DefinitivnoAli res misliš, da boš stanovanje, ki si ga kupil za bolano ceno, vedno lahko oddajal za bolano najemnino?
A tisti, ki so stanovanje po jazbinšku odkupili so tudi 10 let gradili stanovanje s krvavimi žulji?
Vsekakor se sliši kot božična pravljica na nivoju Hrestača.Ko bo uresničena obljuba 10.000 najemniških stanovanj letno z najemnino 7€/kv.m, boste z lučjo iskali najemnike.
Obećanje Ludom Radovanje....Ko bo uresničena obljuba 10.000 najemniških stanovanj letno z najemnino 7€/kv.m, boste z lučjo iskali najemnike.
A res? Jaz se sicer ne spomnim točno, ampak potem ne bi bilo teh težav, ker bi pokupili tisti pri koritu. Kolikor vem, si imel PREDKUPNO pravico, če si živel v stanovanju. Tak da, jaz ki sem bil v hiši, nisem mogel kupiti tistega stanovanja, če se je najemnik odločil, da ga odkupi. In zelo, zelo malo se jih je tej pravici odreklo.Takrat je vsakdo imel možnost nakupa stanovanja iz tega sklada.
ojoj....Ko bo uresničena obljuba 10.000 najemniških stanovanj letno z najemnino 7€/kv.m, boste z lučjo iskali najemnike.
Dvigni vsaj na 6,9ojoj....
7€ po kvadratu? potem sem jaz butelj ker kasiram samo 3,7€ po kvadratu ?
Definitivno
Vsekakor se bodo najemnine ustrezno zvišale v skladu z dvigom plač, z inflacijo in s splošnim dvigom cen.
Jaz bom dvignil za cca 15-20% ob naslednji pogodbi
Ko bo uresničena obljuba 10.000 najemniških stanovanj letno z najemnino 7€/kv.m, boste z lučjo iskali najemnike.
Kaj je pa narobe rekel? Ko bodo najemnine po 7€/m2, potem bo težko računati 15. prej pač ne... komu se trese hlača? do takrat gredo pa najemnine gor, kolikor pač gre davek gor. Kdor je in ostaja na pogodbi, se ve...
Nekako bo treba še v času teh dveh mandatov uzakoniti dvig davka od prodaje nepremičnine.Če bi že prišlo do precej slabših časov bom še pravočasno prodal stanovanje in živel lepo življenje z denarjem od prodaje stanovanja, ki so mi ga odplačali levi volilci, ker so to povečini tudi najemniki.
Nekako bo treba še v času teh dveh mandatov uzakoniti dvig davka od prodaje nepremičnine.
Takrat je vsakdo imel možnost nakupa stanovanja iz tega sklada.