Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če si v A1 omrežju, bo klic potekal preko VoLTE v primeru, da je telefon kompatibilen, sicer pa preko 2G, saj 3G nimajo več. Vendar če primerjaš zvok od VoWiFi proti A1 2G, bo VoWiFi dooooosti boljši.
A ima kdo oz. je imel možnost testirati in primerjati TV izkušnjo med T2, EON in NEO? EON lahko rečem da laufa bistveno bolje od NEO-ta (kar se tiče pretikanja programov, previjanja in obširnosti vsebin), T2 pa nisem imel priložnosti prizkusiti. Vprašam ker me zadnje čase bombardirajo z dobrimi ponudbami.
Neo-ta še nisem probal… sem imel pa prejšnji Telekomov sistem še z Box S ali kako se je že imenoval… Tisto je bila žalost… Imel sem tudi Telemachov D3 ki je bil poden od podna… EON box malo boljši… najbolj všeč mi je pa T-2 sistem, kjer je povsod povsem enako… Ni važno ali imaš Box (Aris,…) ali Smart TV aplikacijo… Prekljapljanje programov in uporaba ogled nazaj in podobno mi je najbolj všeč pri T-2…
Aja to me še zanima, kako pa je kaj T2 klicni center odziven v primeru težav? Sicer v 4 letih kar smo tukaj še nisem imel izpada niti na Telemachu niti na Telekomu, vsaj ne kaj resnega.
Rabil sem ga celo 1x. Vglavnem ni blo neta inTV. Po ene 3 urah pokličem center in pravijo da nič ne delajo na moji lokaciji in bi moglo delat. Pošlje tehnika, ki je pri meni po eni uri. Crklnil modem, zamenja zadevo in dela. Vglavnem sem zadovoljen, no imam pa T2 optiko in ne telekom, če igra to kej vloge.
Če si v T2 omrežju so tehniki neverjetno odzivni in hitri, v LJ delajo tudi ob sobotah. Imel 2x opravka s klicnim centrom in tehniki, obakrat mi je sosed prekinil optiko.
No, omrežje oz. optika je Telekomova tako da omrežje bo v najemu. Kaj pa ta njihov TV reciever, a deluje tudi preko bluetootha? Namreč NEO imamo pospravljen v predalu, v regalu pod TV-jem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.