Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Naročnike paketov Tusmobil5, Tusmobil10, Tusmobil15, Tusmobil20, Tusmobil25, Tusmobil30, Tusmobil35, Tusmobil50, Tusmobil70biz, Klasik 5, Klasik 20, Klasik 30, VESOLJE, Tusmobil internet 1Gb in Tusmobil internet 20Gb obveščamo, da se s 1.1.2014 naročniška razmerja spremenijo s spremembo paketov, kot sledi:

paket Tusmobil5 se spremeni v paket FREE 5
 paket Tusmobil10 se spremeni v paket FREE 5
 paket Tusmobil15 se spremeni v paket Najbližji M
 paket Tusmobil20 se spremeni v paket Najbližji L
 paket Tusmobil25 se spremeni v paket Najbližji L
 paket Tusmobil30 se spremeni v paket Najbližji XL
 paket Tusmobil35 se spremeni v paket Najbližji XL
 paket Tusmobil50 se spremeni v paket FREE 40
 paket Tusmobil70biz se spremeni v paket FREE 40
 paket Klasik 5 se spremeni v paket FREE 5
 paket Klasik 20 se spremeni v paket Najbližji L
 paket Klasik 30 se spremeni v paket Najbližji XL
 paket VESOLJE se spremeni v paket Najbližji L
 paket Tusmobil internet 1Gb se spremeni v paket Mobilni internet
 paket Tusmobil internet 20Gb se spremeni v paket Mobilni internet

Cena in vsebina posameznega paketa je navedena v Ceniku.

Sprememba paketa je za naročnike brezplačna. Naročniki, ki se jim s to spremembo naročniški paket spremeni, lahko do vključno 31. 12. 2013 brezplačno spremenijo obstoječi paket v kateri koli drug paket iz Tušmobilove ponudbe pod pogoji, ki veljajo za prehode med paketi.

Za več informacij se naročniki lahko obrnejo na Tušmobilov Center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 080 700 700.

Od objave sporočila o spremembi do uveljavitve imajo uporabniki pravico v skladu z določili 2. odst. 129. člena Zakona o elektronskih komunikacijah brez odpovednega roka in brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino. Koeficienti za sorazmerni del celotne vrednosti terminalske opreme in uporabnine so določeni v Ceniku. Pravica do odstopa v skladu s tem obvestilom

Preklet.
Jaz sem pa v cetrtek za 10€ naredil samoiniciativni prehod
smile-1.gif
Lahk bi me on za saltarjem opozoru, naj pridem naslednji dan.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
To je bilo objavljeno zvečer (lahko velja šele 30.11 ali 1.12). Mogoče se te pa usmilijo.
smile-1.gif

Mogoče je bilo v sistemu že v četrtek za tvoj paket vklopljen prehod za 0 €. Boš videl na položnici.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
So mi ze nabili 10€. Poleg tega so nekaj zbrkali med prehodom na nov paket, tako da so mi zaracunali 1,5€ za prenos podatkov.

Naj imajo za en kafe. Me bo drazje prsla posta ...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ta sprememba mi ni prav nič všeč.
Kateri paket ima še vedno v kvoto vštete SMS-e v tujino? Multipaket?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Hvala. Moral bom razmisliti, kaj se mi najbolj splača, ali menjava paketa ali menjava operaterja.

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Da vas eno malenkost zmotim.....
Kako je sedaj s temi Vega W976? Nič nisem zsledil komentarjev, delajo al so na servisu?
V kratkem se bo potrebno odločit za nov telefon.. Dobim tole ali pa podobno kje ugodneje kot na tušu?
lp

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Danes že teče 4. dan, ampak moja številka še vedno ni aktivirana
sprasujem se.gif

Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Počakaj, da te najprej aktivirajo. Če si bil danes popoldan v poslovalnici in sklepal, bo verjetno jutri aktivirana (ali morda že danes zvečer).

Poskusi večkrat izklopit in vklopit aparat, da se poveže na omrežje po aktivaciji.

Če ne bo danes, poskusi jutri.

Ko boš prvič aktiviran (povezan na omrežje) NAJPREJ preveri stanje: *123# in kliči, da boš sploh videl, koliko zakupa so ti dali.

Vedno se dodeli zakupljen paket glede na dan vklopa (npr.: če si aktiviran sredi meseca, boš prejel razpolovljen paket in hkrati polovično mesečno naročnino; če si aktiviran 25.tega v mesecu, boš prejel še toliko manj vsebin paketa in še manj za plačat itd...).

Pri tebi, se prvih 7 dni ne bo nič obračunalo, saj si vzel testno obdobje in prejel si paket FREE15 na test.

Torej za ta mesec, če boš danes aktiviran, ko smo že 29.11.2013 pomeni, da boš dobil nekje manj kot 50 enot za MB ali minut za klice v ostala omrežja, vse ostalo (klici na tušmobil, sms in mms) pa boš imel neomejeno. Ko bo 1.december boš še vedno v tvojem 7 dnevnem testnem obdobju, ampak boš prejel ves paket zakupljen (neomejene klice na tušmobil, sms in mms ter 300 enot za MB ali klice za ostala omrežja).

Upam, da sem dovolj jasno napisal
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po moje se je zalomilo pri prejšnjem operaterju. Sem prenesel 3 številke iz Debitela, 2 sta šli skozi naslednji dan, pri eni pa smo se 5 dni lovili, krivda pa je bila pri Debitelu.

So pa bile sicer vse 3 kartice že takoj aktivne z začasno Tuševo številko.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Pa si siguren, da glede na to, da ti je očitno pomoč ponudil preko ZS, da bi mu bilo všeč, da to sedaj javno objaviš?

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Pohvale sem vedno vesel
smile-1.gif

Če se bo dalo bom tudi drugim pomagal. Žal pa nisem vsemogoč
smile-1.gif

@nuvi3790

Malenkost.