Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.926
6.001
113
Citat:
Uporabnik kurir pravi:
"za zakupljenih tisoč minut in tisoč SMS-sporočil je mesečna naročnina 8,80 evra"
1000 minut v Simobil ali 1000 minut v vsa slovenska mobilna omrežja ali 1000 minut v vsa slovenska mobilna in fiksna omrežja ?
Brez prenosa podatkov ? LOL

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in brez zlate ure
bonk.gif
,..
počakaj na ponedeljek ko bo javno znana celotna ponudba,..

b

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Za 8,80€ + 4€* za 1GB podatkov, 1000minut v vsa omrezja v Sloveniji, 1000 SMSov podpisem takoj v ponedeljek.

*Cena podatkov na avstrijski strani, tistih 9,90 nevem kak je nasel.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Za 8,80€ + 4€* za 1GB podatkov, 1000minut v vsa omrezja v Sloveniji, 1000 SMSov podpisem takoj v ponedeljek.

*Cena podatkov na avstrijski strani, tistih 9,90 nevem kak je nasel.
Prej bo po mojem taka ponudba kot jo ima sestrski VipNet prek Tomato ali Tušmobil prek TušmobilHibrida po mojem

V Avstriji so večje plače, pa imajo cenejšo mobilno telefonijo.

Čeprav jaz sem zelo proti, da imajo operaterji svoje MVNO. Ker to je samo zavajanje javnosti in kovanje dobička. S tem svojim primarnim predplačniškim paketom višajo cene in cene ostanejo nespremenjene - visoke. En majhen delež predplačnikov, ki so pri virtualcu (isto sranje, drugo pakovanje) pa plačujejo 2-3x manj in to istemu podjetju, le s drugim imenom. Zelo sem proti MVNO-jem, ki so v lastništvu operaterja, ki ponuja MVNO. To bi morali prepovedati. Ker to je umetno zviševanje cen. Lep primer je Hrvaška s T-Mobilovim BonBonom ter VipNetovim Tomatom. To je nedopustno.

Že sedaj povem, da v mojih primerjavah ne bodo Bobovi paketi definirani tako kot so Izimobil ali Debitel ampak bodo bili definirani kot Si.mobilovi. Naj vidijo uporabniki koliko morajo preplačati Si.mobilovo blagovno znamko v primerjavi s Bobom. Še ena velika cvetka Si.mobila. Če boste še tako na strani Boba skrivali lastništvo (kot ga recimo Vip pri Tomatu) bom zagotovil, da bo ostalo lastništvo znano.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
DD nihče ne skriva lastništva,.. gre le za dodaten brend, ki temelji na nižjih cenah in kjer odpadejo marsikateri stroški,..
Svet se pač vrti v to smer :)

b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Malo prej ste hoteli uvesti nadomestilo, zdaj pa pravite, da lahko storitev pol ceneje ponujate?
shocked-1.gif

kurir

Pripravnik
1. feb 2010
30
0
6
A mi lahko kdo razloži, zakaj v Avstriji plačajo za 1000min v vsa omrežja + 1000SMS 8,80 eur/mesec. V Sloveniji pa paket , ki je približen ekvivalent temu, npr L PODJETNI Sporočila 1001 stane 39 eur. (L PODJETNI ima 401 minute v druga omrežja). Ali pa recimo Paket C 777minut v vsa omrežja stane 39,9 eur.

Kako je to možno? Kje se naberejo vsi ti višji stroški, da je končna cena 4x večja? Sej oni ja plačajo zaposlene več kot v Sloveniji.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
DD, a si lahko misliš to predrznost, gospodarska družba hoče kovati zaslužek. Naravnost kriminalno, zavrženo in nemoralno dejanje. To bi resnično morali z zakonom prepovedati.

Delu čast in oblast.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
stein,..ne razumeš ali nočeš razumeti,..
confused-1.gif

zdaj si naIzi,..
b
Če misliš, da kaj ne razumem, lahko razložiš.
Recimo "nalzi" ne razumem.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Sicer dobra fora, podpiram, ampak..... Kdo je že govoril da so 3 operaterji preveč v Sloveniji. Aja, razen če teh virtualnih je premalo?!

Nazadnje urejeno:

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
s tabo je res nekaj narobe... tudi meni je nedopustno, da Ljubljanske Mlekarne v Mercatorju prodajajo mleko pod svojo blagovno znamko za 30% dražje kot pa pod blagovno znamko Mercatorja (al pa neke druge mlekarne, pa saj ni važno). To je nedopustno. To bi bilo treba prepovedat, izdajalce na goli otok, premoženje pa nazaj v last države...

Citat:
Že sedaj povem, da v mojih primerjavah ne bodo Bobovi paketi definirani tako kot so Izimobil ali Debitel ampak bodo bili definirani kot Si.mobilovi. Naj vidijo uporabniki koliko morajo preplačati Si.mobilovo blagovno znamko v primerjavi s Bobom. Še ena velika cvetka Si.mobila. Če boste še tako na strani Boba skrivali lastništvo (kot ga recimo Vip pri Tomatu) bom zagotovil, da bo ostalo lastništvo znano.

Ti si res pravi Robin Hood v mobilni telefoniji. razkrinkal boš vse mastno bogate operaterje, ki želijo kovati dobiček na plečih bogih slovencev.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
ksz...

odpoved naročnino pri S! in potem dobim domov račun za 0.11€. Dostopa do moj.simobil.si pa več nimam, da bi plačal račun s mastercardom, preko banke pa ne bom tega plačeval, ker bo provizije več, kot je znesek.

Če se ne motim, je možno plačati s kartico tudi v S! poslovalnicah, na nekem "avtomatu". Je kje seznam teh avtomatov, da najdem najbližjo poslovalnico?

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
s tabo je res nekaj narobe... tudi meni je nedopustno, da Ljubljanske Mlekarne v Mercatorju prodajajo mleko pod svojo blagovno znamko za 30% dražje kot pa pod blagovno znamko Mercatorja (al pa neke druge mlekarne, pa saj ni važno). To je nedopustno. To bi bilo treba prepovedat, izdajalce na goli otok, premoženje pa nazaj v last države...

Citat:

Ti si res pravi Robin Hood v mobilni telefoniji. razkrinkal boš vse mastno bogate operaterje, ki želijo kovati dobiček na plečih bogih slovencev.

Razlika je v tem, da pri mercatorjevem mleku piše proizvedeno v Lj. mlekarnah, tukaj pa nikjer ne piše, ampak se poizkuša predstavljati kot nekaj povsem novega
wink-1.gif
.

Mislim, pa tudi da je STEIN povsem na mestu vprašal, kako zdaj na en krat nov brend istega ponudnika je lahko "cenejši" bomo sicer počakali na ponudbo, medtem, ko še kakšen teden nazaj so jokali, da je potrebno vnesti nadomestilo, ker je vse drago ratalo
sprasujem se.gif

Sedaj pa ključno vprašanje, kdo je tukaj ovca, uporabnik, da nasede na finto tujega operaterja ali operater sam, ki misli, da se čez Karavanke nahajajo ovce, ki nimajo pojma, kaj je to mobilna telefonija?

Jaz lahko samo povem, iz uporabniške izkušnje, če zanemarim marketing, kar sem videl in testiral, da smo si v Sloveniji za Nemce ter Avstrijce, pa ne sam za njih, še za kakšnega drugega, izmislili mobilno telefonijo in fiksni internet in to definitivno.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Kak novega, sej pa bo uporabljal Simobil omrezje. Al mislis da bo folk mislo, da je nekdo cez noc postavil ganz neu omrezje ? Taki si tak zasluzijo, da se jih nategne.

Na koncu bomo zmagali potrosniki, ce bo nizja cena, pa je lahko 9243 operaterjev od katerih je 9240 fiktivnih.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Kak novega, sej pa bo uporabljal Simobil omrezje. Al mislis da bo folk mislo, da je nekdo cez noc postavil ganz neu omrezje ? Taki si tak zasluzijo, da se jih nategne.

Na koncu bomo zmagali potrosniki, ce bo nizja cena, pa je lahko 9243 operaterjev od katerih je 9240 fiktivnih.

Se strinjam z napisanim, vendar ni odveč, če se pouči ne poučene
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.