Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
s tabo je res nekaj narobe... tudi meni je nedopustno, da Ljubljanske Mlekarne v Mercatorju prodajajo mleko pod svojo blagovno znamko za 30% dražje kot pa pod blagovno znamko Mercatorja (al pa neke druge mlekarne, pa saj ni važno). To je nedopustno. To bi bilo treba prepovedat, izdajalce na goli otok, premoženje pa nazaj v last države...
Citat:
Že sedaj povem, da v mojih primerjavah ne bodo Bobovi paketi definirani tako kot so Izimobil ali Debitel ampak bodo bili definirani kot Si.mobilovi. Naj vidijo uporabniki koliko morajo preplačati Si.mobilovo blagovno znamko v primerjavi s Bobom. Še ena velika cvetka Si.mobila. Če boste še tako na strani Boba skrivali lastništvo (kot ga recimo Vip pri Tomatu) bom zagotovil, da bo ostalo lastništvo znano.
Ti si res pravi Robin Hood v mobilni telefoniji. razkrinkal boš vse mastno bogate operaterje, ki želijo kovati dobiček na plečih bogih slovencev.
Razlika je v tem, da pri mercatorjevem mleku piše proizvedeno v Lj. mlekarnah, tukaj pa nikjer ne piše, ampak se poizkuša predstavljati kot nekaj povsem novega
.
Mislim, pa tudi da je STEIN povsem na mestu vprašal, kako zdaj na en krat nov brend istega ponudnika je lahko "cenejši" bomo sicer počakali na ponudbo, medtem, ko še kakšen teden nazaj so jokali, da je potrebno vnesti nadomestilo, ker je vse drago ratalo
Sedaj pa ključno vprašanje, kdo je tukaj ovca, uporabnik, da nasede na finto tujega operaterja ali operater sam, ki misli, da se čez Karavanke nahajajo ovce, ki nimajo pojma, kaj je to mobilna telefonija?
Jaz lahko samo povem, iz uporabniške izkušnje, če zanemarim marketing, kar sem videl in testiral, da smo si v Sloveniji za Nemce ter Avstrijce, pa ne sam za njih, še za kakšnega drugega, izmislili mobilno telefonijo in fiksni internet in to definitivno.