Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Klice po 5 SIT v paketu Pomlad:)
No, sej ni bila za vedno, ker jo je poletje prehitelo
evil.gif

Paket Pomlad je nil ukinjen lani, po cca. 10 letih.... in ni bil vec ugoden... Zato je tudi vecina medtem ze mihrirala na druge, ugodnejse pakete... In takrat ni bilo NIKjER oglasevano, da bo paket na voljo "za vedno" ...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
imam občutek da bo tuško ob dolgoročnih dumping cenah propadel prej kot uporabniki pričakujejo,.. vem da morajo kot tretji operater imeti nižje cene a malo pretiravajo,..
Če primerjamo operaterje, ki so začeli delati leta 2006-2007 (Telekom Austria: Vip Srbija, Vip Makedonija), Tele2 Hrvaška ima glede trga in regulativnih cen (naprimer cene za zaključevanja klicev) nima Tušmobil takega dumpinga cen kot ostale multinacionalke.

Tudi Tele2 Hrvaška naprimer ponuja Unlimited business pakete ali navadnim uporabnikom 3000 minut, 3 GB, 3000 SMS/MMS za 30-40 EUR. Torej Tušmobil se ne gre tako velik dumping cen kot multinacionalne (tako dela tudi mama Telekom Austria).

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
imam občutek da bo tuško ob dolgoročnih dumping cenah propadel prej kot uporabniki pričakujejo,.. vem da morajo kot tretji operater imeti nižje cene a malo pretiravajo,.. po drugi strani pa zakaj bi se Si.mobil branil uporabnikov,.. tudi nam lahko koristijo,.. ob manjši profitabilnosti,..
bomo videli kam tole pelje,..vsekakor pa letos pričakujem še kakšno presenečenje :)

b
Torej pustimo se presenetit
smirk-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ni možno ker se SMS dostavlja max 72h, potem se izbriše iz sistema in se ne dostavi....

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
KSZ

@borovnica in ostali zaposleni pri S!
Kolegica se je pred tremi leti vezala z nakupom telefona in ima sedaj seveda prost aneks. Danes sva šla k poblaščenemu S! prodajalcu in dobila odgovor, da lahko polovičko vzame le s tistim bonusom ali pa z nakupom novega telefona. Povedali so še, da če hoče vzeti bonus, mora pač to prejeti po pošti na dom, kar pa v teh 3 letih sploh še ni prejela. Telefona noče vzet. Kakšna je rešitev? Prodajalke bluzijo ali je kakšna napaka, da še ni prejela ponudbe?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kolegica odide na prodajno mesto menja na nove pakete ZAME in izkoristi eno od možnosti:
- kupi nov telefon
- vzame bonus na pogovore in storitvah in se veže z njim,.. višina bonusa je odvisna od bonitete stranke,..
- ob vezavi prejme polovičko na paketih ZAME,..
- če je stranka slučajno vezana s telefonom na prodajnem mestu plača vračilo prejete ugodnosti
- če se stranka veže z bonusom na pogovore lahko naslednji dan vzame nov telefon, odplača pa prejeto ugodnost

vse ostalo so buče,.. sporoči mi prosim na ZS katero veleumno prodajno mesto ne zna brati,..

l.p. b

Nazadnje urejeno:

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Prodajalka nama je zatrdila, da je potrebno kupiti telefon in se torej vezati. Ker se mi je zdelo čudno, sem jo še povprašal glede banjsa na pogovore in je rekla, da je to mogoče samo, če prejmes to "bonus ponudbo" po pošti na dom, drugače pa ne. Dobiš ZS.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Borovnica, mene pa zanima sledeče. V pogodbi mi piše sledeče glede vezave:
- ugodnost v vrednosti x € z vključenim DDV, zaradi naročnikove zaveze, da bo naročniška pogodba za naročniški paket ORTO V NULO veljala (trajala) najmanj 24 mesecev od dneva sklenitve te pogodbe
- ugodnost v vrednosti x € z vključenim DDV, zaradi naročnikove zaveze, da bo naročniška pogodba za dodatno storitev/opcijo Midi Plus veljala (trajala) najmanj 24 mesecev od dneva sklenitve te pogodbe

Zanima me, ali lahko jaz odplačam samo ta Midi Plus storitev, pa pičim naprej samo ORTO V NULO naročnino do konca vezave?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ni možno ker se SMS dostavlja max 72h, potem se izbriše iz sistema in se ne dostavi....
prideš pogledat natel kdaj je bil poslan in nadrug tel kdaj je bil dostavljen? oba najdeš v slov bistrici

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
glede na cene v UK in ZDA, bi morale biti skoraj identične ceni 4-ke. Bo pa vse znano čez 10 dni
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
torej meni se je pojavil en malo čuden problem, pred mesecem kupil nokio 1616 ... in z simobilovo kartico telefon preprosto ne deluje. uporabnik je nedosegljiv, dobiva samo smse o zgrešenih klicih, vsake toliko napiše sim ni pripravljena
rolleyes-1.gif

telefon je s prve romal na servis, ampak zdaj dela isto zato imam zdaj not že par dni mobitel sim in z njo telefon deluje normalno

je možno da se simka poslavlja glede na to da je mislim da še od paketa pomlad
confused-1.gif

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
nekje okoli 150€ z narocniskim razmerejm na 24 mesecev, vrjetno kaksen 4gb net opcija, simobil 1000min, 201 ostala, 1000sms/mms...nekje tukaj okoli...mesecno okoli 50€+

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:

Zanima me, ali lahko jaz odplačam samo ta Midi Plus storitev, pa pičim naprej samo ORTO V NULO naročnino do konca vezave?

Lahko. Izklopiš Midi opcijo in na računu dobiš zaračunan preostal znesek ugodnosti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Sem dobil 3-4 dni nazaj SMS da bodo v naslednjih dneh motnje zaradi nadgradnje mojega oddajnika...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.