A je možno do te ugodnosti priti po kakšni drugi poti, recimo kakšen bon ali kaj podobnega?
Načeloma mi Orto u nulo za vedno + 201 zadostuje, ubistvu minut tudi pribložno ne porabim, bi pa prav prišlo malo več prenosa, zato bi spremenil v PREPROSTO ZAME, vendar se mi za 40€ to ne splača.
Ob tem imam še eno vprašanje. Na svojem naročniškem razmerju nimam najlepše telefonske, vendar je ob sklenitvi razmerja nisem želel zamanjati, ker jo imam že nekaj časa, a sem si nato premislil. Hotel sem prenesti telefonsko iz drugega razmerja, ki bi se prekinilo (nima nobene vezave), vendar so mi povedali, da to ne gre, saj imam na svojem razmerju aktiven aneks. Ni mi jasno, kaj ima aktiven aneks veze s spremembo številke, zato bi še enkrat preveril če je to res. Ponovno sem se spomnil na to, ker bi bila druga varjanta , da bi prekinil ORTO U NULO in vzel na novo PREPROSTO ZAME, ob tem pa bi lahko uredil še številko, vendar sem se na žalost moral pred časom vezati, da sem lahko vzel Orto u nulo za vedno in bi bil strošek odplačila telefona kar visok, tako da ta opcija skoraj sigurno odpade.