In kaj ma to veze s podražitvam? Tako je bilo že prej.
PS: A je Telemach na D3 boxih že omogočil 7 dnevni zamik, ali je tam še vedno 3 dnevni?
PS: A je Telemach na D3 boxih že omogočil 7 dnevni zamik, ali je tam še vedno 3 dnevni?
Recimo če bi se odločil in prekinil s t2 in šel na telemach. Prednost zamikaIn kaj ma to veze s podražitvam? Tako je bilo že prej.
+ njihovi naročniki postajajo vse bolj živčni zaradi LaLige in Serie A.Glede na to kaj berem po tem forumu me sploh ne mika, da bi šel iz T2 na Telemach. Sorodne teme se berejo kot tragi komedija. Se pa strinjam da posamično T2 ni poceni. Ugoden rata v najvišjem paketu Oranžni diamant. Če sešteješ kaj vse nudi vključno z neomejenimi klici stacinarnega telefona + gsm naročnina. Ne dolgo nazaj sem nekaj računal. Telekom bi bil nekje 15 eur dražji.
Tako, da v obrazcu za sklenitev pri novem operaterju oznacis, da naj NE prekine pri prejsnjem operaterju… in potem sam prekines…In kako naj bi to potekalo v praksi ?
Tako, da v obrazcu za sklenitev pri novem operaterju oznacis, da naj NE prekine pri prejsnjem operaterju… in potem sam prekines…
Prekines pac takrat, ko je ze izveden priklop... Meni so priklopili T-2 v petek. Ko sem videl, da je prenesena tudi analogna stevilka, sem sel na Telemach, jim vrnil opremo in hkrati prekinil NR ... Je pa res, da sem jaz imel Telemach preko kabelske, T-2 pa je preko optike ...
Ne moreš imeti 2. Obvezen mora biti prenos fix številke in prekinitev pogodbe pri obstoječem operaterju. Če fix številke ni, se to uredi z posebno vlogo za prehod med operaterji.
Za številko je relativno simpl, ker ti stari operater pač dodeli neko novo začasno, dokler ne prekineš. Pri uporabi istega optičnega vlakna (če gre oboje preko Telekomove optike) se pa zna zakomplicirat, ker imaš bolj težko hkrati priklopljena oba. Teoretično lahko pač preklopijo in priključek pri starem ostane "v luftu", ampak vprašanje koliko so fleksibilni glede tega. Sem že slišal, da so imeli komplikacije. Možno pa, da se je kaj spremenilo od takrat....Stevilko lahko preneses a ni potrebno hkrati prekinit NR. Pomoje gre podobno tudi z dostopom preko istega opticnega vlakna... Sicer pa najbolje, ce poklices operaterja, h kateremu si namenjen in vprasaj, kako je s tem. Sem skoraj preprican, da lahko tudi oni napisejo razlog prekinitve in ga mora stari operater upostevat ...