Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Letos je predvidenih 50 novih baznih postaj. Aktivirajo jih ob nadgradnjah tistega območja (vsaj začeli so tako).
A se že ve kje bodo te nove bazne postaje
Citat:
Letos je predvidenih 50 novih baznih postaj. Aktivirajo jih ob nadgradnjah tistega območja (vsaj začeli so tako).
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Ni mi ravno najbolj všeč ideja, da bi imel v hiši dodaten repetitor, zgolj zato, ker operater ne postavi anten na ustrezno višino/mesto, da bi pokrival celotno naselje. Mobitelove so kakih 500 metrov stran od Tuševih, in bolj pravokotno oddajajo signal proti naselju in deluje vse skupaj na polnem signalu, Simobil in Tuš pa imata antene na začetku naselja, da se mora signal prebijati skozi vse stavbe po dolžini naselja kar naredi zadevo za nas, ki smo malenkost dlje povsem neuporabno. Saj sem jim pisal in predlagal prestavitev a dvomim, da bo kaj iz tega saj signal v večjem delu naselja je, le teh par hiš, ko smo tu in še v enem naselju v isti občini je bolj ubog ali pa ga sploh ni.
Glede, da verjetno na vsaki testirajo LTE bi znalo res, da bi maja 2016 bilo GSM = UMTS = LTE. Mogoče besede šefa Telemacha niso bile iz trte zvite.Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Kar nekaj. A prizgal bodo LTE, ko bo konec promocijskega obdobja? A smo drugorazredni?
Kar nekaj. Saj sem rekel, kot da bi kupil dober avto, pa ga imel v garazi.
Hitrost sem imel pa 53 mb/s tistih par ur, ko je delovalo
Isto pri meni v Lj v Spodnji Šiški. Delalo le nakaj ur, sem slučajo opazil. In prenos je bil ca 24 mb/s
To bo vedno tako...Vedno bo naslednja akcija ugodnejša o teCitat:
Uporabnik map pravi:
Počakaj na naslenjo EU akcijo, ker bo še ugodnejša, glede na to da gre čedalje hitreje k poenotenju trga.
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
To bo vedno tako...Vedno bo naslednja akcija ugodnejša o teCitat:
Uporabnik map pravi:
Počakaj na naslenjo EU akcijo, ker bo še ugodnejša, glede na to da gre čedalje hitreje k poenotenju trga..
Kot sem že omenil, bi rad izkoristil akcijo Bon za 120€ za nakup novega telefona. Če pa ima kdo insidersko informacijo, da bo ta bon aktualen tudi pri naslednji "ugodnejši" akciji, pa bi bil zelo hvaležen za informacijo
Jaz sem imel aneks na 10% popust pri naročnini in me je menjava paketa iz Najbižji M na Premium EU in novi aneks na telefon stalo 20eur.Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
Čez dobra dva meseca mi poteče aneks Najbližji M. Rad bi prešel na paket Premium EU. Ob tem bi rad tudi koristil bon za 120€ za nakup novega mobilnika. Seveda bi moral plačati 40€ pogodbene kazni. Koliko prej lahko zamenjaš paket? Obstaja kakšna rešitev, da ne rabim plačati kazni? Problem je, ker konec meseca poteče akcija.
lp
Kakovost signala je pač en od kriterejev izbire operaterja in misim, da bo še kar nekaj časa tako ostalo. No vsaj meni je pomembno da imam na domači lokaciji v vseh objektih čimboljšo pokritost in da ne meče v 2G. Dvomim pa da bo Telemach postavil bazno bljiže kot jo imata TS in Si. Smo na kakih 600m pa so z LTE (Mobitel) kar problemi. Za 3G pa imam v enem objektu ojačevalec ker gre skozi stene le 2G in sem notri brez podatkovne povezave. Zaenkrat glede na karte od telemacha daleč okoli ni nič. Kakšna je pokritost v praksi niti ne vem. Načeloma pa mi je seveda všeč da bo možnost izbire narasla.Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Ni mi ravno najbolj všeč ideja, da bi imel v hiši dodaten repetitor, zgolj zato, ker operater ne postavi anten na ustrezno višino/mesto, da bi pokrival celotno naselje. Mobitelove so kakih 500 metrov stran od Tuševih, in bolj pravokotno oddajajo signal proti naselju in deluje vse skupaj na polnem signalu, Simobil in Tuš pa imata antene na začetku naselja, da se mora signal prebijati skozi vse stavbe po dolžini naselja kar naredi zadevo za nas, ki smo malenkost dlje povsem neuporabno. Saj sem jim pisal in predlagal prestavitev a dvomim, da bo kaj iz tega saj signal v večjem delu naselja je, le teh par hiš, ko smo tu in še v enem naselju v isti občini je bolj ubog ali pa ga sploh ni.
Malo se zamisli kje imajo več prihodka, tam ko je strnjeno naselje ali tam ko je par hiš, imam isti primer in nisem, do sedaj še nič dosegel
Citat:
Glede, da verjetno na vsaki testirajo LTE bi znalo res, da bi maja 2016 bilo GSM = UMTS = LTE. Mogoče besede šefa Telemacha niso bile iz trte zvite.Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Kar nekaj. A prizgal bodo LTE, ko bo konec promocijskega obdobja? A smo drugorazredni?
Kar nekaj. Saj sem rekel, kot da bi kupil dober avto, pa ga imel v garazi.
Hitrost sem imel pa 53 mb/s tistih par ur, ko je delovalo
Isto pri meni v Lj v Spodnji Šiški. Delalo le nakaj ur, sem slučajo opazil. In prenos je bil ca 24 mb/s
Drugače ni nujno da so LTE ugasnili. Mogoče so dali samo access denied
Glede na indeksiranje uporabnikov imajo sosednje PCI, ki so nepoznani - torej od neindeksiranih LTE baznih postaj.