Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
ne vleče mi EDGE,
Aja, torej si lažnivec tudi?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
ne vleče mi EDGE,
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
ne vleče mi EDGE,
Aja, torej si lažnivec tudi?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Sporoči v klicni center kje, in kdaj pa naj preverijo,..
b
No epilog, skoraj do zdaj, ene 24ur so rabili da so "popravili" oddajnik, da ne pozabim povedat, na Simobilovem centru so bili vsi začudeni, pri njih deluje vse super, bodo pa preverili pri tehnikih, dobil okoli 13.00 SMS da so predali naprej v reševanje in da bom obveščen kako in kaj, noben indijanec me še do zdaj ni poklical. A vmes sem že na novo FW na telefon nalagal, klical na RAM2, se drkal in vse zato ker na celi firmi ni sposoben en priznat da imajo tehnično težavo in ker mojstri ne znajo uporabljat sporočil za javnost na njihovi spletni strani. Žalostno.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Iz Postojne v Prestranek? Si to mislil?Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Popolnoma simpl rešitev, če se zadeva dogaja pogosto pač greš drugam
Citat:
Uporabnik WHITESNAKE pravi:
Pa dajte no, saj ni taka skrivnost....
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Citat:
No, pa je le nekaj pricurljalo iz S!mobila in sicer:
S!mobil sporoča, da bo od ponedeljka naprej omrežje delovalo samo še 12 ur na dan, torej si boste tisti, ki imate visoke račune, le te lahko znižali za polovičko.
hudoCitat:
Citat:
S!mobil sporoča, da bo od ponedeljka naprej omrežje delovalo samo še 12 ur na dan, torej si boste tisti, ki imate visoke račune, le te lahko znižali za polovičko.
Citat:
Citat:
Citat: