Novo pri T2 III.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.709
159
63
Aja, še to. Sicer nimam T2, sem pa se že večkrat ukvarjal predvsem z delvanjem VoLTE na Samsungu in je poleg najnovejšega software-ja včasih problem v CSC (Country Specific Code) kodi. Lahko je aparat kompatibilen, a če nima kompatibilnega CSC ter firmware, VoLTE ne bo delal. Najbolje je imeti CSC SIO (Slovenija in s tem za vse operaterje, to so tisti Samsungi, ki so kupljeni v prosti prodaji), saj je CSC MOT za Telekom in CSC SIM za A1. Slednja dva imata potem še dodatne aplikacije za njihove storitve itd...
Če na telefonu ni SIO, pač pa eden izmed ostalih za ostale države, se preprosto spremeni v SIO s programom SamFw Tool.
Če pa je na Samsungu MOT, SIM ali ka drug specifičen za operaterja, je pa treba flashirati s primernim Firmware-jem.

Jastreb

Fizikalc
2. mar 2018
234
28
28
Kje pa lahko vodiš kateri sofware imam?Jaz imam relmi7pro, poslal sem sms in je vklopljeno,in še vedno ne dela.Hvala
Lp

Zardoz

Pripravnik
25. sep 2007
64
3
8
Imam Samsunga Galaxy S22 in S21FE 5G pa v nastavitvah telefona sploh ni volte oz vowifi SMS pa je prišel da je vklopljeno
Imam Galaxy S24. Prejšnji teden sem poslal SMS za aktivacijo VoLTE. Po odgovoru sem telefon ponovno zagnal, vendar možnosti vklop VoLTE ni bilo v nastavitvah. Včeraj sem ponovno poizkusil, a opcije vklopa še vedno ni bilo. Danes pa sem namestil posodobitev One UI 6.1 in po restartu se je v statusni vrstici poleg jakosti signala pojavil napis VoLTE. :aplauz:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.453
427
83
Imamo tule kakega handlerja za T-2? Pred časom so mi pripeljali optiko, dali posebno ponudbo za cetvorčka, potem me niso uspeli priklopit in sem ostal pri starem operaterju, sedaj po izteku vezave pa bi končno rad prestopil na optiko.

Za agenta, ki je takrat dal ponudbo, nisem prepričan, da je sploh še pri T-2, vsaj na telefon se ne oglaša.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.481
118
63
40
Malo tu,malo tam :)
T-2 odpira programske sheme !

Tudi letos nadaljujejo s tradicionalnim decembrskim darilom za T-2 naročnike!
1f381.png
Od 15. decembra 2024 do 9. januarja 2025 bodo vsem naročnikom brezplačno odprli priljubljene programske sheme XL HD, Cinestar Premiere,Yugo55+, Hun5+, Red Point Premium, Filmbox in Passion X.

• Všeč mi je
Reactions: SpEkTr in Bajkman

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.416
2.629
113
Za ene kolege na terenu usposabljam en star android TV box, ki ima gor verzijo 5.1.1 :oops1: ,Gugl Play ne pokaže ne EON, ne RTV365, ponudi pa tv2go od T-2.
Ko ga naložim seveda pridem do "okenca" za vpis prijave - zdaj pa jaz vas vprašam: obstaja kak obvod ali pa testna prijava? Naročnine za gledanje športa na RTV2 ne mislimo plačevat.

Še kaka ideja kako gor naložit RTV365?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Napiši za kakšen box gre. Morda se najde novejši SW.
Za mojega prehistorika (Yoka KB2) Rus razvija novejši SW in dela vse.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.416
2.629
113
Sedaj sem se sicer prebil skozi osnovna navodila, pa vseeno bi rabil še malo pomoči pri izbiri verzije za dolpotegnit, pa potem a samo SD vtaknem not?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Najlepša hvala! AMPAK - res nimam pojma kaj moram naredit - šnelkurz za
Sedaj sem se sicer prebil skozi osnovna navodila, pa vseeno bi rabil še malo pomoči pri izbiri verzije za dolpotegnit, pa potem a samo SD vtaknem not?
Sedaj vidim, da je preveč komplicirano. Libreelec ni android, ampak Linux. Gor sicer laufa Kodi, vendar bi za RTV rabil dodatek (https://dam-pav.github.io/), ki pa se ne osvežuje več.
Verjetno bo lažje kupiti nov box.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.910
2.274
113
Malo veselja za stare naročnike, lahko dobite -44% na vezavo 24 mesecov, cena velja za 24 mesecov in ne 12 mesecov. Oranžni Optimum se da dobit za 35€ na mesec.

Mogoč katerim prav pride.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.416
2.629
113
Preden bi ga (box) vrgel stran, bi zadevo še razkopal in malo pogledal kateri čipi so gor nalotani.
Morda kaj takega paše:
OK. Če je itak za stran, kaj pa se lahko zgodi, če naložim gor nov rom - seveda po tvojih navodilih, ker nimam pojma kako se to naredi. ;)