Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Rogla, Vogel, Kranjska Gora, Bovec...

V Bovcu nimaš več kje konkretno smučat
jezen.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Rogla, Vogel, Kranjska Gora, Bovec...

Jaz lani na Starem vrhu na nočnih smukah nisem imel težav, v zgornji in ta spodnji koči za šankom ni blo težav s signalom
smile-1.gif

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Danes bil na Tušmobil -u in vzel brezplačno testno obdobje, ker Simobil me bo spravil ob živce.
Zanima me pa nekaj v kakem času ti aktivirajo številko, da lahko kličeš?????? 0ziroma preveriš kakšno je pokritje z signalom pri Tušmobilu. A bo isto razočaranje, ali kaj bolje
confused-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Za testno obdobje imaš novo številko. Tisto na kartici, ki so ti jo dali. Kličeš lahko takoj.
Če pa misliš, kako hitro preklopijo, pa je bilo pri meni tako, da sem okoli pol treh podpisal za prenos številke od boba na Tuš, do večera sem imel še bob, zjutraj pa že Tuš.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Počakaj, da te najprej aktivirajo. Če si bil danes popoldan v poslovalnici in sklepal, bo verjetno jutri aktivirana (ali morda že danes zvečer).

Poskusi večkrat izklopit in vklopit aparat, da se poveže na omrežje po aktivaciji.

Če ne bo danes, poskusi jutri.

Ko boš prvič aktiviran (povezan na omrežje) NAJPREJ preveri stanje: *123# in kliči, da boš sploh videl, koliko zakupa so ti dali.

Vedno se dodeli zakupljen paket glede na dan vklopa (npr.: če si aktiviran sredi meseca, boš prejel razpolovljen paket in hkrati polovično mesečno naročnino; če si aktiviran 25.tega v mesecu, boš prejel še toliko manj vsebin paketa in še manj za plačat itd...).

Pri tebi, se prvih 7 dni ne bo nič obračunalo, saj si vzel testno obdobje in prejel si paket FREE15 na test.

Torej za ta mesec, če boš danes aktiviran, ko smo že 29.11.2013 pomeni, da boš dobil nekje manj kot 50 enot za MB ali minut za klice v ostala omrežja, vse ostalo (klici na tušmobil, sms in mms) pa boš imel neomejeno. Ko bo 1.december boš še vedno v tvojem 7 dnevnem testnem obdobju, ampak boš prejel ves paket zakupljen (neomejene klice na tušmobil, sms in mms ter 300 enot za MB ali klice za ostala omrežja).

Upam, da sem dovolj jasno napisal
smile-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Aja, zdej sem se spomnu, zakaj sem jaz takoj lahko klical, ker sem šele čez dva dni (testno vzel v četrtek, v telefon dal v soboto) dal testno številko v telefon.
smile-1.gif
Sory za napačne info.
Aja, pa mene so opozorili tam, da si sedaj sklenil paket FREE15, al kateri že, ki pa nimaš vseh enot. Meni so rekli, da jih imaš na voljo le eno tretino, tako da, če to drži, pazi da porabiš preveč
smile-1.gif

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
@sylver hvala za odgovor, dala mi je pa paket FREE5,pa saj ni važno, sam rekla mi je, da je v tem paketu edino vključeno gostovanje v drugem omrežju
17758-icon_confused.gif

Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Počakaj, da te najprej aktivirajo. Če si bil danes popoldan v poslovalnici in sklepal, bo verjetno jutri aktivirana (ali morda že danes zvečer).

Poskusi večkrat izklopit in vklopit aparat, da se poveže na omrežje po aktivaciji.

Če ne bo danes, poskusi jutri.

Ko boš prvič aktiviran (povezan na omrežje) NAJPREJ preveri stanje: *123# in kliči, da boš sploh videl, koliko zakupa so ti dali.

Vedno se dodeli zakupljen paket glede na dan vklopa (npr.: če si aktiviran sredi meseca, boš prejel razpolovljen paket in hkrati polovično mesečno naročnino; če si aktiviran 25.tega v mesecu, boš prejel še toliko manj vsebin paketa in še manj za plačat itd...).

Pri tebi, se prvih 7 dni ne bo nič obračunalo, saj si vzel testno obdobje in prejel si paket FREE15 na test.

Torej za ta mesec, če boš danes aktiviran, ko smo že 29.11.2013 pomeni, da boš dobil nekje manj kot 50 enot za MB ali minut za klice v ostala omrežja, vse ostalo (klici na tušmobil, sms in mms) pa boš imel neomejeno. Ko bo 1.december boš še vedno v tvojem 7 dnevnem testnem obdobju, ampak boš prejel ves paket zakupljen (neomejene klice na tušmobil, sms in mms ter 300 enot za MB ali klice za ostala omrežja).

Upam, da sem dovolj jasno napisal
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Na FREE paketih lahko gostuješ na omrežju Mobitela (oziroma sedaj TS), razen za internet ne. Data se vedno črpa iz paketa pod pogojem, da si na Tušmobil omrežju.

Ampak poskusi na lokaciji, kjer boš testiral teh 7 dni, izbrati ROČNO izbiro omrežja in izberi Tušmobil. Le tako boš dobil dejansko realno stanje pokritosti na tvoji lokaciji (ali več lokacij).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Saj to imam tudi v mislih
priden.gif

Glede na tvojo lokacijo (Rogaška Slatina) je tvoja edina alternativa TS, ker Tušmobil ima v tistem koncu na istih stebrih oddajnike kot Simobil. Razlika je edino v tem, da ima en pokrito Ptujsko goro (Tuš), drug pa Žetale (Simobil).

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Naročnike paketov Tusmobil5, Tusmobil10, Tusmobil15, Tusmobil20, Tusmobil25, Tusmobil30, Tusmobil35, Tusmobil50, Tusmobil70biz, Klasik 5, Klasik 20, Klasik 30, VESOLJE, Tusmobil internet 1Gb in Tusmobil internet 20Gb obveščamo, da se s 1.1.2014 naročniška razmerja spremenijo s spremembo paketov, kot sledi:

paket Tusmobil5 se spremeni v paket FREE 5
 paket Tusmobil10 se spremeni v paket FREE 5
 paket Tusmobil15 se spremeni v paket Najbližji M
 paket Tusmobil20 se spremeni v paket Najbližji L
 paket Tusmobil25 se spremeni v paket Najbližji L
 paket Tusmobil30 se spremeni v paket Najbližji XL
 paket Tusmobil35 se spremeni v paket Najbližji XL
 paket Tusmobil50 se spremeni v paket FREE 40
 paket Tusmobil70biz se spremeni v paket FREE 40
 paket Klasik 5 se spremeni v paket FREE 5
 paket Klasik 20 se spremeni v paket Najbližji L
 paket Klasik 30 se spremeni v paket Najbližji XL
 paket VESOLJE se spremeni v paket Najbližji L
 paket Tusmobil internet 1Gb se spremeni v paket Mobilni internet
 paket Tusmobil internet 20Gb se spremeni v paket Mobilni internet

Cena in vsebina posameznega paketa je navedena v Ceniku.

Sprememba paketa je za naročnike brezplačna. Naročniki, ki se jim s to spremembo naročniški paket spremeni, lahko do vključno 31. 12. 2013 brezplačno spremenijo obstoječi paket v kateri koli drug paket iz Tušmobilove ponudbe pod pogoji, ki veljajo za prehode med paketi.

Za več informacij se naročniki lahko obrnejo na Tušmobilov Center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 080 700 700.

Od objave sporočila o spremembi do uveljavitve imajo uporabniki pravico v skladu z določili 2. odst. 129. člena Zakona o elektronskih komunikacijah brez odpovednega roka in brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino. Koeficienti za sorazmerni del celotne vrednosti terminalske opreme in uporabnine so določeni v Ceniku. Pravica do odstopa v skladu s tem obvestilom

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, na Tuškabini ni mogoče izbrati dodatne opcije Bonus 200 oz 1000. Vsaj danes je ponudlo samo Klici/SMS,..5 oz. 10 od FREE paketov...
Je blo treba poiskat kodo, z njo pa je šlo. Pa na netu na mojtušmobil je potem delala odjava.

Pa še eno vprašanje: a na net portalu ne kaže izhodnih klicev v okviru Prijateljev? Enote odšteva d 250, klicev pa ne prikaže. Pa kako to, da dohodnih klicev tudi ne kaže?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Mislim, da se brezplačni klici ne prikazujejo, ker itak nimajo pomena za obračun in vodenje evidence (tako kot ne klici na 080, 112, 113...).

Naj me kdo popravi, če se motim...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.