Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Kakšen odgovor potrebuješ? v kolikšnem času pričakuješ odgovor?
b

Zanima me zakaj po "nadgradnji" omrežja pri nas slabše lovi, kot je pred tem. Enostavno sem večino časa nedosegljiv. Pač, če zadeva ni rešljiva lahko tako povejo in bom jaz zamenjal operaterja in rešen problem. Na obrazec na Simobilovi strani sem pisal mislim, da v ponedeljek, če ne celo v nedeljo. Odgovora še vedno nisem dobil. Lahko bi imeli vsaj avtomatski odgovor, da je Simobil moje vprašanje dobil in v kolikem času lahko pričakujem odgovor.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odgovor z infa se tretira zelo različno kot vidi,..
- telemach ni odgovora
- tusmobil odgovor po drugem poizkusu hitro
-a banka v 6ih delavnih urah
- si.mobil 1 - 48 ur odvisno od gužve,..

verjamem pa da bi morali tistih 48 ur znižati,..
lahko mene vprašaš morda dobiš odgovor prej :)

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Citat:
Kakšen odgovor potrebuješ? v kolikšnem času pričakuješ odgovor?
b

Zanima me zakaj po "nadgradnji" omrežja pri nas slabše lovi, kot je pred tem. Enostavno sem večino časa nedosegljiv. Pač, če zadeva ni rešljiva lahko tako povejo in bom jaz zamenjal operaterja in rešen problem. Na obrazec na Simobilovi strani sem pisal mislim, da v ponedeljek, če ne celo v nedeljo. Odgovora še vedno nisem dobil. Lahko bi imeli vsaj avtomatski odgovor, da je Simobil moje vprašanje dobil in v kolikem času lahko pričakujem odgovor.

maili od ponedeljka bi morali biti že odgovorjeni,..varianta je da so jo preusmerili na pritožbe,.. v vsakem primeru pa bi moral dobiti mail da je v reševanju,.. na ZS mi daj mail s katerega si poslal pa pogledam kje je ostal oz. če je sploh prišel,..
b

erikson

Guru
25. avg 2007
22.687
6.449
113
Simobil Si.mobil
Na Gorenjskem je prislo do izpada omrezja.Tehniki so ze na poti,tezavo bodo uredili v najkrajsem moznem casu.Za nevsecnosti se opravicujemo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ze pred kaksno uro so twitnili, da je tezava ze odpravljena

20111029-b98hbsu6gb39gckn9x15ibee33.jpg

erikson

Guru
25. avg 2007
22.687
6.449
113
Očitno je res, da so podporo in obveščanje s spletne strani in e-pošte prestavili na Twitter in Facebook.
crazy1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
zato ker je 3/4 ljudi non stop na FB in Twiterju, spletno stran pa gledaš le ob prliki oziroma kadar te zanima kakšna info...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.687
6.449
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
zato ker je 3/4 ljudi non stop na FB in Twiterju, spletno stran pa gledaš le ob prliki oziroma kadar te zanima kakšna info...
Saj nedelovanje telefona je taka prilika.
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Sokol, vedno lahko pogledaš med telefoni,.. vedeti moraš da je nabolj hot novost kljub vsemu novi jabuk,..
b

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
@borovnica Se ve kaj bolj natančno, kdaj bodo nove jabke pripeljali (zasledil sem le 2 polovica novembra, kar mi ne pove dovolj), ter še eno vprašanje, če bodo v drugi rundi iphoni res dražji, ter za koliko (spet nekje zasledil 60€).

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Sokol, vedno lahko pogledaš med telefoni,.. vedeti moraš da je nabolj hot novost kljub vsemu novi jabuk,..
b
Delno se strinjam s tabo, ampak vseeno bi lahko bil že med "napovedujemo" in sedaj med "najnovejši". Ne vem zakaj se nočete pohvaliti s tem česar konkurenca nima. Ker nisem vedel, da prihaja, sem ga že kupil v prosti prodaji in to samo za malenkost višjo ceno
smirk-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odgovore na to vprašanje ti lahko da Apple in peščica ljudi v Si.mobilu,.. pa še to če,..
bomo videli saj znajo teli partnerji biti muhasti,.. zvezde pač :)

b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.