Z LTe sem moral vsak dan na šihtu polnit, zdaj mi vsaj do večera zdrži. Sem vmes prešaltal na Telekom.
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Danes sem vklopil ht internet in sedaj preberem da je po novem omejitev 1gb. Super. Kje pogledam koliko sem prenesel podatkov. Do junija je se dolga z 1gb
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Danes sem vklopil ht internet in sedaj preberem da je po novem omejitev 1gb. Super. Kje pogledam koliko sem prenesel podatkov. Do junija je se dolga z 1gb
Na 1919 pošlješ: Poraba HT Internet
Za zakupljene količine (pogovori, SMS) pa pošlješ na 1919: poraba k
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Pa si dejansko imel porabo po tem datumu?
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Na mobitelovem planetu se je na prvi strani začelo pojavljati obvestilo da s 1.7.2014 ukinjajo portal planet.
Sej res ni ne vem kaj, ampak kako bomo lahko sedaj brezplačno preverjali porabo? Ker podatkovni promet na planetu se posebej ne zračunava...
Lp.
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Na mobitelovem planetu se je na prvi strani začelo pojavljati obvestilo da s 1.7.2014 ukinjajo portal planet.
Sej res ni ne vem kaj, ampak kako bomo lahko sedaj brezplačno preverjali porabo? Ker podatkovni promet na planetu se posebej ne zračunava...
Lp.
Pač ne boš več preverjal in se boš zanašal nasesicer si pa mal prebereš n M strani in si izbereš eno od možnosti PP
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
imam internet L naročnino in me zanima zakaj pri pesdi ne morem dobiti sim2, da bi lahko imel še v drugi napravi?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
SMS s kljucno besedo LTE NE poslji na stevilko 1918
http://bit.ly/1fTkvtw
Kako ga pa izklucis na svojem telefonu pa je odvisno od tega, kateri telefon imas
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
hhehe jest , mislis da nisem tega sprobal , to sem prvo naredil pa ne dela...zato pa vprasujem...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:eh iphone, kjer ne mores nastavit na 3g...danes sem bil spet 2x nedosegljiv...
edit.
eh mater sem resnicno tele!!! ce izklopis LTE dela lepo isto tudi na 3g...jao meni bebcu