Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik kurir pravi:
ti pravis, da je simobil z 20gb proti Mobitel z 1gb enako 1:0? po moje to pomeni 20:1 v tem tvojem stetju. na koncu ni 5:3 za simobil, ampak 24:4 za simobil.

A pol je zdej 33:24 za Mobitel?
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Super to.
Čeprav meni osebno je že 1GB iz "opcije EU" čez glavo dovolj za 14dni(prve par dni itak ne rabiš neta, pol vklopiš, zadnje 2-3dni pa že potrpiš do doma
wink-1.gif
), važn da so poceni klici.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Če prav razumem, se pri EU7 po porabljenem 1G hitrost do konca 7 dni samo zmanjša in preideš na plačilo podatkov po ceniku po 7 dneh v vsakem primeru?

kurir

Pripravnik
1. feb 2010
30
0
6
Zdej je 30:20 za Mobitel, kar se tiče vklj količin prenosa. Bravo Mobitel!

Me pa zanima, kaj se dogaja v Mobitel glavah, da grejo z 20 gb za 10 eur, na 1 gb za 20 eur in pol na 30 gb za 11 eur. Na koncu pohvalno, ampak totalno zmedeno. Če le ne bojo šli jutr nazaj na 1 gb. Jaz npr nisem vedel da je junija samo 1 gb in sem bil čist penast, ko sem ugotovil, da je vključen samo 1gb, ugotovil sem tako, da je bla ful majhna hitrost.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Verjetno so predvidevali, da bo tako kot lani, Simobil skopiral njihovo ponudbo.

Jaz bi pa prej rekel, da so dobili kakšnega novega strokovnjaka za marketing, ki je pomešal jabolka in hruške in je verjetno mislil že sprva dati ven 1 gigabajt na dan, potem so ga pa tehniki narobe razumeli, ker je šlo to naročilo čez vsaj 4 nenadomestljive podšefe
wink-1.gif
. Ampak očitno vsaj kakšen spremlja forume in so potem hitro postavili stvari na svoje mesto.

V glavnem, morje je toplo, HT & Mobitel ups Telekom se trudita za nas
smile-1.gif
.

Jernej

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Odločam se za paket neomejeni
Od vseh je cenovno še najsprejemljivejši paket EU neomejeni.
zmaga.gif

Je kje kak hakeljc, ali je to trenutna akcija, da je cenejši od ostalih (neomejeni C) z manj enot
confused-1.gif

Ping

Pripravnik
10. jul 2014
99
3
8
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Odločam se za paket neomejeni
Od vseh je cenovno še najsprejemljivejši paket EU neomejeni.
zmaga.gif

Je kje kak hakeljc, ali je to trenutna akcija, da je cenejši od ostalih (neomejeni C) z manj enot
confused-1.gif

EU neomejeni je trenutna akcija - s tem ni mišljeno, da se bo potem podražil, ampak je paket možno skleniti le do konca avgusta (podobno kot je bilo mogoče Povezani 2012, 2013, 2014 sklepati le okoli novega leta).

Paket ima sicer enako zakupljenih količin kot Neomejeni C, če imaš SiOL paket tudi staneta enako, ogromna prednost je pa seveda tistih max. 2,90€ / dan v EU.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Ja, sedaj imam paket 2013, pa mi ga proti koncu meseca začne zmanjkovat, pa še v EU ne bom več gledal na vsako sekundo in kb tiste dva, tri dni na mesec, ko grem iz SLO
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Je kakšen insider ali tehnik tukaj, ki lahko potrdi, da boste imeli v ponudbi tablico Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE model in predvidoma kdaj?

Uvoznik Janus Trade ima že na voljo WiFi only modele in te boste verjetno dobili v ponudbo. Zanima me LTE model
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Slab teden tujine v letu pa je strošek notri, če ne drugega.
Če je pa to tudi za posel, pa to ne sme predstavljati stroška.

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Vem, da ti prehodi med paketi stanejo. Ampak zanima me, ce lahko kdo to razlozi, kako ta prehod poteka?
Se pravi, narocnik/stranka pride do salterja na telekomovem centru, rece, da bi rada spremenila paket, tista oseba tam klikne 3,4x z misko, stranka se podpise in to je to.
Kaj pa potem? A potem pa telekomovci dalje kaj s krampom in lopato mahajo
grin1.gif

A nebi bilo bolj prijazno in lepo od njih, da bi recimo 1x na leto ali pa vsaj 1x na 2 leti imeli prehod zastonj ali pa mogoce kaksno minimalno placilo, mogoce 5€? Ce pa bi hotel kdo spremenit paket pred tem, pa bi takrat zakasirali...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Samo da spomnim - prehod med paketi te bo stal 20 evrov.
Naj prenese številko h konkurenci in nato nazaj prestavi številko (obakrat kot predplačnik) ter sklene izbrani paket pri TS .Plačal bo 10 eur
evil.gif
.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.