Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Manicno obseden ?
V Ljubljani ko sem je čist OK (še oktobra sem moral met na ročno, ker ni bil signal po celi ljubljani, sedaj je). V novem mestu ko sem dam na ročno, ker ima Tušmobil samo 1 bazno postajo. Ko pridš ven iz mesta takoj izgine signal. Plus tega v Ljubljani bodo bile še nove bazne, tako da bo blo še bolj pokrito.Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ne bluzi da je vase omrezje ok, ker to ni. Enako bluzi simobil, le m@ nikjer tega ne obesa na zvon in so bolj ali manj brez tezav. Se opravicujem, ampak me je dolocena situacija razpizdila, opazam, da je tus isti smorn. Zal.
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
če mu še dobro ne vleče naj da na ROČNO na mobitel in bo problem rešen. Ker vseh načrtovanih baznih postaj v Ljubljani pa tud še ni vse aktivirano.
Naj ti dam primer v novem mestu. Moj stric in familija živijo v bloku in jim ne lovi m@. tušmobil in simobil jim pa lovi. Ko grem domov z vlakom m@ in ne katerikoli drug operater ne lovi omrežja. enih 20 minut se vozš brez omrežja. Noben operater nima 100% pokritosti. mobitel pokriva slovenijo več kot desetletja, tušmobil pa je šele začel s pokrivanjem. Kakšno pokritost ima bomo lahko potegnili črto ko bo tuško šel iz mobitelovega omrežja. Do takrat pa naj mu pustimo čas da dobro pokrije celo slovenijo.
V kerem delu ljubljane pa živi?
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
saj trenutno še gostuje pri mobitelu. še kako leto ali dve.
recimo mobitel se v novem mestu bori za bazno postajo že 8 let. samo mislim da mu je zdej občina končno dala dovoljenje postavitev le te. Samo zdej so se zbunili pa občani, kjer bo bazna postavljena.Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Predvidevam, da ne gre samo za hitrost gradnje ampak verjetno tudi s pridobivanjem dovoljenj za gradnjo