Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Se kje pri mobi paketu pogledati porabo za nazaj po mesecih ?
Ne.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Se kje pri mobi paketu pogledati porabo za nazaj po mesecih ?
Citat:
Mobiuporabniki si lahko ogledate:
osnovne podatke: naslov, naslov za pošiljanje pošte, matična in davčna številka, kartico SIM,
seznam storitev, ki jih (ne)uporabljate,
trenutno stanje na Mobiračunu,
polnjenje Mobiračuna in pregled prejšnjih polnjenj.
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Po moje pa jih bo DT porihtal, verjetno zmanjšal število zaposlenih in boljše "nagradil".
Tebi pa poslovna logika ni najbolj domačaCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Po moje pa jih bo DT porihtal, verjetno zmanjšal število zaposlenih in boljše "nagradil".
DT bo "porihtal" predvsem svoje žepe da dobi nazaj kupnino...
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Seveda, saj jih je v TS trenutno 50% preveč zaposlenih (pa še to je zelo konservativna ocena).
LP
Torus
Če se rešijo polovico uprave in 95% raznih "svetovalcev" uspeh ne more izostati. Če pa še pogledajo malo kompetencah in usposobljensoti v marketingu, komerciali, finančnem sektorju... je pa uspeh garantiran.Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Mene zanima, na katerem oddelku naj bi jih bilo preveč zaposlenih.
Citat:
Uporabnik Carjou pravi:
Včeraj, sem si naročil naročniški paket, prej sem že imel predplačniški Mobi. Rekla mi je, da bom preko sms obveščen, ko bo paket aktiviran. Kolko časa je to pri vas trajalo, da so aktivirali. Moram dasti zdaj novo SIM kartico not v telefon al potem, ko mi bojo poslali na SMS, da je aktivirano?
Lp, Simon
Citat:
Uporabnik Carjou pravi:
Sem prenesel tudi stevilko, tako, da to traja par dni?