Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Malo je hecno, da pa nizkocenovnik deluje :)

To je to za ta dnar

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
bob ni nizkocenovnik ampak je paket od Si.mobila. Torej paket od duopolista.

Ena dobra novica. Tušmobil od Q4 2012 deluje vsako trimesečje z dobičkom.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
A WCDMA only, kot ti je napisal Pbutec, si že probal? Meni tudi doma telefon skoz preklaplja na edge, čeprav če ga omejim na wcdma mi čisto lepo dela.

Sem dal WCDMA only. Malo je boljše, a ko pogledaš boba, je smešno. Ma pa boljši upload.

lame8.jpg

lame9.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imaš pa čisto 'na psu' signal od Tuša, čudno glede na razdaljo od oddajnika. Kaj pa če daš SIM v telefon in ga daš na isto mesto kot je modem?

I

Izbrisan uporabnik #488

To pa ne bom probal, da mi ne povozi kakšnih nastavitev. :)

Mogoce bom se malo sprehodil po hiši, ce je kje bolje, mozno da je " negativna energija" tam ko je pc.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ključek sem si usposobil ce bi kje po slo rabil, notebook, avto.

Zdaj me je zadeva zelo zaskrbela. A tebi leti ko raketa?

Banalno vprašanje, uporabljaš to povsem novo SIM od Tušmobil-a ali jo imaš morda od prej? Zakaj sprašujem? Da nimaš slučajno blokiran oz. prekoračeno hitrost 1 MB na dan, ker če ja, potem zaradi tega ni hitrosti.

Lp.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz sem prepričan, da je Snečer sam nekaj kriv. Jaz imam povsod odlične hitrosti, ne pa da ti v centru Maribora nič ne dela ...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Naj ti nekdo, ki je iz Maribora pove, v katerem delu mesta mu dela odlično, pa se mal zapelji pa sprobaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Naj agregat poleg vozim? :)

Bom jutri na delu v čistem centru probal, morda za mail bo.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Ena zadeva je tudi to, da je če je omrežje zasedeno so prioriteta naročniški paketi pred predplačniškim 1 €/dan. To mam še nekje zapisano v glavi.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ja dobra je tale ponudba iPhona v paketu Mingl totalno neomejen, upam, da naredijo tudi kakšno akcijo v paketih Najbližji.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Tisti, ki imate probleme z hitrostjo, najprej poglejte na katero bazno ste sploh priključeni. Lahko si 100 metrov od bazne, kot sem recimo jaz in mi signal lovi iz ene čisto druge bazne, ker zgleda takoj, ko vzpostavim povezavo z bazno NE1547, se mi čez nekaj trenutkov poveže na drugo bazno NE500. Pa neglede, ali grem sedaj na net ali pa ob 3.00 ponoči. Do 4. Novembra mi je vse skup delovalo vredu. Od takrat naprej, pa kot da bi odrezal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
ksz..

Če je kak zaposlen pri tušmobilu tu...se mi naj prosim javi na ZS, imam nekaj za urediti pa se mi ne da klicati
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Tisti, ki imate probleme z hitrostjo, najprej poglejte na katero bazno ste sploh priključeni. Lahko si 100 metrov od bazne, kot sem recimo jaz in mi signal lovi iz ene čisto druge bazne, ker zgleda takoj, ko vzpostavim povezavo z bazno NE1547, se mi čez nekaj trenutkov poveže na drugo bazno NE500. Pa neglede, ali grem sedaj na net ali pa ob 3.00 ponoči. Do 4. Novembra mi je vse skup delovalo vredu. Od takrat naprej, pa kot da bi odrezal.

Kje pogledam bazno postajo? ne mi omenjat android aplikacij, ker imam samo internet tuš kartico, ne pa tudi takšnega telefona.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.