Citat:
Uporabnik Ping pravi:
Citat:
Če se opcijo pred iztekom veljavnosti ponovno vključi, se nova količina prišteje morebitni neporabljeni količini veljavne izbrane (EU 3 in 7 dni ali Balkan 3 in 7 dni) opcije. Pri tem se za datum veljavnosti upošteva datum izbrane opcije, kateri veljavnost poteče nazadnje.
Ni res! Nič se ne sešteva - ne količine, ne datumi! EU 3 / EU 7 lahko vklopiš tudi večkrat, ampak količine so pa vse zase.
Če vklopiš EU 3 dni in čez en dan še EU 7 dni, boš pač dva dni porabljal iz EU 3 in EU 7 - tudi pri preverjanju porabe dobiš vse ločeno.
Poleg tega lahko v istem dnevnu večkrat vklopiš EU 3 / EU 7, ampak če vedno se vse skupaj obravnava ločeno, torej imajo kupljene količine potek ob času nakupa čez tri dni ali seden dni.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Potem je pa izbira tablic izjemno bogata...
Citat:
Se ne strinjam!
Pri EU 3 in EU 7 se količine seštevajo, veljavnost se da na veljavnost, ki poteče najkasneje. Konkretno, če danes vzamem EU 3 in si jutri zakupim EU 7, se bodo količine seštele, veljavnost bo od jutri 7 dni.
Posebej je Balkan in EU.
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
In kaj potem vzet za hrvaško? EU 7 ali BALKAN 7?
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
In kaj potem vzet za hrvaško? EU 7 ali BALKAN 7?
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Žalostno, da so pri Mobitelu začeli zaračunavati uporabo monete.
Me pa zanima pri paketu EU neomejeni za 23 evrov piše dodatna sim kartica za pet evrov.
A s to dodatno sim kartico tudi lahko koristiš vse te vsebine iz paketa ali je namenjena samo za prenos podatkov?
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Torej dobim za 23 evrov dejansko dve naročnini za neomejeno vsega(razen podatkov je 3GB)?
Škoda le, ker se za klice ven ne uporabi ločena številka, da bi vsak takoj vedel kdo točno kliče.
A se da dobiti še tretjo in četrto sim kartico pa bi imela vsa družina vse zastonj za 38 evrov
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Hvala za popravek, mislil sem točno, le napisal sem napačno.
28 evrov za neomejeno klicev, smsov, na dveh telefonih in na drugem sto MB prenosa podatkov.
A lahko na drugi sim kartici nastaviš anonimni klic pa dejansko ne bo zavajanja z drugo številko?
Čeprav tudi anonimni klic ni čisto ok.
Samo to zavajanje z isto telefonsko številko me moti, drugače pa bi takoj naročil to.
To imaš pri tušu klikCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Torej dobim za 28 evrov dejansko dve naročnini za neomejeno vsega(razen podatkov je 3GB)?
Škoda le, ker se za klice ven ne uporabi ločena številka, da bi vsak takoj vedel kdo točno kliče.
A se da dobiti še tretjo in četrto sim kartico pa bi imela vsa družina vse zastonj za 38 evrov
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Uporabnik fikus pravi:
Torej dobim za 28 evrov dejansko dve naročnini za neomejeno vsega(razen podatkov je 3GB)?