Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Recimo prav v ZDA gredo ti kuponi po diskontni ceni takoj za droge.
Potem očitno nekdo ni dovolj lačen. Moja vest, bi bila čista.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Potem očitno nekdo ni dovolj lačen. Moja vest, bi bila čista.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Delavec_Slo 26.11.2011 07:55:36 19
25
6
Edino pravilno. Poglejte si primer NEPROFITNO STANOVANJE, PRED BLOKOM NOVI BMW PA NE OSNOVNI MODEL... VSO TO SOCIALO PLAČUJE DELAVSKI SLOJ-TUDI NJIHOV BMW.
Se je že začelo-edino pravilno sedaj pa razkrinkajmo lene matere samohranilke, katrih je v sloveniji še preveč. Me zanima, če bi kdo pozvonil ob 5 uri zjutraj pri teh materah, ven bi vedno priskakljal kakšen moški seveda v gatah kao da je prišel po stvari.. in tako naprej. Poglejte delav v tujini, sosedje pijejo kavo pred blokom in me sprašujejo kam pa grem, seveda delati v tujino pa se mi smejijo, ker so v neprofitnem stanovanju na sociali.... Jaz pa imam stanovanje na hipoteki še 25 let, avto na kredit in vse odplačujem redno. MALO SI ZAMISLITE PA KOMENTIRAJTE DA JE TO RES.
Naj gre eden okol Celovških malo garaže poslikat.... po zdravi kmečki pameti, bi morale bit prazne....
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
o ti mater, ne morem verjet. Zastonj stanovanje dobijo, potem se pa pizdijo, da ga morajo še opremt?
Ti bougca, js sm ga tut mogu, pa še mal več moram plačvat zanga....![]()
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
brgo ti bo razlozil zakaj je talanje (skoraj) gotovine dober programsicer pa to ni bilo bistvo mojega odgovora![]()
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
o ti mater, ne morem verjet. Zastonj stanovanje dobijo, potem se pa pizdijo, da ga morajo še opremt?
Ti bougca, js sm ga tut mogu, pa še mal več moram plačvat zanga....![]()
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Na visino neprofitne najemnine vpliva kar precej dejavnikov. V glavnem pa nima nobene veze s trzno, ampak z dejansko vrednostjo stanovanja. Stroski so stroski, najamnina pa najemnina. Ce imas stevce, na visino stroskov naceloma lahko vplivas, na visino najemnine pa ne.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ampak ti si, oprosti, milo rečeno hendikepiran, ker ne razumeš popolnama ničesar. Seveda so ljudje 10000x bolj uspešni od mene. So tudi ljudje praktično neskončno manj uspešni od mene. In clio jasno ni nobeno merilo uspeha, ravno obratno. Ampak da bi dojel, da je to meni dovolj in si tudi zato lahko privoščim normalno življenje ne da bi bil parazit, ki nonstop jamra ti pa ne potegne?
Sicer sem po podatkih statističnega urada zaslužim več kot 90% Slovencev, ampak to naj te ne briga. Tudi, če bi bil to sa,p 1%, še vedno nisem parazit in se mi vse zdi dosegljivo z mojim delom in angažiranjem.
EDIT: samo tole - nisem miljonar, da bi šenkaval miljone. Sem ravno dovolj dober, da me razne sociale, šenkana stanovanja, zastonj vrtci in podobno za moj okus preveč približajo tem socialcem. Vem, da socialcev ne briga, da sem veliko vložil v neko znanje in da mi služba vzame 12 ur dnevno. Vseeno upam, da se ti bo zasvetlikalo, kaj me moti.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem takoj rekel, da nikoli ne bi šel v Celovške dvore, ker bo tam socialna banda kradla vse od gum z avtov naprej, pa se očitno nisem nič zmotil. Ne moreš pri zdravi pameti iti v blok, kjer je 50% flatov bilo potalanih zastonj.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
http://24ur.com/novice/slovenija/neprofitnih-stanovanj-ne-bo-vec.html
Zdaj moram pa še razvozlat a je to dobro al slabo.
.
.
.
Verjetno dobro![]()
Po 5 minutah razmišljanja:
Ali pa isti [censored]... samo sedaj bodo vedli, da živijo v 500€ vrednih flatih, država bo vseeno plačala.