Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Kakšen odgovor potrebuješ? v kolikšnem času pričakuješ odgovor?
b
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Citat:
Kakšen odgovor potrebuješ? v kolikšnem času pričakuješ odgovor?
b
Zanima me zakaj po "nadgradnji" omrežja pri nas slabše lovi, kot je pred tem. Enostavno sem večino časa nedosegljiv. Pač, če zadeva ni rešljiva lahko tako povejo in bom jaz zamenjal operaterja in rešen problem. Na obrazec na Simobilovi strani sem pisal mislim, da v ponedeljek, če ne celo v nedeljo. Odgovora še vedno nisem dobil. Lahko bi imeli vsaj avtomatski odgovor, da je Simobil moje vprašanje dobil in v kolikem času lahko pričakujem odgovor.
Saj nedelovanje telefona je taka prilika.Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
zato ker je 3/4 ljudi non stop na FB in Twiterju, spletno stran pa gledaš le ob prliki oziroma kadar te zanima kakšna info...
Citat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
Poleg Apple iPhone 4S sta pri Si.mobilu po novem na voljo tudi spodnja modela Nokia telefonov:
Nokia C5-00 (5 Mpx)
Nokia 700
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Simobil pa to tako skriva. Ne upajo se telefonov dat na prvo stran med najnovejše, da nebi to slučajno kdo videl in ga kupil
Nimamo vsi Orto. Nakateri smo tudi že starejšiCitat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Simobil pa to tako skriva. Ne upajo se telefonov dat na prvo stran med najnovejše, da nebi to slučajno kdo videl in ga kupil
Na www.orto.si imaš Nokio 700 na prvi strani
Delno se strinjam s tabo, ampak vseeno bi lahko bil že med "napovedujemo" in sedaj med "najnovejši". Ne vem zakaj se nočete pohvaliti s tem česar konkurenca nima. Ker nisem vedel, da prihaja, sem ga že kupil v prosti prodaji in to samo za malenkost višjo cenoCitat:
Sokol, vedno lahko pogledaš med telefoni,.. vedeti moraš da je nabolj hot novost kljub vsemu novi jabuk,..
b