Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Z LTe sem moral vsak dan na šihtu polnit, zdaj mi vsaj do večera zdrži. Sem vmes prešaltal na Telekom.
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Aja to pa ne vem, uporabljam Mobitel, tam nisem opazil da bi opazno več "pojedo" LTE, sem pa na območju kjer je dober LTE signal!

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Danes sem vklopil ht internet in sedaj preberem da je po novem omejitev 1gb. Super. Kje pogledam koliko sem prenesel podatkov. Do junija je se dolga z 1gb

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Danes sem vklopil ht internet in sedaj preberem da je po novem omejitev 1gb. Super. Kje pogledam koliko sem prenesel podatkov. Do junija je se dolga z 1gb

Na 1919 pošlješ: Poraba HT Internet

Za zakupljene količine (pogovori, SMS) pa pošlješ na 1919: poraba k

Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Na dveh straneh imajo različno napisano, enkrat piše k uporabniku 64kb/s, drugič pa 384kb/s, kar bi verjetno še zadoščalo za surfanje?

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ugodnosti/opciji-eu-m-in-ht-internet
"Po preseženi meji 1 GB v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom se hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika."

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/ht-internet
"Po preseženi meji 1 GB v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom se hitrost prenosa podatkov omeji na 384 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika. "

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
To pa ne vem če je bilo včeraj napisano, ker sem točno to stvar bral. Možno da so spremenili.
To je že malo bolje, če bo res držalo. Še bolje bi bilo da bi dali vsaj 5 gb, ker 1 GB je res malo smešno v teh časih.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
imam internet L naročnino in me zanima zakaj pri pesdi ne morem dobiti sim2, da bi lahko imel še v drugi napravi?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Uporabnik Fly pravi:

Na 1919 pošlješ: Poraba HT Internet

Za zakupljene količine (pogovori, SMS) pa pošlješ na 1919: poraba k

ful azurno tole ne dela..meni javlja podatke za 26 in 27 aprila...to mi nekak dosti ne koristi :D

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Meni kaže porabo za 13:18, ko sem zadnjič klical in na splošno je vedno realtime kazalo porabo.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Na mobitelovem planetu se je na prvi strani začelo pojavljati obvestilo da s 1.7.2014 ukinjajo portal planet.
Sej res ni ne vem kaj, ampak kako bomo lahko sedaj brezplačno preverjali porabo? Ker podatkovni promet na planetu se posebej ne zračunava...

Lp.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Na mobitelovem planetu se je na prvi strani začelo pojavljati obvestilo da s 1.7.2014 ukinjajo portal planet.
Sej res ni ne vem kaj, ampak kako bomo lahko sedaj brezplačno preverjali porabo? Ker podatkovni promet na planetu se posebej ne zračunava...

Lp.

Pač ne boš več preverjal in se boš zanašal nase
wink-1.gif
sicer si pa mal prebereš n M strani in si izbereš eno od možnosti PP

Pogledal, a nazadnje sem se odločil za widget ki je na google play-u. Sej podatki niso problem, imam tak paket da je dovolj zame.
Bo čist o.k. Hvala za namig
cool-1.gif

Lp.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Ve kdo mogoče kako se IZKLOPI LTE? ker je ta LTE se za 1x pravo sranje...sedaj sem ze 2 bil nedosegljiv..signal pa skoz na 1 crtici...3G pa ful...

1. mar 2012
26
0
1
www.telekom.si
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
imam internet L naročnino in me zanima zakaj pri pesdi ne morem dobiti sim2, da bi lahko imel še v drugi napravi?

Pozdravljeni,

glede SIM2 velja, da je storitev možno vključiti le na govornih paketih, ker uporabite dodatno kartico za svojo drugo napravo, največkrat za tablico/prenos podatkov. Zato pri paketu, kjer imate le prenos podatkov, tega ni možno vključiti.

Lep pozdrav,
Telekom Slovenije

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
SMS s kljucno besedo LTE NE poslji na stevilko 1918

http://bit.ly/1fTkvtw

Kako ga pa izklucis na svojem telefonu pa je odvisno od tega, kateri telefon imas
smile-1.gif

hhehe jest , mislis da nisem tega sprobal :D, to sem prvo naredil pa ne dela...zato pa vprasujem...

eh iphone, kjer ne mores nastavit na 3g...danes sem bil spet 2x nedosegljiv...

edit.

eh mater sem resnicno tele!!! ce izklopis LTE dela lepo isto tudi na 3g...jao meni bebcu

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

hhehe jest , mislis da nisem tega sprobal :D, to sem prvo naredil pa ne dela...zato pa vprasujem...

S tem bi moral izklopiti opcjo LTE direktno pri operaterju...

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:eh iphone, kjer ne mores nastavit na 3g...danes sem bil spet 2x nedosegljiv...

edit.

eh mater sem resnicno tele!!! ce izklopis LTE dela lepo isto tudi na 3g...jao meni bebcu

grims-1.gif

Ne mores pa izklopiti 3G, da bi bil samo na 2G... to tudi nekatere moti
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.