Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Easy

Zelenc'
26. feb 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
Ja,res so najcenejši,sam ne zaupajo pa nobenemu.Davčna številka ni dovolj,hočejo davčno na listku davčne uprave.
Sem za poroka in me je precej jezilo ko sem iskal potrdilo.mal pretiravajo.Pa tudi signal ???????????????????????

Signal je takšen kot pri mobitelu, glede na to da imajo z mobitelom sklenjeno pogodbo o gostovanju?
Čeprav v primeru da maš ročno nastavljen na Tušmobil omrežje zna bit mal problem tu pa tam...zato pa samodejna izpira omrežja in voila.

Glede za upanja pa nikoli ne škodi če je kdo mal bol previdn tu pa tam
wink-1.gif

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Citat:
Uporabnik Easy pravi:
Čeprav v primeru da maš ročno nastavljen na Tušmobil omrežje zna bit mal problem tu pa tam...zato pa samodejna izpira omrežja in voila.

Ročno na Tuš?! Saj nima smisla, ker nima skoraj nikjer omrežja... Ali si mislil ročno na Mobitel?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.631
4.359
113
Jaz imam avtomatsko nastavljeno. Po MB je OK, zunaj mesta pa že skoči na M@fno, edino me moti da sistem ne zna avtomatsko preiti v Mobitelovo omrežje med pogovorom , OK do sedaj se mi je to zgodilo samo trikrat, pač ponovno pokličeš pa je. Ajd uživajte ..

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
a mogoče euroDJ ve kdaj se bo dalo dobit N5310 XM??
hvala
od 6. marca se že prodaja

Cenik za Nokio 5310 XM:
  • Tušmobil 5: 249 €
  • Tušmobil 20: 99 €
  • Tušmobil 20txt: 99 €
  • Tušmobil 25: 1 €
  • Tušmobil 30: 1 €
  • Tušmobil 50: 1 €

Nazadnje uredil moderator:

Easy

Zelenc'
26. feb 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
Citat:
Uporabnik Easy pravi:

Ročno na Tuš?! Saj nima smisla, ker nima skoraj nikjer omrežja... Ali si mislil ročno na Mobitel?

ČE boš dobro prebral boš opazil da sem napisal, da če imaš ročno na tuš ( se pravi ni preklopa ) zna bit tu pa tam kakšen problem
wink-1.gif

Torej, mislil sem tako kot sem napisal
smile-1.gif

Drugače pa ja daš ročno na Mobitel al pa na Avtomatično, čeprav marsikdo je imel težave z mobitelovim omrežjem zaradi prezasedenosti oddajnikov....

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ker si zadnji,...
do kdaj ima tuš nacionalni roming pri mobitelu?

l.p. b
do maja 2009 ima pogodbo podpisano, pogodba pa se bo za 99% podaljšala. če bo ljubljana in okolica pokrita dobro s tušmobilovim signalom se lahko zgodi da bo tuš m@ bazne postaje v lj in okolici ukinil že to leto.

Nacionalni roaming se ne bo ukinil v enem dnevu, ampak postopoma

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
očitno se bo potrebno pritožiti,... spet favoriziranje določenega operaterja verjetno s strani APEK-a
bonk.gif
.

b

Easy

Zelenc'
26. feb 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ker si zadnji,...
do kdaj ima tuš nacionalni roming pri mobitelu?

l.p. b

Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:

do maja 2009 ima pogodbo podpisano, pogodba pa se bo za 99% podaljšala. če bo ljubljana in okolica pokrita dobro s tušmobilovim signalom se lahko zgodi da bo tuš m@ bazne postaje v lj in okolici ukinil že to leto.

Nacionalni roaming se ne bo ukinil v enem dnevu, ampak postopoma

euroDJ, majkemi da js ne vem od kod tebi vse te "konkretne in korektne" informacije, ker koker vem nisi zaposlen pri Tušmobilu... in dejansko mislim da nimaš pojma o zadevi in melješ prazn luft.

Umir se mal dejansko pa počak na kako zanesljivo informacijo pol se bo pa vidl kako pa kdaj se bo kej zgodil.

PA vsa ta vaša favoriziranja in podobne zadeve, glede na to da je 2/3 tele teme ugibanj, izmišljotin al pa površnih informacij ki jih lahko slišmo na TVju in preberemo u časopisih, mam občutek da je marsikdo tuki precej lahkovern.

Zagovarjanje enega ali drugega operaterja se redko splača, enostavno je treba počakat...

Mobitel je na trgu, kok ? 17 let? Pa ma kvaliteto, velik uporabnikov, pa še državna firma....
Simobil po drugi strani ma dost uporabnikov pa ostaja tud že kaj, 10 let? pa še vodafon ga podpira...
Tušmobil je pa tuki manj kot 1 leto ( uradno ) pa še privat firma, mislim da se že tu vid da bo treba za podrobnejši rezultat počakat še kako leto dve, al pa poglejte kok je simobil deloval po 1 letu svojega obstoja, pa bote mel relativno natančno informacijo.

Mislim pa da bo marsikdo mogu nehat poslušat EuroDja, ker njegova obsedenost z Tušmobilom je nenormaln, in si kr zmišljuje podatke in jih širi, pomoje že samseb vrjame.

Lep pozdrav
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Easy, pretiravaš... oziroma vidim da si postavu piko na EuroDJ-a
smile-1.gif

Easy očitno ni edini k mu EuroDJ že mav .... pa sej nima veze ... sam sebe je prepričal v to da je Tuš the best ...

GreenTiger

Zelenc'
13. mar 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Easy, pretiravaš... oziroma vidim da si postavu piko na EuroDJ-a
smile-1.gif

Easy očitno ni edini k mu EuroDJ že mav .... pa sej nima veze ... sam sebe je prepričal v to da je Tuš the best ...
za 1 mesec boste mel mir pred njim, potlej pa pride z bumom vn spet
evil.gif

GreenTiger

Zelenc'
13. mar 2008
4
0
1
nova preobleka, svež veter
evil.gif

Nova Tušmobil storitev: Storitev Poklič nazaj! vam omogoča, da želenemu naslovniku pošljete brezplačno SMS sporočilo z vsebino "Prosim, pokliči me!"
Vtipkajte *124# in pritisnite kliči. Po prejetem povratnem obvestilu vnesite številko naslovnika, kateremu želite poslati SMS sporočilo.

Tušmobil uvedel glasovanje: Od sobotne oddaje, od trenutka, ko Big Brother sporoči imeni/imena stanovalcev z največ
nominacijami, do zaključka petkove oddaje Big Brother, lahko gledalci s pomočjo USSD
glasovanja na ukazni niz *363*XX glasujete „Kdo izmed tekmovalcev se izseli iz BB
hiše?” Prvič se stanovalci izjemoma nominirajo v nedeljo, 16. marca 2008.

Cena oddanega glasu je 0,99 EUR z DDV.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kam je potem mozno prijaviti tovrstno smetenje preko SMS ? (operaterju ali kaksni sluzbi, ki ni v sklopu operaterja)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.