Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Samo da spomnim - prehod med paketi te bo stal 20 evrov.
Naj prenese številko h konkurenci in nato nazaj prestavi številko (obakrat kot predplačnik) ter sklene izbrani paket pri TS .Plačal bo 10 eur
evil.gif
.

Pozabil si se kaksne dodatne stroske (prekinitev NR se recimo od nedavnega tudi placuje ... ali pa se kaksna menjava stevilke)... Poleg tega imas cel kup enega "letanja" sem in tja...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Al je tolk težko poklicat na helpdesk in se kot redni plačnik in dolgoletni naročnik mal izpogajat, ponavadi se da iztržt 50% popusta na strošek zamenjave paketa....

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Dober so si zavarovali riti glede kakršnegakoli menjavanja
bonk.gif

zaradi takšnih ki iščejo krivine, pa ogromno dela operaterjem
evil.gif

Da si kdo za 10 EUR dela toliko dela, vsaka čast...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Vem, da ti prehodi med paketi stanejo. Ampak zanima me, ce lahko kdo to razlozi, kako ta prehod poteka?
Se pravi, narocnik/stranka pride do salterja na telekomovem centru, rece, da bi rada spremenila paket, tista oseba tam klikne 3,4x z misko, stranka se podpise in to je to.
Kaj pa potem? A potem pa telekomovci dalje kaj s krampom in lopato mahajo
grin1.gif

A nebi bilo bolj prijazno in lepo od njih, da bi recimo 1x na leto ali pa vsaj 1x na 2 leti imeli prehod zastonj ali pa mogoce kaksno minimalno placilo, mogoce 5€? Ce pa bi hotel kdo spremenit paket pred tem, pa bi takrat zakasirali...

Neposredna posledica regulacije branže v EU. Ste resno mislili, da operaterji ne bodo nadomestili izpada prometa tam kjer (še) lahko?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Dober so si zavarovali riti glede kakršnegakoli menjavanja
bonk.gif
Ne velja v primeru prehoda h konkurenci s prekinitvijo naročniškega razmerja in s prenosom številke pri mobilnih storitvah.
grims-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Btw, pri porabi ne prikazuje porabljenih zakupljenih količin pri opciji EU7(enako je zihr tudi pri balkan). MB se odštevajo, ostale količine pa ne. Rahlo nepregledno

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.310
4.126
113
Hej Telekom zakaj v Grčiji dela samo prijava na Cosmote na Wind in na Vodafone pa ne.
Cosmote je nafilan do kraja na Lefkadi data ne gre nikamor.

Wind mi je uspela samo data prijava brez telefona.

Lp z morja.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Btw, pri porabi ne prikazuje porabljenih zakupljenih količin pri opciji EU7(enako je zihr tudi pri balkan). MB se odštevajo, ostale količine pa ne. Rahlo nepregledno

Pošlji SMS "poraba" na 1919 (tudi iz tujine je free) in dobiš povratni SMS z vsemi zakupljenimi količinami.
Je pa tudi pri meni začelo prikazovati preostale količine (SMS in Minute pogovorov) šele enkrat popoldne na dan vklopa.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kdaj si vključil storitev
sprasujem se.gif
Trenutno aktivna ene 30ur. Porablenih okoli 20MB, ki so zabeleženi, ter ene 15min, ki jih ne beleži.
Sicer osebno se ne sekiram, ker vsega niti slučajno ne bom porabil, da bi moral gledat in paziti koliko je še ostalo. Le povem kaj sem opazil
wink-1.gif

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
imam mobi predplačniški internet in me zanima ali lahko kako preklopim da uporabljam tudi za storitev klicanja???

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
imam mobi predplačniški internet in me zanima ali lahko kako preklopim da uporabljam tudi za storitev klicanja???

Ne, lahko pa pošiljaš SMSe.

Če bi rad klical, potem izberi obratno pot. Imaš predplačniški Mobi, si vključiš opcijo Mobilni Internet (100MB ali 500MB ali 1GB). Tako uporabljaš za podatke, lahko pa tudi kličeš oz uporabljaš vse storitve.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.