Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Manicno obseden ?

Temu bi se reklo "smetenje po temi"
smile-1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Se opravičujem če je o tem že dost napisanega..ne morem vsega brat.
Zanima me, ali imajo uporabniki TUŠ telefonije kake probleme. Da še pravi čas zavijem recmo k Simobilu.
Prosim za info, če vam ni odveč in hvala lepa!
roza.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Tušmobilovo omrežje je OK, če ti slučajno še ne lovi pa daš enostavno na ROČNO na mobitelovo omrežje.
SMS zgrešeni klici prihajajo v kratkem. Zaposleni v Tušmobilu že testirajo zadevo.

Na vprašanja lahko odgovoriš sam, linkanje na druge forume ni ravno zaželjeno.

Nazadnje uredil moderator:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne bluzi da je vase omrezje ok, ker to ni. Enako bluzi simobil, le m@ nikjer tega ne obesa na zvon in so bolj ali manj brez tezav. Se opravicujem, ampak me je dolocena situacija razpizdila, opazam, da je tus isti smorn. Zal.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.633
4.365
113
V Mariboru deluje Tuš OK edino če se voziš po Sloveniji je pametno ročno prestaviti na Mobitel ker se ti lahko zgodi da boš imel dosti prekinitev klicev ko se boš malo približal podeželju.
Drugače sem pa račun zmanjšal iz 60€ na 35€ cca, nekaj je prenosa podatkov res pa mi niso življensko pomembni.

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ne bluzi da je vase omrezje ok, ker to ni. Enako bluzi simobil, le m@ nikjer tega ne obesa na zvon in so bolj ali manj brez tezav. Se opravicujem, ampak me je dolocena situacija razpizdila, opazam, da je tus isti smorn. Zal.
V Ljubljani ko sem je čist OK (še oktobra sem moral met na ročno, ker ni bil signal po celi ljubljani, sedaj je). V novem mestu ko sem dam na ročno, ker ima Tušmobil samo 1 bazno postajo. Ko pridš ven iz mesta takoj izgine signal. Plus tega v Ljubljani bodo bile še nove bazne, tako da bo blo še bolj pokrito.

Sedaj ko se je začela pomlad pa bodo začel še bolj pospešeno postavljati bazne postaje.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ajd ne bluzi. Kolega je vzel 50 paket in sedi pri vas. Zivi in dela v Ljubljani, kadarkoli ga klices mu nekaj prekinja oz. so redki trenutki ko mu ne. Nimas bolj ubitacne opcije kot da se pogovarjata simobilov in tusmobilov uporabnik. To, da je pa za marsikoga sprejemljivo, da na vsake kvatre ***** v telefon halooooooo, halooooooooo in zato placa 30 eur manj pa veliko pove o nasem preljubem narodu.

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
če mu še dobro ne vleče naj da na ROČNO na mobitel in bo problem rešen. Ker vseh načrtovanih baznih postaj v Ljubljani pa tud še ni vse aktivirano.

Naj ti dam primer v novem mestu. Moj stric in familija živijo v bloku in jim ne lovi m@. tušmobil in simobil jim pa lovi. Ko grem domov z vlakom m@ in ne katerikoli drug operater ne lovi omrežja. enih 20 minut se vozš brez omrežja. Noben operater nima 100% pokritosti. mobitel pokriva slovenijo več kot desetletja, tušmobil pa je šele začel s pokrivanjem. Kakšno pokritost ima bomo lahko potegnili črto ko bo tuško šel iz mobitelovega omrežja. Do takrat pa naj mu pustimo čas da dobro pokrije celo slovenijo.

V kerem delu ljubljane pa živi?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
če mu še dobro ne vleče naj da na ROČNO na mobitel in bo problem rešen. Ker vseh načrtovanih baznih postaj v Ljubljani pa tud še ni vse aktivirano.

Naj ti dam primer v novem mestu. Moj stric in familija živijo v bloku in jim ne lovi m@. tušmobil in simobil jim pa lovi. Ko grem domov z vlakom m@ in ne katerikoli drug operater ne lovi omrežja. enih 20 minut se vozš brez omrežja. Noben operater nima 100% pokritosti. mobitel pokriva slovenijo več kot desetletja, tušmobil pa je šele začel s pokrivanjem. Kakšno pokritost ima bomo lahko potegnili črto ko bo tuško šel iz mobitelovega omrežja. Do takrat pa naj mu pustimo čas da dobro pokrije celo slovenijo.

V kerem delu ljubljane pa živi?

Ti imaš s parimi baznimi pokrito celo lublano, samo problem nastane ko se bo po teh parih baznih sprehajalo več uporabnikov kot se sedaj (sedaj se jih zelo malo) potem bo pa prezasedeno. Ni to vse da samo pokriješ, morš zagotovit tudi kapacitete.

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
saj trenutno še gostuje pri mobitelu. še kako leto ali dve.

Armani: jaz tudi še ne kurcam simobilo UMTS signal, ki ga uporabljam. ker vem da je začel septembra in mu bom dal 1 leto časa da zrihtajo potem bomo pa hvalil ali pljuvali. Ker bi ga lahko fino kurcal pa ga ne. Mi včasih HSDPA slabš vleče kot EDGE. pa ga pljuvam?

Jaz vem da vsaka stvar rabi čas, tako ne more simobil postavt baznih čez noč, tako kot tušmobil ne more. Dokler tušmobil ne postavl svojga omrežja magar daš ROČNO na mobitel in je stvar rešena.

felicita: v okolici kranja ima tušmobil postavljenih že kar nekaj baznih postaj in jih bo še povečal.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
saj trenutno še gostuje pri mobitelu. še kako leto ali dve.

...hipotetično vprašanje za poznavalce, ki jih je tu kar nekaj...
evil.gif

Do kdaj ima Mobitel pogodbo s Tušekom o gostovanju?

Hvala!

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
maja 2007 je podpisal za 2 leti. Se bo pa verjetno pogodba podaljšala.

Odvisno kako bodo tuševci hiteli z grajenjem svojih baznih postaj
smile-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Če je kdo blizu Mirku, naj ga gre prosim prašat, kdaj bo dal v ponudbo Nokio N82
smile-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Predvidevam, da ne gre samo za hitrost gradnje ampak verjetno tudi s pridobivanjem dovoljenj za gradnjo
smile-1.gif
recimo mobitel se v novem mestu bori za bazno postajo že 8 let. samo mislim da mu je zdej občina končno dala dovoljenje postavitev le te. Samo zdej so se zbunili pa občani, kjer bo bazna postavljena.

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
dvomim da ima Mirko kaj posebej zraven tega, kdaj bo v ponudbi N82.lahko pa povprašamo pri sodelavcih gospoda Fujsa ;-)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.