Citat:
Uporabnik pikica pravi:
aja...eh...sem pa že mislila, da so to uvedli
Ko povežeš tuš klub kartico s telefonom: Kar imaš na kartici se ti izpiše če vtipkaš *100# in kliči!Citat:
Uporabnik pikica pravi:
imam vprašanje: po tvju je mojo pozornost vzbudila reklama, da lahko člani tuškluba preverjajo porabo svojih minut al neki v tem smislu. me zanima kako
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Slike so simbolične.
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Ko povežeš tuš klub kartico s telefonom: Kar imaš na kartici se ti izpiše če vtipkaš *100# in kliči!Citat:
Uporabnik pikica pravi:
imam vprašanje: po tvju je mojo pozornost vzbudila reklama, da lahko člani tuškluba preverjajo porabo svojih minut al neki v tem smislu. me zanima kako
svoje minute si tudi lahko pogledaš na spletni strani www.tus.si
Zanimivo! Sedaj ko se ta reklama od tušmobila vrti po televiziji, se nam je pri M prodaja W880 full povečalaCitat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Cena paketa 1 €*, ki vsebuje mobilni telefon Sony Ericsson W880i in zvočnike MPS-70, velja ob sklenitvi naročniškega razmerja za paket tušmobil25 za najmanj 24 mesecev. Paket tušmobil25 mesečno vključuje 300 minut pogovorov v vsa omrežja znotraj Slovenije, 200 SMS sporočil in 10 MMS sporočil, poslanih znotraj Slovenije in iz Slovenije. Vključene minute pogovorov ne veljajo za klice na posebne in komercialne številke, klice v tujino ter za odhodne in dohodne klice v tujini. Ponudba velja do 15.4.2008 oz. do razprodaje zalog. Vse cene so izražene v evrih in vključujejo DDV. Tušmobil d.o.o. ne odgovarja za možne napake v tisku. Podrobnejše informacije o paketih in pogojih te ponudbe so na voljo na spletni strani www.tusmobil.si ali na brezplačni telefonski številki 080 700 700. Slike so simbolične. Navedene znamke so registrirane blagovne oz. storitvene znamke njihovih lastnikov
Tušmobil reklama: https://www.youtube.com/watch?v=g9aEEljYCEo
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Nevem če je že bilo :
Nagradna igra Nokia 5310 XpressMusic
Ugani, pod katerim planetom se skriva Nokia 5310 XpressMusic in sodeluj v žrebanju za mega nagrade:
* 2 x glasbeni telefon Nokia 5310 XpressMusic
* 10 x bon za eno osebo za ogled kinopredstave v Planetu Tuš
* 4 x bon za bowling v Planetu Tuš
Poišči geslo in ga pošlji na številko 6070!
V nagradni igri se skrivajo različna gesla, ki se bodo naključno izmenjavala. Geslo se bo izpisalo, če pravilno uganeš, pod katerim planetom se skriva Nokia. Vsi, ki boste v času trajanja nagradne igre na številko 6070 poslali najmanj 5 različnih pravilnih gesel, boste vključeni v finalno žrebanje, ki bo 25.4 2008.
Tušmobil