Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

hhehe jest , mislis da nisem tega sprobal :D, to sem prvo naredil pa ne dela...zato pa vprasujem...

S tem bi moral izklopiti opcjo LTE direktno pri operaterju...

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:eh iphone, kjer ne mores nastavit na 3g...danes sem bil spet 2x nedosegljiv...

edit.

eh mater sem resnicno tele!!! ce izklopis LTE dela lepo isto tudi na 3g...jao meni bebcu

grims-1.gif

Ne mores pa izklopiti 3G, da bi bil samo na 2G... to tudi nekatere moti
grims-1.gif

ne izklopit direktno pri operaterju ne gre :D

glede gumbka LTE to sem tudi našel, samo ko sem se z nji igral sem bil zgleda da cudnem obmocju kjer vlece samo edge, in sem mislil da z njim izklopim tako LTE kot 3G, ker se je vedno povezalo samo z edge...nene meni je 3g super :D LTE pa ne rabim skoz...

v glavnem včasih sem res neumen :D, hvalka za trud vseeno

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.553
927
113
Maš kak novejši paket (Neomejeni, Enostavni, ....)? Ker pri novejših paketih je LTE že serijski in tud dvomim, da se ga da sploh izključiti.

Aja, pa z današnjim dnem sta na voljo tudi LG G2 mini in HTC One M8.

Nazadnje urejeno:

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
ksz

Kako je pri Telekomu, če želiš iz micro-sim dobiti nano-sim kartico? Ali ti naredijo novo, obrežejo staro? Dobro bi bilo, da bi bila stvar rešena tako, da potem po želji iz nano-sim spet dobiš micro-sim. Imam namreč 2 telefona, ki imata različni dimenziji za sim. Kaj pa varianta, da bi imel dve sim kartici (ena micro, druga nano) z isto številko (sem videl, da se na Telekomu to da z mesečno naročnino +5 eur)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za dve sim na isto številko je storitev sim2.
ko zaprosiš za novo sim, dobiš 3v1 sim, samo ven odtrgaš kaj rabiš in ti tako ostane adapter za ostale dimenzije. je brezplačno, pa takoj začne delat.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.994
776
113
Na Moj Telekom imaš pod Spletne storitve opcijo Deezer kjer lahko prekineš naročnino.

nevtralec

Pripravnik
6. jan 2014
62
4
8
Glede mikro sima: ful je fajn, ker ti zastonj če želiš še kontakte s starega na nov sim dajo in lahko jih prosis za določeno uro, kdaj se kartica preklopi (meni je prišlo prav, da se mi ni preklopila v najbolj bizi delu dneva)

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Citat:
Uporabnik nevtralec pravi:
Glede mikro sima: ful je fajn, ker ti zastonj če želiš še kontakte s starega na nov sim dajo...

Zakaj bi sploh imel kontakte na SIMu? Razen če imaš še nokio 3310
smile-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Telekom Slovenije prvi v Sloveniji z LTE-jem tudi na 800MHz – prvi dve bazni sta v Ljubljani http://bit.ly/mobitellte800mhz

To je zelo pomembna novica, samo da na Telekomu vse svoje sile usmerjajo v LTE, ker drugače so po celi Sloveniji pokrili in razvili omrežje tretje generacije oz. 3G. Pa glavno da so ta prvi, ker to je zelo pomembno!

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Telekom Slovenije prvi v Sloveniji z LTE-jem tudi na 800MHz – prvi dve bazni sta v Ljubljani http://bit.ly/mobitellte800mhz
Mislim, da sta to bazni:
- A139: stolp (Tržaška cesta 239), Za progo, 1000 Ljubljana
- A076: Cesta v Gorice 1, 1000 Ljubljana

Nisem pa 100% prepričan. Bi pomagalo če bi šel kdo z mojo aplikacijo SI Info strašit tam okol
evil.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Obveščamo vas, da je z 2. 6. 2014 TViN Shramba na voljo za vse poslovne uporabnike. Poleg zasebnih uporabnikov, fizičnih oseb z registrirano dejavnostjo in samostojnih podjetnikov, je storitev sedaj na voljo tudi za pravne osebe (z izjemo NMT Osnovni, Telemetrija; za naročnike SOS paket pa ni na voljo brezplačen paket TViN Shramba S).

Poslovni uporabniki boste sedaj lahko:

Shranjevali pomembne dokumente v enoten prostor v internetni shrambi (vaše vsebine bodo varno shranjene na strežnikih v Sloveniji)
Dostopali do storitve prek računalnika, tablice, mobitela in TV-ja oz. BOX-a
Opravljali skupinsko delo na deljenih mapah in delili datoteke z vašimi poslovnimi partnerji prek javne povezave, maila, Facebooka ali Twitterja
Brezplačno prenašali podatke, ki jih boste ustvarili v oblaku s predvajanjem multimedijskih vsebin in prenašanjem in sinhronizacijo datotek prek mobilnega omrežja Telekoma Slovenije
Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije vam je na voljo na spletni strani www.telekom.si in na brezplačnih številkah 080 8000 ter 041 700 700, kjer vam bodo v pomoč svetovalci Centra za pomoč uporabnikom.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:

To je zelo pomembna novica, samo da na Telekomu vse svoje sile usmerjajo v LTE, ker drugače so po celi Sloveniji pokrili in razvili omrežje tretje generacije oz. 3G. Pa glavno da so ta prvi, ker to je zelo pomembno!

Sej ti v novici piše zakaj je to pomembno

"Frekvence v pasu 800 MHz omogočajo bistveno boljši doseg kot frekvence v višjih pasovih. Za pokritost določenega področja je zato potrebno manjše število baznih postaj."

Kar hkrati pomeni, da v teoriji dobijo "3G" signal tudi področja, ki ga sedaj nimajo, ker ima Mobitel 3G samo na 2100. Točno to nad čemer se pritožuješ.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.