Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Poglej na portalu Moj Si.mobil in tisto bo držalo.

Torej, ce mi v moj.simboil.si napise, da je spremeba narocniskega paketa brezplacna, to tudi drzi? In vezava ostane taka kot je?

20111116-gwhgwjnknkycjb7xfc8hfp4rrw.jpg

Ce pa se zelim na novo vezati z nakupom novega mobilnika, pa placam tisto, kar pise pri izracunu stroskov predcasnega nakupa mobilnika ...

20111116-rq1yw5j5gqyid69wm8rb41sxk8.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni šele zanimivo besedilo napiše:

Citat:
Ali ste prepričani, da želite spremeniti naročniški paket v PREPROSTO ZAME?

Cena spremembe naročniškega paketa znaša 40 EUR!.

Opozorilo! Vsi morebiti aktivni popusti na naročnino bodo ob spremembi paketa izničeni. V primeru, da se boste do zadnjega dneva (izključujoč zadnji dan) obračunskega obdobja ponovno vezali z nakupom telefonskega aparata ali popustom pri mesečnem računu, vam bomo omogočili brezplačno spremembo paketa.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

dex tukaj nekaj no ok,.. če on prekine naročniško razmerje gre številka za pol leta v karanteno in ti te številke za toliko časa ne moreš dobit,..
lahko naredita prenos lastništva (4,20€) s tem da moraš biti upravičen do orto paketa. ko bo številka pisana nate pa paket spremeniš v željenega in plačaš menjavo paketa.
kot nov naročnik (brez željene številke) pa plačaš le priključnino.

l.p. b

Ali ni tako, da pri prenosu stevilke ni vazno, kdo je lastnik pri prejsnjem operaterju... ? Ce le imam vso potrebno dokumentacijo?

tako je, lastnik številke mora biti le prisoten pri sklepanju NR-ja, da podpiše obrazec za prenos številke...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSZ

Ampak zadeva je taksna...nocem drezat da tega ne spremenijo ampak vseeno...V moj simobil piše da je strošek menjave 40 €, pod pogoji paketa pa piše da "obstoječim vezanim naročnikom po pogojih Predčasnega nakupa telefona"

Kaj je sedaj res?

ker če je strošek samo 40 € potem mi je ql, če pa je še preostanek pol pa mi ni več ql...

Naročniški paket je namenjen vsem zasebnim uporabnikom:

novim naročnikom,
obstoječim naročnikom, ki niso vezani ter
obstoječim vezanim naročnikom po pogojih Predčasnega nakupa telefona.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne vrjameš agentu v klicnem centru, vrjameš pa odgovorom na forumu? prosi za nadzornega če ti beseda agenta ne pomeni 100%...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

ker če je strošek samo 40 € potem mi je ql, če pa je še preostanek pol pa mi ni več ql...

lol samo 40€? Malo višje pa preberemo, da je strošek prenosa lastništva malo čez 4€? Simobil vas ima spet za bedake, vi ste pa še zadovoljni, da lahko menjate paket samo za 40€. Sej ni čudno da vas nategujejo, kjer se le da.

A če bi ti Elektro računal 40€ da bi lahko zamenjal dobavitelja, bi se ti tudi zdelo ok?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:

lol samo 40€? Malo višje pa preberemo, da je strošek prenosa lastništva malo čez 4€? Simobil vas ima spet za bedake, vi ste pa še zadovoljni, da lahko menjate paket samo za 40€. Sej ni čudno da vas nategujejo, kjer se le da.

A če bi ti Elektro računal 40€ da bi lahko zamenjal dobavitelja, bi se ti tudi zdelo ok?

Spet kar na pamet nekaj bluzite nekateri... Iz nekaterih paketov ni nic za placat... pri tistih, kjer pa migriras iz drazjega na cenejsi paket, pa je treba placati... Morebitni aneks ostane aktiven...

Pri meni je tako, da pri eni stevilki (Ena Zame s polovicko) pise da doplacilo ni potrebno ...

20111116-gwhgwjnknkycjb7xfc8hfp4rrw.jpg

... pri drugi (Orto forever) pa pise, da je doplacilo 40€ ...

20111116-djs5q5cc6ry9a392mgwgk91npb.jpg

Pri obeh je se aktiven aneks ...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
No da ne boste rekl da ma samo S! strošek 40€ za spremembo, ima ga tudi TM če prehajaš iz višjega v nižji paket (določene izjeme) in ohraniš/preneseš še aktiven aneks, toliko o tem....

Jest - ni replika na tvoj ampak za vse, ki se ponovno pritožujejo....

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
jest, kje v mojem simobilu tole preveriš? ker tam pri menjavi paketov jih imam naštete, potem pa zraven "spremeni v" pa ne upam klikniti, da mi ne bo avtomatsko spremenilo kaj. Bi rada prišla samo do tega potrditvenega okenca.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
jest, kje v mojem simobilu tole preveriš? ker tam pri menjavi paketov jih imam naštete, potem pa zraven "spremeni v" pa ne upam klikniti, da mi ne bo avtomatsko spremenilo kaj. Bi rada prišla samo do tega potrditvenega okenca.

Tocno tam... ko kliknes,dobis ta korak... in sele potem se odlocis...
smirk-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Strošek je 0 (nič), 40 EUR (fiksno) ali pa Preračun.
Odvisno, kateri paket imaš predhodno.

Kdor je omenil Elektro: Ali tukaj menjaš operaterja ali paket?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.