Dela po celi Evropi in bivši Jugi.Je kdo sprobal NEO TV LITE APP na tvju zagnat v drugem omrežju kot Telekom ? A deluje ? Npr. T2 naročnik dobi kodo od Telekom frenda in "fura" neo tv na svojem TVju v T2 omrežju?
Instalacijo naj vlecejo ob cesti.Mene pa zanima, če Telekom kdaj komu kaj plača za prekop parcele?
Jaz sem od njih dobil pogodbo, da bi mi prekopali parcelo plus razdelilno omarico za pol vasi v hiši, v zameno za nič evrov nadomestila pa še znamko, da jim nazaj pošljem pogodbo moram sam plačat![]()
Za bonus imaš pa potem še v zemljiški knjigi vpisano služnost za vedno.
A če ne podpišem, bom pa spet v kakšnem postopku za razlastitev???
Zakaj bi dajal 7€ mesecno ce lahko prenesem GB iz osnovne narocnine in mi je 2€/ 3mesece zadosti za ohranjanje stevilke in kurjenja GB?
Če vzameš IN NE PREKINEŠ imaš to ceno, tako kot imajo pri izimobil(seveda je ta v lasti telekoma)V naslovu te akcije (Mobi C za 6.99 eur) piše "za vedno".. Kako je to mišljeno? Verjetno ne dejansko za vedno.. Ali?
Ker drugače je to super ponudba...
Bi lahko takšno "Mobi C" naročnino plačeval tudi na položnici s stacioarnimi naročninami pri telekomu?
Ce imas narocnino za mobilni paket lahko prek ZEPNINE opcije palcujes. Vsaj tako imajo zapisano.V naslovu te akcije (Mobi C za 6.99 eur) piše "za vedno".. Kako je to mišljeno? Verjetno ne dejansko za vedno.. Ali?
Ker drugače je to super ponudba...
Bi lahko takšno "Mobi C" naročnino plačeval tudi na položnici s stacioarnimi naročninami pri telekomu?