Jaz bi na tvojem mestu pustil pri miru in samo spremljal če bodo spremenili kakšne pogoje ponudbe, torej če bi dejansko začeli zaračunavat neaktivnim. Če bi se to zgodilo, bi verjetno lahko brez stroškov prekinil pogodbo.
Citat:
Uporabnik Hijacker pravi:
Z ženo imava oba še Tušmobil paket brez naročnine. Položnice nisva nikoli videla, ker sva se samo med seboj klicala brezplačno v sklopu brezplačnih minut med prijatelji (250). Že lep čas sva sedaj oba na T-2 mobilni telefoniji, kjer imava vse klice med seboj brezplačne in mi obe Tušmobil SIM kartici samo ležita v predalu.
Razmišljal sem, da bi prekinil naročnino, če se slučajno kdaj spomnejo, da kaj zaračunajo neaktivnim naročnikom. Povprašal sem kako je s tem in dobil odgovor, da ni problem prekinit. Naj se zglasim na njihovih prodajnih mestih ali pošljem dopis.
Bolj zanimiv je pa zadnji stavek:
Ob prekinitvi naročniškega razmerja se zapiranje računa obračuna v znesku 11,90 EUR.
Koštalo me bi torej 23,80 €, da prekinem nekaj za kar do sedaj nisem še nič plačal. Se mi splača ali naj pustim, da kartice zarjavijo? Lahko komu drugemu prenesem naročnino, če bi jih želel imet?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda, zakaj pa ne? Z ženo gresta na Kubo in sta ugotovila, da ti Tuš ne nudi gostovanja tam.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda, zakaj pa ne? Z ženo gresta na Kubo in sta ugotovila, da ti Tuš ne nudi gostovanja tam.
In bodo rekli, da bo treba kot dokazilo priloziti letalsko karto ali pa rezervacijo...
Brezveze se je pomoje nekaj lagat... enostavno se pocaka, da pride prilika, ko bodo enostranko spremenili pogoje ... Ce te to mesecno nic ne kosta je itak vseeno, ce kartica lezi v predalu...
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Vglavnem Tuš je v par letih delovanja naredil dobiček, prodal za več kot je vložil, očitno se res splača kar 3 omrežja v eni državi graditi, čudna so pota kapitalizma.
Citat:
Ni treba ničesar prilagat. Kake tle flancate.
Pač rabiš roaming na Kubi in čao. Pogoji so se spremenili, adijo.
Bomo videli kako bo ameriški sklad KKR oziroma visoka ameriška politika z nekdanjim direktorjem CIA na čelu upravljala TušmobilCitat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Vglavnem Tuš je v par letih delovanja naredil dobiček, prodal za več kot je vložil, očitno se res splača kar 3 omrežja v eni državi graditi, čudna so pota kapitalizma.
Ma je [cenzura] naredil dobiček. Človek nima pojma. Minimaliziral je izgubo, ker je jasno, da nima kapitala za nove investicije.
Drugače, pa so meni tudi abotne tiste, da je v Sloveniji placa samo za 1,45 omrežja. Seveda za Mobitel, pa bazne postaje mora gradit podjetje iz Zagorja ob Savi, ki seveda poleg baznih postaj obvlada tudi ostale segmente omrežja in seveda tudi IT.
V kraju Dobravlje je nova UMTS 900. Vse obstoječe bazne okoli pa so dali na UMTS 900.Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Kaj se dogaja s Tušmobil signalom na avtocesti med Ajdovščino in Novo gorico? Bemumast, bo treba ročno nastaviti na Telekom gostovanje ali menjati operaterja?
Sedaj pa resno, vmes nekje je že prej bil signal nekoliko švohnejši, in je sogovornikov glas za kakih 5 sekund prekinjalo. Sedaj pa je čisto drugače, sogovornika prekinja pogosto in vmes celo prekine klic zaradi izgube signala. So kaj spreminjali, obračali antene, izklopili kako bazno? Stvar je zelo moteča.
Če ima kdo kake informacije, bom vesel. Klicati jih nima smisla, saj se bodo sprenevedali ali pa dali napačne INFO.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Bomo videli kako bo ameriški sklad KKR oziroma visoka ameriška politika z nekdanjim direktorjem CIA na čelu upravljala Tušmobil
Glede na imena baznih postaj je predvidenih vsaj še 400 baznih postaj, samo vprašanje katerega letaCitat:
Uporabnik medo10 pravi:
Imaš mogoče kakšne info, kdaj (če bo) bo kakšna nova bazna v LJ za območje okoli faksov na Aškerčevi? Je relativno švoh signal tam iz PGS Trnovlje.
Kaj pa v Celju ob avtocesti bo menda nova bazna. Že kakšni roki?