Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odvisno od lokacije, jaz ko sem bil še pri tušu sem vedno imel skoraj poln 3G signal na moji lokaciji pa je bila povezava skoraj slabša od mobitelove ali simobilove Edge povezave..
Kolikor zgleda imata tako Tušmobil in Simobil 3G omrežje, le Mobitel ima razpoložljiv le Edge (počasno povezavo). Naredi potem na WCDMA Only, da vidiš če bo našlo omrežje.
Upload si pozabil pogledat? Sicer pa če ne poznaš niti razlik med Edge/3G, potem nisi ravno na mestu za kritiziranje kateregakoli (mimogrede a preko Mobitela pa nisi imel nič povedat, pa ima samo 2G na voljo?).
Seveda je pa tvoja odločitev pri katerem boš in če ti Bob bolj ustreza...
V centru so rezultati tam nekje 3-5 Mbps download / 2-3 Mbps upload.
Na Teznem imam slabši signal (sem med dvema oddajnikoma): povprečno nekje 2 Mbps download / 0.5 Mbps upload.
Rekordno pa sem imel na terasi Trusta - če se prav spomnim 13 Mbps download, 5 Mbps upload. Škoda, da nimam več rezultatov, ker sem nadgrajeval telefon.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.