
grin1.gif

Po mojih izkušnjah, nisem nkol zasledil kako, ki bi padla skup, sm pa eno mel, k ji je prslo, sm jo moral pustit namer, kao ona je takrat v lepi deželici in dokler ne pride nazaj iz nje, je ne smem motit....
grin1.gif

Tresenje sm večkrat dožvel, predvidevam, da jim je dobr blo, zato se tresejo, sej to je lepo.

Z dretjem je pa različno, ene bolj, druge manj, ni blo pa pretiravanj.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Čisto različno od ženske... kakšna komaj spravi kak glas od sebe, pri kakšni pa ZELO očitno točno veš že dost prej.

Ena se je pa mal zjokala po orgazmu, kar mi ni blo čist jasno (a je blo tok slabo?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
čudn občutek je bil ko sm imel eno bolj chubby bunny za priložnostni obisk, pa se je drla ko bi jo klal
crazy1.gif
...grozn občutek takrat...lepi spomini sedaj...,ko sm že z eno nogo v grobu. je pa zanimivo da ko se ženska dere med sexom, te vzburja in ti pride hitreje, ampak ko se pa RES dere...tako da ji moraš uste zapirat...ma pa kontra učinek in ti ne pride pa da se ubiješ.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citiraj me kje sem kaj omenil.

Če človek ni devičnik dejansko ni še jebač. No pa saj boš videl enkrat. Bogi, nima kaj napisat o obnašanju žensk.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Zadnji si in bom kr tko napisal. Matr ste težki (je ba či) tle
rolleyes-1.gif
. Ko je men bivša začela po orgazmu skup lest sem se skor usrov in jo začel kloftat naj se zbudi, ker mi pa ni blo nič jasen. Pol je to še nekajkrat ponovila, sam še zmer je bil nek beden priokus.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

@all : kaj se sploh obremenjujete s tem, kako se ženska oglaša in obnaša med seksom? Mar bi se tok ukvarjal s tem, da ženska uživa v seksu z vami
smirk-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
ksz

@all : kaj se sploh obremenjujete s tem, kako se ženska oglaša in obnaša med seksom? Mar bi se tok ukvarjal s tem, da ženska uživa v seksu z vami
smirk-1.gif

Zakaj pa je važno ali ženska uživa ali ne...važno je, kaj dogaja MENI. Nisem pa vedu, da sploh pomisliš na neko praskanje pa grizenje, moja moška intuicija je imela prav. Žal zopet.
crazy1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja no LOL M pickeæ? a te boli , če te ena baba mal močnej stisne za jajca? vsaka ma svoj prijem med...khmmm
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
OK priznam, med sexom rešujem križanko, če mi pride....slučajno....pa jo še prou rešim
evil.gif

majč